Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 16:03:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ (Прочетена 225533 пъти)
Faith_13
Ентусиаст
Публикации: 57
Re:РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
«
Отговор #15 -:
февруари 27, 2015, 12:00:26 »
Мармотка, страхотно описание. И на нас ни е в челния списък, обаче чааак за догодина.
Активен
mistarlupo
Новак
«
Отговор #16 -:
февруари 27, 2015, 14:06:55 »
Някой с впечатления от залите и организацията в хотел Кемпински или SEC (в Mall Paradise)? На снимките изглеждат доста добре, но явно не са от най-популярните опции в София. Мерси предварително!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #17 -:
февруари 27, 2015, 14:13:21 »
За Кемпински съм била само в голямата зала 2 пъти. На сватбата на баща ми 2006г и на една приятелка по-миналата година.
И двата пъти обслужването и храната бяха на ниво. Като украса и двете сватби бяха с агенция, която е украсявала - така че не знам за какви пари става дума и дали от ресторанта поемат такива неща. Знам само че залата е огромна и събира ужасно много хора - за сватби над 200+ е идеална. И двете сватби на които ходих бяха с ДЖ и отделно водещ, предвид големината на залата и броя хора. Необходимо е ДЖ в този случай да добави малко техника, стандартните 2 колони не стигат за озвучаване.
Залата е малко комунистическа, но е изчистена и просторна. Няма колони или чупки.
За SEC - май никой още поне от този форум не я е пробвал залата, защото не съм срещала отзиви
Дано съм помогнала
Активен
MAPMOTKA
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
февруари 27, 2015, 14:13:37 »
Faith_13
, ще държим тясна връзка тогава
На коя дата сте се спряли?
Активен
Faith_13
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #19 -:
февруари 27, 2015, 15:44:27 »
17-и септември. Много ми харесва символиката в този ден
Активен
mistarlupo
Новак
«
Отговор #20 -:
февруари 27, 2015, 16:14:42 »
milenkata
, благодаря ти!
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Мнение за ресторант
«
Отговор #21 -:
март 03, 2015, 18:39:13 »
Здравейте,
предварително се извинявам ако има такава или подобна тема, но аз не успях да намеря, и затова отворих нова
Може би няма да изненадам никой, че главата ми вече пламна, а съм още едва в началото на организацията...След известно чудене и отсяване се спряхме на няколко ресторанта и след като ги обиколихме изборът се сведе до два - ресторант Бижу в хотел Силвърхаус и ресторант Стара София в хотел Вега. Във вторият много ми хареса обстановката, но няма градина, а планираме изнесен ритуал. А в Бижу също ми хареса, особено много градината, но моят годеник нещо му се мръщи, че не изглеждал "тежък". Моля ако някой има преки наблюдения, бил е там на сватба и знае нещичко, да ми сподели
Благодаря!
Активен
Dark_Angel
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #22 -:
март 03, 2015, 18:58:35 »
Здравейте. Имам нужда от помощ. Някой има ли впечатление от ресторантите в Бургас, подходящи за сватба. Ние питахме в Хотел България, но датата вече е резервирана. Бих се радвала ако ми дадете и други идеи. Благодаря!
Активен
marry1
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #23 -:
март 03, 2015, 19:27:05 »
Здравейте,
спряли сме се на Гранд Хотел София. Рових в старите теми, но освен 2 отрицателни коментара нищо не намерих, моля за отзиви.
Много благодаря
Активен
Feribotka
«
Отговор #24 -:
март 03, 2015, 19:52:50 »
Здравейте,
Моля дайте ми някакви отзиви за ресторант Бижу в хотел Силвър Хаус и Стара София в хотел Вега
Благодаря!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #25 -:
март 03, 2015, 19:56:53 »
Здравейте
marry1
,
снимахме миналата година в Гранд Хотел София 2 пъти. Според нас и клиентите, които сме снимали, ресторанта и хотела са на много добро ниво.Отлични отзиви за качеството на храната и за обслужването. Едната сватба беше с много чужденци и българи, живеещи в чужбина, много взискателни клиенти. Аз бих препоръчал, само внимавайте с бройката, ресторанта не е много голям
Активен
desita8872
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #26 -:
март 03, 2015, 23:23:42 »
Момичета, имам нужда от помощта ви! Трябва ми ресторант с мъничка градина за не повече от 15 гости в София или околността. Хареса ми 6аТо в Драгалевци, но прочетох много лоши отзиви и се разколебах.
Някой може ли да ми помогне с идея за някоя кичеста градина, където да е възможно да имаме и DJ? Става дума за вечерна сватба през август?
Благодаря!
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #27 -:
март 04, 2015, 00:21:41 »
Цитат на: Dark_Angel в март 03, 2015, 18:58:35
Здравейте. Имам нужда от помощ. Някой има ли впечатление от ресторантите в Бургас, подходящи за сватба. Ние питахме в Хотел България, но датата вече е резервирана. Бих се радвала ако ми дадете и други идеи. Благодаря!
За коя дата става дума, колко човека? В Бургас няма много избор - приморец, мираж, нептун, океан, аква, университета, цурка, може би още 1-2 по малки. Иначе в близост - Атлантис в сарафово, поморие - гранд хотел поморие, сънсет, марина кейп ахелой.
На мен са ми всички от изброените в Бс малко депресиращи и ще търся градина някъде другаде около Бургас...
пиши в бургаската тема и прочети назад може да харесаш нещо
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35783.405.html
«
Последна редакция: март 04, 2015, 00:30:27 от taratorche
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #28 -:
март 04, 2015, 08:30:40 »
Marry1,
Гранд Хотел София е добър избор според мен
Хубава кухня, персонал на високо ниво.. Може би идва една идея малко тъмно, но с допълнително осветление ще се получи. Мениджър продажби е младо, прекрасно момиче, с което можете да водите отлична комуникация, казвам го защото ние избрахме другия хотел от веригата - Suite hotel (тогава тя работеше там, а по-късно я повишиха в Гранда). Негативни коментари винаги ще има, но няма да сбъркате според мен
ЕДИТ: от въпросното момиче знам, че понякога може да се наложи леко понижаване на силата на музиката, понеже стаите на гостите са разположени непосредствено до ресторанта, а не с 1-2 етажа отстояние.. Поставете го като въпрос
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
март 04, 2015, 15:25:02 »
Цитат на: desita8872 в март 03, 2015, 23:23:42
Момичета, имам нужда от помощта ви! Трябва ми ресторант с мъничка градина за не повече от 15 гости в София или околността. Хареса ми 6аТо в Драгалевци, но прочетох много лоши отзиви и се разколебах.
Някой може ли да ми помогне с идея за някоя кичеста градина, където да е възможно да имаме и DJ? Става дума за вечерна сватба през август?
Благодаря!
Много пъти е ставало дума по твоя проблем. Мисля че все още няма такова място в София.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Нагоре
Изпечатай