Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 14:27:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част (Прочетена 196090 пъти)
darkheartt
Регистриран
Публикации: 5
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
«
Отговор #510 -:
април 01, 2016, 19:06:39 »
Благодаря
p4elichkata
, само не разбрах за пробите на коя Sposa се плаща...
Твоята рокля наистина е приказна и може би аз също ще открия това което търся там
Активен
p4elichkata
Любопитен
Публикации: 47
«
Отговор #511 -:
април 02, 2016, 09:46:42 »
Цитат на: darkheartt в април 01, 2016, 19:06:39
Благодаря
p4elichkata
, само не разбрах за пробите на коя Sposa се плаща...
Твоята рокля наистина е приказна и може би аз също ще открия това което търся там
Заплаща се в Сватбен център Варна за проба на по-скъпите им рокли, които също са на La Sposа.
Активен
darkheartt
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #512 -:
април 02, 2016, 21:49:34 »
Благодаря отново
Днес отидох до Atelier Sposa, но момичето каза, че не зареждат вече рокли на La Sposa. Роклите пак са испански, просто на други марки... Девойката беше много любезна и намери нещо много близко до това което търся
Вече имам тема за размисъл.
Благодаря и за информацията за Сватбен център. На мен там пари не ми искаха, но може би защото не съм пробвала най-скъпите рокли.
Това, което ми направи добро впечатление и на двете места е че ми разрешиха да снимам. Може би аз нещо не съм наред, но според мен забрана за снимки не е най-добрият начин да се спечели клиент точно за булчинска рокля...
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #513 -:
април 05, 2016, 08:30:46 »
darkheartt
, не видях никъде да си посочила бюджет за роклята, но мога да ти кажа, че дори да са над ценовия ти праг, можеш да погледнеш роклите в Bridal Fashion. Там със сигурност има такава, можеш да отидеш и да изпробваш, само за да се видиш поне дали ще ти стои така, както си се представяш, а след това, ако е над бюджета ти да намериш добри моделиери и шивачи и да си я ушиеш. Успех, роклите, които си показа са страхотни!
Пчеличке,
поздравления роклята е красива и ти стои много добре
Активен
Pronovias_SP
Любопитен
One love, one dream:)
«
Отговор #514 -:
април 05, 2016, 09:11:49 »
pchelichcke, честито за роклята! Страхотна е! Не си сбъркала и с избора на магазин. Имам преки впечатления от Atelier La Sposa във Варна. Пробвала съм много техни рокли и всички бяха супер, но тогава беше много рано да си поръчвам сватбената рокля, после си купих роклята от чужбина,тъй като не живея в БГ и те само ми я скъсяваха при тях, но майка ми си закупи официална рокля за сватбата ми от тях.Роклите им наистина са прекрасни, собственичката Соня е невероятно мила и може да задоволи всяко едно желание дори и на най-капризната булка, шивачката Калина, която отговаря за корекцията на моята рокля, истинско бижу:)
Активен
Pronovias_SP
Любопитен
One love, one dream:)
«
Отговор #515 -:
април 05, 2016, 09:21:35 »
darkheartt, Да в Atelier La Sposa могат да ти ушият и рокля, която ще ти излезе по- изгодно. Иначе преди години те предлагаха рокли на La Sposa, Avenue Diagonal и White One, които са част от групата на Pronovias, но сега мисля, че работят с Rosa Clara и с други испански марки. Обади се просто по телефона и попитай, ще ти дадат по- точна информация.
В Сватбен център Варна на мен не са искали пари за проба, но това това беше преди една година, може да са променили правилата.
Активен
p4elichkata
Любопитен
«
Отговор #516 -:
април 05, 2016, 10:45:58 »
Цитат на: Pronovias_SP в април 05, 2016, 09:11:49
pchelichcke, честито за роклята! Страхотна е! Не си сбъркала и с избора на магазин. Имам преки впечатления от Atelier La Sposa във Варна. Пробвала съм много техни рокли и всички бяха супер, но тогава беше много рано да си поръчвам сватбената рокля, после си купих роклята от чужбина,тъй като не живея в БГ и те само ми я скъсяваха при тях, но майка ми си закупи официална рокля за сватбата ми от тях.Роклите им наистина са прекрасни, собственичката Соня е невероятно мила и може да задоволи всяко едно желание дори и на най-капризната булка, шивачката Калина, която отговаря за корекцията на моята рокля, истинско бижу:)
Благодаря ви момичета. Наистина всички бяха изключително мили и отзивчиви. Просто бях очарована от отношението им към всеки един клиент.
