Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 01:31:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 249944 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #240 -:
март 08, 2016, 17:02:48 »
Цитат на: Feribotka в март 08, 2016, 14:57:19
Нат
, хахаха хич не се шегува вашият малък човек
Ама така както го обяви ми навява асоциации на един сравнително известен рапът
Боли ли те кръстът? Моята приятелка, която трябва май месец да ражда доста я боли, а коремът ѝ хич не е голям...качила е 6 кг само
И на мен ми е трудно с Б да мисля...а пък за мъжки хич не съм и мислила, ако вземе да ни изненада някой мъж, най-много да е Аспарух (четох една историческа книга напоследък и съм се запалила)
Ами честно казано не, но ме боли тазът и на моменти ми е трудно да ходя. Изглеждам като пингвин в лек тръст сигурно.
Брееей, 6 кила...отивам да плача в гардероба. Аз тия 6 ги бях качила в 5-6м вече...
Бях на гости на наще и се видях с приятели. Много демотивиращо ми подейства "лелее, колко си голяма вече"...всички се държат с мен все едно съм от стъкло- седни тук, подпри се там, искаш ли възглавница....и тоя див пубертет сестра ми да се изцепи "како, колко много си напълнялаааа" и ме гледа с едни ееей такива опулени очи.
Нямам желание да се показвам навън след тия коментари, то и без това ми е трудно да ходя с тия болки в таза. Идвайте на свиждане вкъщи, черпя с плодчета и безкофеиново кафе.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #241 -:
март 08, 2016, 17:22:42 »
Хахахах ти на сестра ти ѝ кажи да не знае много, че тепърва нейното чудо я чака
Иначе спокойно, и аз съм горе-долу +5 кг вече и се депресирам всеки път като се кача на кантара
Не знам къде съм ги сложила дори, скоро се намъкнах в дънките преди бременността (просто информативно), най-тесните ми възможни, не можах да ги закопчая, но в краката са си ми добре...и ММ казва, че само корем имам, ама кантарът друго казва
Не е възможно коремът ми да е 5 кг
Ама много са прости някои хора значи!
Така, така моето име-фаворит събира плюсове
Активен
always_and_forever
«
Отговор #242 -:
март 08, 2016, 17:48:30 »
И аз съм отгоре с около 5 кг, ама ако питате къде....на корем. Не съм пробвала да влизам в стари дънки, макар че сигурно само отгоре няма да ми станат. И това при условие, че нямам никакво движение, откакто съм си вкъщи. Не знам къде четох, че е нормално първите 4-5 месеца да се качва по 1кг. на месец, а след това по 1,5кг. Въртим, сучем и пак до килограмите стигаме.
Фери
, ама то твоето име отдавна е фаворит, само ТМ още не го е осъзнал. Ще видиш, че накрая ще е то.
Нат
, те твоите хора сигурно с добро говорят, ама не се усещат, че не е много приятно да кажеш на жена, че е напълняла, макар и бременна. Иначе, права е Фери, твойта сестричка ще види какво е.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
март 08, 2016, 18:14:57 »
Фери
знаеш,гласувам с две ръце за Алина.Прекрасно звучно и нежно име.
Нат
вчера ходих на точков масах,понеже ми се схвана вратът.Момчето беше много запознато с анатомията,аз по телефона го бях предупредила,че съм бременна,понеже не знаех дали може такъв вид масаж да се прави.каза,че няма проблем.та той ми обясни,че с точков масаж може да завърти бебето последните месеци,ако не се е обърнало.Не знам доколко да му вярвам,но доста бременни от градът ни ходят при него.Разпитай за този вариант лекарката,да видим тя какво ще каже.
Браво момичета за килограмите,перфектни сте.аз съм сигурна ,че ще стана като топка,,,или като Топ ,,,хахахах,,,За сега от постоянното гадене,съм свалила 2кг,но като мине ще си ги наваксам,като се знам каква съм.Отивам на преглед,,,часът ми е уникален на * 8 март в 7 вечерта
ма като няма друго свободно,,,това ще е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #244 -:
март 08, 2016, 19:11:21 »
Здравейте! Аз нещо не се добирам до лаптопа и само на бързо от таблета (дано не пропусна нещо)
Лоли, успех с прегледа!
Нат, радвам се, че сте добре и че господинът расте. Много си красива бременна, необръщай внимание на коментари!
И аз съм качила само 5 кг, ама взех да се притеснявам вече. Утре на жк се чудя дали да не кажа повече кг, че и без това все ми казват, че съм много слаба. От един месец и нещо нищо не съм качила, а постоянно ям филии с шоколад. Аз се базиках, че ще съм бременна като Бела (от Здрач) , ама то така ще се окаже :-D :-D :-D
За имената - аз съм против Георги Аспарухов, много е фатално. Пресиян Аспарухов най-много ми харесва.
С В за момче - предлага Валентин, не е типично българско.
Алина ми се струва, че ще спечели, ама Беатрис+вашата фамилия ми звучи много добре.
