Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 12:54:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2019
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2019 (Прочетена 84174 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Август 2019
«
Отговор #15 -:
август 06, 2019, 09:58:00 »
Хаха,
Булка,
то и аз така, две момчета, макар Маги да каза, че се предполага едно момиче вече
От моите съученички, с които се намерихме преди две години, най- добре изглежда тази, която пие хапчета на основата на марихуана /позволени са в Бг, не е уж зависимост/. Ходи като кон, никога не се оплаква и не мрънка, положително настроена е. При разговор се вижда, че сме си абсолютно същите - едната пак послъгва, другата е пълен непукист, третата смени трима съпрузи /голяма любовчийка беше/, четвъртата е адски амбициозна и леко завистлива... Те казват, че и аз съм си същата
От колежките пенсионерки две изперкаха на тема йога. Вярно здрави са видимо, но приказка с тях не можеш да подхванеш. На всяка снимка са усукани или на челна стойка, постовете им също залитат в тази посока. Не зная, на тази възраст смятам, че психическото здраве също не е за пренебрегване
.
Пък кой, кога не се знае.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #16 -:
август 06, 2019, 10:10:16 »
Едното е момиче на 100%, от две места потвърдено вече. утре ще гледаме сърцата и главите им, на ехокардиография съм.Ох да минава и това и да се успокоявам и да си бременея.Какъв съм кит от сега не е истина.
Така е хората се променят, омъжват се, физически най-много търпят промени.Иначе в главите рядко се пораства след ниво университет, то или го имаш или не.Това е поне което аз виждам в околните.
Аз тия залитания по принцип не ги харесвам.Имам познати дето на по-млада възраст яко залитнаха по йоги, дзен начин на живот и т.н. и за мен всичко това е леко в сферата на лудостта.Не отричам йогата, напротив, страхотен метод за отпускане на тялото е, ама чак да се вманиача, абсурд!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #17 -:
август 06, 2019, 13:55:27 »
Ихаа, не съм знаела че едното е потвърдена девойка... Нищо, загубих, няма да ти мия чиниите
Активен
svekarva
«
Отговор #18 -:
август 06, 2019, 14:04:10 »
Да бе, загубила си...
Докато не се родят, не вярвам на нищо, ако ще и 120% да е сигурно.
Аз как продавах червена количка и розови дрешки, още ми е жал
.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #19 -:
август 06, 2019, 16:31:26 »
Всичко бива, аз за това се самоубеждавам че най-добре е ако имам второ дете да е момче, че тепърва да се уча да отглеждам момиче ще е трудно
Активен
Feribotka
«
Отговор #20 -:
август 06, 2019, 20:58:27 »
Оооо значи моят залог може да е верен - момиче и момче
Абе верно днешните деца не знаят да играят карти
Леле ние се разцепвахме, после в училище прерасна в сварка, ама пак си беше яко, ина логика те учи и на хитрост, не просто да смяташ...мислене си трябва доста. Ами гол покер играли ли сте, сигурно днешните деца и шише не знаят какво е
О, и аз сигурно никога повече няма да съм 52 кг, ама то тогава бях пък на границата с кльощаво...за мойта височина май трябват повече кг, сега мини Мистър доста се старае в тази посока
Много по-важно е психическото здраве според мен...едната ми баба яко не я слуша главата вече
От там си втълпява някакви простотии непрекъснато, сега си е спряла едните хапчета, тъпче се с други, не слуша лекари и това много повече ѝ вреди отколкото има здравословни проблеми всъщност
Не знам до къде ще я докара, мама и леля ми са се хванали за главата с нея, пък и от 100 км разстояние изобщо не можем да я контролираме...
Всяко хоби, което се превърне в крайност, залитане вече не е здравословно...не са и за мен тези неща
Отивам да чета приказка
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #21 -:
август 07, 2019, 08:53:07 »
Добър ден, хаймани!Де сте?
Аз карти не обичах да играя, но играех табла.Иначе 3/5/8 или 8/16 ми бяха любими.В Русе при баба много ги играехме(това на карти).И подскачахме на ластик до доста завидна възраст.
ХУбав, летен и горещ ден ви пожелавам.
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #22 -:
август 07, 2019, 11:54:58 »
Привет!И аз съм работна дори офисна.Еха значи и моята прогноза може да излезе вярна.За промени какво да ви кажа.Като се оженихме ММ беше 90 кила ,сега е 130.Аз след втората бременност постоянно се боря с кила,на приливи и отливи.Пречат ми вече,а и критиката ме подгонва на моменти.Ей сега преди последния МЦ щях да умра направо.Ма каквото такова.Видях ,че в предишната тема сте си говорили за зодии и асценденти.Аз съм Близнаци с асцендент Близнаци.
