Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 07:41:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 141469 пъти)
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #45 -:
февруари 05, 2015, 12:38:49 »
Защо да трябват помпащи гуми?Големи да и не самонза София,за цяла България като цяло ,но помпащите?
Аз съм за количка с амортесьори!Няма такова удобство и за мама и за бебе!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #46 -:
февруари 05, 2015, 12:52:57 »
Цитат
с помпащи или големи гуми.
аз това написах или с големи
Активен
Alichka
«
Отговор #47 -:
февруари 05, 2015, 12:54:57 »
Е, като ти излезе име....Или онази приказка със сестрата и професията й...
Хаук са имали проблем преди много време 4-5 години. Да, имало е проблем с чупещи се шасита. Но... Вече изцяло нещата са променени. Променен е и дизайна! На по-новите серии (моята е от тях) сенникът на лятната е много по-дълбок, има допълнително изваждане напред. Новите серии се познават освен по сенникът и по джоба отзад на летния кош. На старите е кръгъл, а на по-новите е объл само. Ама как го обясних?!?
Тази, която Миленка е показала, е страхотна! Аз лично си изядох ушите от яд, защото XL-ът излезе няколко месеца след като родих Мария. Лека е, компактна (сравнително), има три коша, цяла дръжка, единични ГОЛЕМИ гуми... Единствено остава въпросът с достъпа до багажника със зимен кош - не е много удобно разположен. На снимките лъже, че е толкова голямо разстоянието.
Мариолка, отбележи си 4-5 модела и ги виж на живо! В магазините МАСОВО са супер некомпетентни по отношение на количките. Още с първата бременност се убедих в това. Тогава в Чиполино щях да набия продавачката - така ме изнерви!
Активен
Рубин
«
Отговор #48 -:
февруари 05, 2015, 13:31:54 »
Точно това имах предвид ,че модела преди 4 г може да е бил такъв,най-добре прясно мнение от личен ползвател!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #49 -:
февруари 05, 2015, 13:32:27 »
Действително не са много добри отзивите за Хаук, но от по евтиния ценови клас колички те са най добри. Чупят се , но гаранцията покрива . По добри са от чиполино, лоре ли и др.
За помпащите гуми - да комфортно возят, но е голямо неудобство като се спукат. Да ходиш до вулкани за тор не си е работа.
Друго което мога да дам като съвет е да е с една дръжка количката, да не е с малки колела , за мен и двойните не са много практични.
хубаво е да има напълно легнало положение. Голям багажник.Добре е крачетата да има къде да стъпят. Количките тип бъгита возят доста твърдо, те са за по големи деца , така или иначе.
То е ясно че всеки има различен вкус и финансови възможности и няма как всички да са на едно мнениЕ.
Друг проблем е че по скъпите колички не винаги ги има в наличност и е много тъпо да дадеш 2000 лв а да не си видял какво поръчваш.
«
Последна редакция: февруари 05, 2015, 13:52:38 от roumyana
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #50 -:
февруари 05, 2015, 13:46:04 »
Цитат на: Alichka в февруари 05, 2015, 12:54:57
Е, като ти излезе име....Или онази приказка със сестрата и професията й...
Хаук са имали проблем преди много време 4-5 години. Да, имало е проблем с чупещи се шасита. Но... Вече изцяло нещата са променени. Променен е и дизайна! На по-новите серии (моята е от тях) сенникът на лятната е много по-дълбок, има допълнително изваждане напред. Новите серии се познават освен по сенникът и по джоба отзад на летния кош. На старите е кръгъл, а на по-новите е объл само. Ама как го обясних?!?
Тази, която Миленка е показала, е страхотна! Аз лично си изядох ушите от яд, защото XL-ът излезе няколко месеца след като родих Мария. Лека е, компактна (сравнително), има три коша, цяла дръжка, единични ГОЛЕМИ гуми... Единствено остава въпросът с достъпа до багажника със зимен кош - не е много удобно разположен. На снимките лъже, че е толкова голямо разстоянието.
Мариолка, отбележи си 4-5 модела и ги виж на живо! В магазините МАСОВО са супер некомпетентни по отношение на количките. Още с първата бременност се убедих в това. Тогава в Чиполино щях да набия продавачката - така ме изнерви!
Това е вярно, веднъж като ти излезе име после трудно се чисти
Моето мнение е че от по ниския клас най- зле като качество са Беротни (сегашното Лорели май беше), а най -здрави са Кенгурото
Иначе и при мен задължително изискване беше да е с големи гуми и единична дръжка.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #51 -:
февруари 05, 2015, 13:55:27 »
А да добавим и триколките че не са удобни също. Абе цяла философия е количката.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #52 -:
февруари 05, 2015, 14:00:34 »
Аа ние бяхме с триколка предния път (същата като сегашната) и си беше СУПЕР!
Много съм доволна, нито се е обръщала както съм чела, нито ми е правила проблеми. Жестока, върви безотказно на всякъде по всякакви терени, включително и на плажа
Активен
Рубин
«
Отговор #53 -:
февруари 05, 2015, 14:29:10 »
Нашето Чико също триколка и съм ааадски доволна!Щом я запазих и реших за второто да в ползвам.Дори не мога да си представя да бутам 4-колка.И маневреността и големите му гуми може бибдопринесоха за това да е се чувства супер лека като перце.Детето ми е от бебе палава и подвижна.Не се спира на едно място,но никога не см имала случай да се обърне количката!Аз съм за триколките!
