Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 15:56:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни Подаръци 2019
Страници:
1
2
[
3
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни Подаръци 2019 (Прочетена 31426 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Коледни Подаръци 2019
«
Отговор #30 -:
януари 08, 2020, 14:32:07 »
Аз не съм пила сега бе, вчера вечерта го подкарах. Това е моето време за почивка- като приспя дребното, да стана и час да си почивам, в случая да пия един Бейлис и да изям един портокал.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #31 -:
януари 08, 2020, 19:39:34 »
Белите на коледния леко пакостлив елф
започвам да пиша, но има шанс да ме прекъснат за това:
Беля 1
Първо искам благодаря за проключенския дух и доверието на всички (няма да ви изброявам поименно), които ми се вързахте на акъла... както стана ясно това е едно доста рисковано начинание като цяло
Както стана ясно в първите седмици, ние тук чудничко си се познаваме, няма скрито покрито, даже мислите си четем от разстояние и просто беше наложително да се намеся. Какво е Коледа без изненади?
В процеса на записване стана ясно, че рискуваме да изчезне елемента на изненадата, за това помолих няколко луди глави да им сменя дестинацията ей така за по-весело. Те пък разбрани излязоха и съдействаха, обичам ви щурачки
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #32 -:
януари 08, 2020, 19:48:40 »
Беля 2
За да е по-забавно, не публикувах новозаписалите се точно в реда, в който ми писахте. Малко ви разбърках, за максимален ефект, но чинно си записвах в табличката по пример на по-адекватни съфорумки кой кой е, адреси, телефони... и понеже съм много добра във всичко, което подхващам ( и скромна
) от тук белите почнаха да се правят сами
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
януари 09, 2020, 09:44:40 »
Беля 3
да ви я пиша ли или вече казах достатъчно, за да ми забраните да доближавам подаръчната тема завинаги?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #34 -:
януари 09, 2020, 10:18:44 »
А така
Само който е минал по пътя на разпределител, знае гадния характер на подаръците. Поне сега не се намесват и допълнителните лични пратки, извън списъка, на приятелска основа, дето ме караха да подскачам като ужилена какво съм замотала
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #35 -:
януари 09, 2020, 10:49:34 »
Аз чакам да видя подаръците на Бубето - в крайна сметка двама човека са й подарявали?
Фани, пусна ли подаръците във фб темата ни?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #36 -:
януари 09, 2020, 11:12:43 »
Да, видях подаръка с гривната на Фани
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #37 -:
януари 09, 2020, 11:46:53 »
Добре, ето я и
беля 3
... Краят на ноември и декември са ми лудо време, но какво пък, що да не вмъкна още нещо в графика, нали си имам записки, 5 минути работа е ... и ей ме на спала-недоспала (без да се оправдавам), тотално се отвях в гениалността на предните 2 бели и забравих да добавя Бубето в списъка за избиране... А пък вие през това време, изключително перфектно избрахте коя на кого ще подарява без нито едно повторение. Бубето хем я добавих веднъж служебно на последния неизбрал ( в списъка), хем веднъж я разпределих с лека ръка ( по памет) на последния избирал, КОЙТО пък баш тогава да се включо, когато аз установих как съм я пропуснала... и пак по памет кой на кого какво... и форумът падна без на мен да ми остане време да проверя дали правилно съм ви разпратила
После декември ми беше мъгла, форумът продължи да ми е паднал, щото язък ми за техническото образование, аз кукита не трия...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
януари 09, 2020, 12:03:01 »
Грешката е вярна
Форумът се вдигна (за мен) чак през новата година, и аз установих какъв всъщност доста пакостлив елф съм била и колко бели съм сътворила...
Бубето
много е слушала, много е учила, много е снимала и споделяла разни красоти по света и у нас, подаръци много хубави ни/ми (на мен много любими) е правила, изобщо озарява света с добри емоции и дела и елфът явно много е искал да и прати подарък, за това е дал нейния адрес 2 пъти... Браво, Бубе, догодина пак да си добро дете
!
Обаче
Рат
също е била послушно дете, а завеяният елф се издъни и
беля 4
тя беше останала без подарък. Както е по учебник трябваше да се поеме отговорността... събрах всичкия си мозъчен капацитет , помислих какво би зарадвало посестрима майка на малко нещо ( категория малък змей) и по най-бързия начин се изтърколих да пазарувам и да пращам подаръци...
Наздраве!
Ами това е, доволна съм, подарявах без официялно да съм част от размяната, забавлявах се искрено с малките пакости. Благодаря ви за емоцията да сме заедно част от това нещо тук
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #39 -:
януари 09, 2020, 13:25:39 »
Цитат на: Kiwi в януари 09, 2020, 12:03:01
Бубето
много е слушала, много е учила, много е снимала и споделяла разни красоти по света и у нас, подаръци много хубави ни/ми (на мен много любими) е правила, изобщо озарява света с добри емоции и дела и елфът явно много е искал да и прати подарък, за това е дал нейния адрес 2 пъти... Браво, Бубе, догодина пак да си добро дете
!
Грешка или не, намазах си аз два подаръка значи, та благодаря ти, Киви
Както ви казах, имам подаръци от Рат и Фани - в събота ще ви кача снимки, за да се похваля официално и вече мога да си позлвам нещата на воля
Фани
, много се радвам, че и моя подарък ти е харесал! Избирах го с много любов
Рат
, аз като получих твоя подарък и някак толкова съм свикнала ти да си ми коледното джудже, че някак даже го очаквах
«
Последна редакция: януари 09, 2020, 13:55:28 от Bube
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #40 -:
януари 09, 2020, 14:22:00 »
Бубе, следващата година по Великден , може да станат три подаръка! Явно имаш късмет.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #41 -:
януари 13, 2020, 13:23:57 »
Да се изфукам с моите прекрасни подаръци и пак да си похваля джуджетата
От Фани имам много ароматен комплект на Нивея - душ гел/скраб за тяло, овлажняващ крем и рол он, всичките в метална подаръчна кутия
Имам още джобни грейки - такова нещо за пръв път виждам и нямам търпение да го изпробвам (много ми мръзнат ръцете, когато съм навън). Още - украса за елха (аз съм си я закачила на шкафа) и хартиен комплект за моделиране на фигурки. Много ти благодаря,
Фани
!
От Рат имам разкошна палитра сенки - много точно си ме улучила с тези nude цветове. Имам също и гланц в тон със сенките, за една напълно завършена визия
Благодаря ти,
Рат
и за картичката с борчета и дори за тематичната опаковка (нея от зор да видя какво си имам, нямаше време да я снимам)!
«
Последна редакция: януари 13, 2020, 13:32:27 от Bube
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
Всички
Нагоре