Вече се оглеждам за тетрадкии разни други неща за училище .Дрехите ще бъдат последни защото Митакак расте главоломно.Тез дето му ги купувах за Р.Д не му стават вече. :danceg:Каката тя се оправя сама,тя си избира уж говоря да се съобразява ,но няма кой да ме чуе.
И двамата са го ударили яко на живот.Спане,манджа и нищо друго.Ма да се ядосвам смисъл няма .
Карти играех много като дете сантасе икен-купе,като студентка епични белот турнири.
Изчезвам засега.Навсички да им е леко на бременеещите особено,че колжката ми е бременна ,ама е чудо.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #23 -:
август 07, 2019, 13:17:32 »
Привет, лейдис
Аз съм още морска, но вече от бг море. В момента на Слънчев бряг има толкова много хора, че чак не мога да издържа. Ама по-добре от офиса
Не че не работя пррз телефона, ама производството не пита.
Играех карти преди да тръгна първи клас, всичко - белот, самтасе, кент... Като ученици играехме в час
Сега бих си била два шамара, лигава работа.
Маги, чакам те с инфо от прегледа
Стискам палци да сте добре ти и бебоците
Активен
Alichka
«
Отговор #24 -:
август 07, 2019, 14:38:46 »
Спящи красТавици, направо че разбихте!
Два-три дни никакви ви няма и избухнахте! Не мога да ви изчета.
Ние сме във вихъра на голямото чистене след ремонт. През деня гледам деца, докато спят си почивам катерейки се, бършейки и оправяйки...
Панде,
Ред няма! И аз имам познато момче - приятел на братовчед ми, който си отиде много рано. Помня го като супер щуро дете. После порасна и беше голяма упора в трудни за братовчед ми моменти. Сигурно и сега са заедно да си помагат
Помня как майка му и баба му бяха винаги в черно облечени с траурни шалчета - баща му и вуйчо му бяха починали млади. По вратата им бяха накичени некролози и това винаги ми е смразявало кръвта. Имам ненавист към такива неща, защото сякаш хората се затварят в мъката си и предизвикват съдбата за лошотии. За сметка на това знам, че никой и нищо не може да ми отнеме спомените от детството, игрите, мечтите...
Като става дума за детство - мой приятел от детските години имат бебе Савина. Днес май ги изписват и нямам търпение да го видя и да му честитя.
Хахаха, Булче, пред блока наистина най-големите панти са момичета.
Въобще моят синковец и още двама все с царски имена са сбутани до полите на майките си
За морето ще разкажа в нашата тема, ама да видя кой ден точно. Имаме вече навързан компютър, само свободно време да намеря.
Ще ви дочитам после. Отивам да освободя два кашона с книги
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #25 -:
август 08, 2019, 11:23:20 »
Ау пак ви няма. Женско царство ще е дома. Бащата е щастлив
Активен
svekarva
«
Отговор #26 -:
август 08, 2019, 11:53:04 »
А честито тъкмо им берях дерта на момчетата, че ще останат стари ергени
Поне един котарак мъжки си вземете, щото само това ви липсва
Сериозно, за децата е по- добре така, ще се разбират и ще се имат след време. Непрекъснато завиждам на познати и приятелки със сестри, пък и нали виждах майка ми и леля ми как бяха дупе и гащи.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #27 -:
август 08, 2019, 13:00:52 »
Майка беше вчера с нас в София, че имаше работа и като ни видя след прегледа и казахме Момичета са.И тя каза "Е нищо, поне ще се разбират!"Та и аз на това разчитам.Ние с моята сестра се чуваме по 5 пъти на ден, пазаруваме една за друга, грижем се една за друга.Моя мъж и брат му се чуват ако някой ще мре!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #28 -:
август 08, 2019, 13:23:24 »
Ехааааа, Маги, не му завиждам на М.
От друга страна момичетата гледат повече
Сега започваме да се вихрим на имена с М, предлагам - Мари, Мила, Миа, Марго, Мануела и популярното напоследък Меган
Миа и Мари са ми фаворити
Приключих с моретата поне за седмица, сега малко ще поработя и пак ще духвам на някъде. Долче вита
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #29 -:
август 08, 2019, 13:27:41 »
Няма да са с М, този път ще са разнородни и чакам таткото да ги измисли.Аз буквите казвам само
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
13
Нагоре
Изпечатай