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #517 -:
април 06, 2016, 15:00:50 »
Здравейте момичета
Днес ходих до сватбената ми агенция да уточняваме украсата и реших да пробвам рокли.
ииии......... мисля ,че открих РОКЛЯТА
направо не мога да спра да се радвам . Чудя се само , дали е възможно от 3 модела и направо да кажа това е???
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #518 -:
април 06, 2016, 15:04:23 »
Аз преди да избера моята рокля, бях обиколила всички по-известни бутици в София, като общо изпробваните рокли са ми 3.. От които едната беше моята.. Няма закономерности, просто я намираш и после не спираш да си се представяш с нея
Активен
p4elichkata
Любопитен
«
Отговор #519 -:
април 06, 2016, 15:15:25 »
Цитат на: Miss в април 06, 2016, 15:00:50
Здравейте момичета
Днес ходих до сватбената ми агенция да уточняваме украсата и реших да пробвам рокли.
ииии......... мисля ,че открих РОКЛЯТА
направо не мога да спра да се радвам . Чудя се само , дали е възможно от 3 модела и направо да кажа това е???
Честито
. Всичко е възможно и особено, когато най-малко очакваш. Радвай се на момента. А имаш ли снимчица?
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #520 -:
април 06, 2016, 16:19:17 »
Miss
, хубавите неща честно са случайни и спонтанни, а това ги прави още по-хубави - не се чуди и си вземи роклята! После да пуснеш и снимчици
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #521 -:
април 06, 2016, 20:00:46 »
Нямам снимки за жалост.
Роклята е със деколте тип лодка - надявам се да ме разберете. Точно на талията е , отгоре е едра дантела като има ситни перлички в центъра на украските . Полата е дълга,принцеса, тюлена -с по къси воали, на кръста с тънко коланче. Но освен това има сатенена пола , която се слага отгоре и променя цялата визия. С нея мисля да съм в ритуалната зала
Цвят светло айвъри. Взеха ми мерки и мисля след месец да я поръчам. На модна къща АЗ и Ти е . Просто си мислих , че ще трябва да обикалям София , Асеновград... като чета тук
Активен
lidka1234
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #522 -:
април 06, 2016, 23:02:29 »
Здравейте момичета!
Извинявайте, че така ви се натрапвам в темата, но имам нужда от спешна помощ. Може ли някоя от вас да изкаже актуално мнение за модна къща Сияна гр. Асеновград? Очите ми останаха там в една рокя, но негативните коментари от преди години леко ме притесняват. Благодаря!
Активен
Alichka
«
Отговор #523 -:
април 07, 2016, 07:49:12 »
Цитат на: lidka1234 в април 06, 2016, 23:02:29
Здравейте момичета!
Извинявайте, че така ви се натрапвам в темата, но имам нужда от спешна помощ. Може ли някоя от вас да изкаже актуално мнение за модна къща Сияна гр. Асеновград? Очите ми останаха там в една рокя, но негативните коментари от преди години леко ме притесняват. Благодаря!
Негативните коментари са по повод отношение към клиентите, които влизат за първи път и още не са ориентирани какво точно искат. Тогава те "мерят и теглят" дали можеш да си им клиент или само зяпаш рокли от чудене какво да правиш. По отношение на шев и качество да се доказали и не мисля, че трябва да се притесняваш, още повече, че си харесала техен модел.
Активен
lidka1234
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #524 -:
април 07, 2016, 09:21:14 »
Цитат на: Alichka в април 07, 2016, 07:49:12
Негативните коментари са по повод отношение към клиентите, които влизат за първи път и още не са ориентирани какво точно искат. Тогава те "мерят и теглят" дали можеш да си им клиент или само зяпаш рокли от чудене какво да правиш. По отношение на шев и качество да се доказали и не мисля, че трябва да се притесняваш, още повече, че си харесала техен модел.
Много благодаря.
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37