Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:35:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част (Прочетена 196470 пъти)
ilonka_bonbonka
Любопитен
Публикации: 36
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
«
Отговор #540 -:
април 13, 2016, 09:17:39 »
Цитат на: pandapanda в април 13, 2016, 07:03:35
Сестра ми се омъжи през октомври с рокля на Версай. Показа им какво иска, каза, че бюджета и е 700лв и ѝ направиха роклята, която искаше за тези пари. Та цените им са около тази цифра.
Благодаря за инфото.
А може ли по-запознатите дами от вас да ми кажат кога падат цените на булчинските рокли? Моя позната ме посъветва да изчакам сега, защото били най-високи цените и към края на юли да започна да обикалям (сватбата ми е началото на Октомври). Дали е така?
Активен
kmilewa
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #541 -:
април 13, 2016, 09:58:12 »
Tommy, напълно си си в правото и аз на твое място не бих се върнала. Лошото в случая е, че ако управителката е наистина такава, каквато ми изглежда в момента по твоите писания ще удържи това доплащане от човека, който ти е звънял и той ще го отнесе... Дано не съм права, ама ти си дръж на твоето.
На кумата ни роклята й е шита във "Версай" и тя е изключително доволна. Ситуацията е сходна, харесала си по-скъпа рокля, но имала по-нисък бюджет и са й казали, че с промяна на някои от материалите(дантелата) ще стане по-евтина.
Активен
silviq8998
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #542 -:
април 20, 2016, 08:35:52 »
Здравейте дами, бих искала да попитам някой има ли представа има ли в бг такава рокля и колко струва... много ми харесва , но бюджета ми е ограничен :)Моделът е на Stella York ,но никъде не откривам цена или подобен модел ... Благодаря предварително
http://www.essensedesigns.com/blog/wp-content/uploads/2015/06/Stella-York-Style-6176.jpg
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #543 -:
април 20, 2016, 12:45:37 »
Томи
, това което описваш е наистина некоректно отношение!
Та какво им струват тези -100 лв и то при положение, че роклята е мостра (т.е. няма да ти шият нова, а вземаш тази от магазина, която е пробвана). Аз не бих им дала нищо повече, а даже бих поискала обяснение с какво право ме търсят и притеснява без да имам някаква вина! Най-малкото, никъде не си подписала договор, те ти казват цена, платила си, взела си роклята - край.
silviq8998
, такива подобни има в Be Queen, в Bridal Hause, но цените там започват от 1000 лв. нагоре. Винаги остава варианта да отидеш до Асеновград - там повечето места нямат сайтове, но можеш да откриеш най-разнообразни модели. Късмет
Момичета, вчера мерих рокли на Жана Жекова. Бях с впечатление, че са много скъпи, защото са бутикови, но останах приятно изненадана, че ценовият диапазон е от 700 до 1400 лв., а качеството е несравнимо! Много харесах една рокличка
, но в нея ме притеснява дължината - до прасеца е. Другото е, че ако ми шият, а не взема готовата там, цената скача с 20%. Малко ме е яд, защото се разминавам само с един размер... да взема да го смъкна някак
Дантелата обаче е великолепна, дори бяха така добри да ми дадат мостра, за да я покажа и у дома, че ходих да меря сама. Другата седмица планирам да отида с кумата или майка ми, за да чуя още едно мнение.
«
Последна редакция: април 20, 2016, 12:48:39 от Bube
»
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #544 -:
април 20, 2016, 13:07:58 »
Странно.. Може след цялото негативно амплоа, което са си създали консултантките там миналата година, да са ги сменили или да са им обърнали внимание, че не са богини и да слязат малко на земята.. Братовчедка ми имаше желание да пробва там, но след дивия скандал, който спретнах заради грубото им отношение, се отказа..
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #545 -:
април 20, 2016, 13:55:50 »
silviq8998 , моето мнение е, че красотата на тази рокля е в дантелата, а тя е скъпа.
Всяко поевтиняване на роклята, означава смяна на дантелата, и много се съмнявам да е този същият ефектът.
Активен
darkheartt
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #546 -:
април 20, 2016, 20:29:59 »
silviq8998, съгласна съм с Marri и Bube, разликата в качеството се вижда и усеща веднага...пробвала съм 2 модела които бегло се доближават до твоя (визирам дантелата) и бяха над 1500. Пробвах и модел за 500 с евтина дантела...пак е красиво, но в сравнение с другите бледнее по всички параграфи...
Ама тоо и аз съм си такава, като вляза някъде почти винаги се лепвам на най-скъпото
как успявам и аз не знам...
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
Нагоре
Изпечатай