май това беше :-)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #245 -:
март 08, 2016, 19:26:32 »
Здравейте! Радвам се за добрите новини на всички майченца тук!
Имената - аз пък гледах да се пишат сравнително лесно и на кирилица и на латиница, имайки предвид, че единия ни крак е все навън, та не се знае къде ще се налага да живеят занапред...
В тоя ред на мисли бих кръстила и Беатрис и Алина, а Виктор, нищо, че половината свят се казва така носи страхотна символика...
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #246 -:
март 08, 2016, 19:33:57 »
Панде, тъкмо се чудех къде си.Ти си мечтата на бременните.
Нат, наистина си красива бременна, но много зависи как точно ти е корема.Някой стърчат напред, други са като разляти и изглеждат по-различно.Факт, е че повечето хора говорят и въобще не мислят, как ще се почувства човек.
В края на денят искам да ви благодаря на всички, които се включиха и ми показаха и друга гледна точка.
Активен
Feribotka
«
Отговор #247 -:
март 09, 2016, 09:56:23 »
Панде
, и аз вчера си мислех за теб
За килограмите, както си говорехме, всички бременности са различни, няма какво да се притесняваш
Пак ще кажа за тази моята приятелка, до скоро коремът ѝ беше горе-долу колкото моя, пък е с 2-3 месеца напред
Вчера се беше ядосала, че дошъл в тях ветеринарят да ваксинира и прегледа котката и ѝ се обяснявал, че има много малък корем и ще има малко бебе
Пък си се развива нормално бебето, съвсем по размери
Идиоти много!
Лоли
, тоя масаж много го обмислям и аз...на Академията за родители спечелих ваучер за отстъпка за такъв масаж и се чудя дали да не си запиша час
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
март 09, 2016, 16:19:38 »
Малко отчет от мен. Бях на преглед, в 33с4д, 2, 500 гр е вече и все така главест. Така че, как ще се роди, зависи от главата му. Иначе всичко друго, води, плацента, кръвоток, му е супер. И от понеделник съм на тонове. Взех си и 45 дневния болничен - наближава вече
Активен
Feribotka
«
Отговор #249 -:
март 09, 2016, 16:59:36 »
О,
Панди
наистина вече съвсем наближи
Кога мина това време, и при мен така, до скоро си носех небременните дънки, сега никакъв шанс
Тежи ли ти много вече?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #250 -:
март 09, 2016, 19:31:45 »
Ами натежава вече. Бързото ходене ми е абсурд, маневрирането е трудно, а ставането от леглото е голям смях - полуизтъркулване, полуизсулване, полусвличане
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #251 -:
март 09, 2016, 22:40:07 »
Панди браво,че всичко е наред
Аз вчера ходих на преглед,вече съм 8 гс ,чухме сърцето,измери точицата и каза,че вече е 1.5 см. Ще ходим пак на 22 този месец за кръвни изследвания и така.Зададох около 38383838383 въпроса,на повечето от които ми отговори:Спокойно не се притеснявай,не го мисли това...
Изписа ми и свещички за поващането,но не мисля да ги ползвам.Та..това е за сега
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #252 -:
март 10, 2016, 04:07:58 »
Цитат на: pandapanda в март 09, 2016, 19:31:45
ставането от леглото е голям смях - полуизтъркулване, полуизсулване, полусвличане
Същата работа! И в такива моменти съм благодарна, че спалнята ни е ниска. Ако беше висока, не знам
Радвам се за добрите новини. Отгледа го почти твоя мъж
Аз имам усещането, че ниско долу съм глътнала гюлле. Надявам се това да е главичката и вече да се е подготвила в поза за раждане
Активен
Feribotka
«
Отговор #253 -:
март 10, 2016, 09:27:49 »
О, много ви се радвам на всички, особено на наближилите вече, нямам търпение да им видя бебчетата дето 9 месеца им следим развитието
И на мен малко започва да ми пречи коремът вече
Активен
always_and_forever
«
Отговор #254 -:
март 10, 2016, 10:31:00 »
Панди
, много наближава.
Моя приятелка ми каза, че когато си е взела 45-дневния, чак тогава осъзнала какво се случва и леко се шашнала. Дано ти да си спокойна.
Толкова хубаво нещо предстои, сигурно нямате търпение до срещата с бебчето.
Лоли
, точицата си расте и те първа ще ви радва.
Сънрай
, ти усещаш ли къде е краченцето, главичката? На мен ми е много интересно как ще се усеща по-натам кое, къде е разположено.
Онзи ден тръгнах пеша до един магазин. Реших да набера малко скорост, ама бързо се предадох и свалих темпото. Определено сега се задъхвам повече, изморявам се.
На мен малко тежичко ми е обръщането в леглото през нощта. После сигурно ще карам Влади да ми помага.
Аз от известно време усещам нещо като задух. Все едно някой ми е стъпил върху гърдите и ми тежи. И ми прескача сърцето от време на време.
След малко съм на преглед.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19