Ах като заговорихме за колички ми идва да я изкарам моята пт гаража
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #54 -:
февруари 05, 2015, 20:05:21 »
Здравейте, мамчета. Извинявам се че се намесвам в темата ви, но виждам че обсъждате количките и да си дам мнението за Хаук модела. Ние имаме Хаук Малибу. Като цяло, не е кой знае колко тежка, аз проблеми с нея тук не съм имала, но в БГ колелата и псотоянно забиваха във всяка дупка-по тротоари, по паважи и беше супер неудобно да се бута, та си мисля че за БГ улици по-подходящи са колички с големи колела. Иначе е здрава, само дръжката и е леко скъсана и то защото я скъсаха в самолета при едно от пътуванията ни.
Активен
Рубин
«
Отговор #55 -:
февруари 06, 2015, 12:38:53 »
Хайде и аз да се отчета след днешния преглед-бебчо е почти 2 кг,седалищно
,кръвотока все още намален от ляво(явно не му влияе),само дано не почна с вдигане на кръвно и подуване.
Взеха ми секрет,да видим тези стрептококи.Продължавам по същата терапия + задачата да обърна бебето
Иска да се видим птново след две седмици,което пък съвпада и с издаването ми на 45-дневния.А бе ще ходя пре седмица ,че сега след няколко дни трябва да ходя за издаване на болничен.Като седнах за ултразвук и тя барна корема,ми вика че пак е бил напрегнат и аз отчаяно й казах ,че правя всичко по силите си,старая се,но и съм много емоционална.Каза да бъда спокойна,наближава края.И като я знам каква е,винаги гледа всичко да казва без да крие,както се казва да те наплаши но за да е с предпазна мярка и след тези нейни дими се почувствах по спокойна.
Питах я заради тези стрептококи дали трябва да е секцио,каза НЕ,че затова сега ще гледаме да ги изтребим за да не пречат.Та така при нас,растем!
Аз пъл с моя вирус не знам какво да правя.Течната хрема се превърна в гъста,едва успявам да издухвам.Взех да се и отхрачвам и прооосто }:->Питах я дали това кихане,кашляне по някакъв начин би навредило,каза не единствено да усещам повече това трчение което имам и от раничката и от стрептооките.
Аз въпреки това гледам да не се напъвам много.Стискам инсе моля да оздравяваме по бързо!
Изкочи ми единствено да питам за феталната морфология дали ще правим,но все си мисля че щеше да каже ,ако беше нужна.ще я питам след няколко дни щом излязат резултатите от секрета.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #56 -:
февруари 06, 2015, 12:52:34 »
Ехаа браво за хубавите новини! Машала бая сте дръпнали. За хремата що не идеш при личната? Да ти изпише нещо. Мисля че можеш биопарокс да си пръскаш, той е локален антибиотик. За Фетална вече няма смисъл според мен, тя се прави до 30 та някъде, а и сега те следят на две седмици и се мери всичко. Стиксам палци за чист секрет!
Активен
Рубин
«
Отговор #57 -:
февруари 06, 2015, 13:16:32 »
Да,Мариолка доста е пораснало мишлето *INLOVE*Последнонго мериха на 9 .01 като влизах в болницата и беше 1.150,за близо месец почти килограм.А сега се почва с качването.Наближава Мариолка!Ти кога си на преглед?Питах моята дали обмисля отпуски,дали ще е тук да я изберем за екип лато предния път,тя ми вика кога смяташ да раждаш? :girlhide:Гледа да ме настрой на друга вълна.Та й викам хубаво е да издържа до 36 поне,тя вика най-добре е 38 седмица,перфектното време за раждане.Но когато тогава.
Надявам се този месец се изниже по бързо.Сега като почнем с подготовката,прането и моята мама ще ни гостува за една седмица и ето то дошъл края на февруари.
А иначе вчера се чух по телефона с личната,че не минсе влачи до там баш в 6 вечерта когато има много болни ингрипави и я потах за Тантум Верде,каза че мога давали го за бременни.Облекчава наистина,защото съм се будила от болка докато дишам в гърлото.Сега обаче имам чувството че почвам да чистя и трябва иннякакво отхрачващо.Ще видя как ще съм днес утре и пак ще й звъня,а вече другата седмица така или иначе трябва са ходим за на малката бележка.Също мога да смуча Салвигол инедин сироп детски Тусавит.Гледам да ограничавам приема на каквото и да било.
А забелязвам ,че от известно време се потя нощно време.И през деня ми се случва де,но това да се будя по два пъти на вечер от изпотяване,още два за тоалетна и поне още два че ме дере гърло,просто е непоносимо вече!
Вярно,че пт хормоните са нормални такива вълни,но аз се будя мокра отзад около врата ми,понекога и отпред.Не знам дали защото обичам все да съм увота като пашкул и това да ме загрява допълнително
«
Последна редакция: февруари 06, 2015, 13:20:11 от Рубин
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #58 -:
февруари 06, 2015, 13:34:45 »
Аз съм чааааак сряда на лекар, на мен бааавно ми се точи времето, този месец нямам компания вкъщи. Ооо аз и през деня и вечерта се потя много, вир вода ставам, според мен е хубаво, не задържаме вода. Мен киселините много ме мъчат тия дни, снощи беше пълен ужас, забравих преди да си легна дас сдъвча Гавискон и се събудих с пожар в корема. Абе екстрите са пълни
Активен
Рубин
«
Отговор #59 -:
февруари 06, 2015, 13:44:50 »
Споко сряда не е толкова далече :girl_wink:Аз сега нали съм с детенцето и си имам компания.А ти няма линда почваш с полупки разни?А твоя болничен изплатиха ли го?Че се чудя моя кога ще го?
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
34