Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:40:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134266 пъти)

Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 27, 2007, 11:32:16 »

Може защото е национален празник да не правят. Тогава е почивен ден и те да не работят. Няма как да извикат всички през почивния ден.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 27, 2007, 11:40:52 »

Може защото е национален празник да не правят. Тогава е почивен ден и те да не работят. Няма как да извикат всички през почивния ден.
Еее,Юле-да,но нали и събота и неделя се водят почивни дни?!Това е един вид по-различна дейност,по-"особена" от обикновената работа в офис да речем,и затова и работното им време няма нищо общо със стандартното "понеделник-петък от 9.00 до 17.00ч;поч.ден:неделя".Не мисля,че това при тях би било основателно оправдание да отклонят записване за подпис,а също смятам,че би трябвало да си имат вече установена твърда политика по този въпрос-може или не може през седмицата,може или не може на национален празник?!Те всъщност не са отрекли директно,а са отговорили малко злобно на въпроса с въпрос,което навежда на мисълта,че всъщност  и затова е добре да се опита още веднъж,нали?!
Активен
Tana
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #122 -: февруари 27, 2007, 11:47:58 »

Еее,Юле-да,но нали и събота и неделя се водят почивни дни?!Това е един вид по-различна дейност,по-"особена" от обикновената работа в офис да речем,и затова и работното им време няма нищо общо със стандартното "понеделник-петък от 9.00 до 17.00ч;поч.ден:неделя".Не мисля,че това при тях би било основателно оправдание да отклонят записване за подпис,а също смятам,че би трябвало да си имат вече установена твърда политика по този въпрос-може или не може през седмицата,може или не може на национален празник?!Те всъщност не са отрекли директно,а са отговорили малко злобно на въпроса с въпрос,което навежда на мисълта,че всъщност  и затова е добре да се опита още веднъж,нали?!
ООоооооооооооооо да при всички положения ще отида пак. Даже намерих дебела връзка, така че ще видят те  hysteric
А на вас много ви благодаря, толкова е хубаво като има с кого човек да сподели притесненията си  air_kiss
Активен
SilviaD
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #123 -: февруари 27, 2007, 12:02:47 »

Привет на всички,
някой може ли да ми отговори дали на 08.09.2007г. е възможно до се сключи църковен брак, тъй като ние си избрахме тази дата а се оказа, че тогава е малка Богородица.
Благодаря
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 27, 2007, 12:17:01 »

Да бе и аз съм съгласна, че са отговорили доста грубо. Ако бях аз веднага щях да кипна  hysteric И също съм на мнение, че трябва да отиде и да настоява за конкретен отговор, както и за обяснение защо отказват ако откажат.
Нямам идея дали са на друго работно време, но мисълта ми беше, че на национален празник може да почиват. А събота и неделя те така или иначе си работят.
Аз съм ходила през седмицата до ритуалната зала и в 10ч е било заключено навсякъде?????
Бих казала, че задължително трябва да имат на видно място обявено кога работят и кога не.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 27, 2007, 12:32:49 »

Да бе и аз съм съгласна, че са отговорили доста грубо. Ако бях аз веднага щях да кипна  hysteric И също съм на мнение, че трябва да отиде и да настоява за конкретен отговор, както и за обяснение защо отказват ако откажат.
Нямам идея дали са на друго работно време, но мисълта ми беше, че на национален празник може да почиват. А събота и неделя те така или иначе си работят.
Аз съм ходила през седмицата до ритуалната зала и в 10ч е било заключено навсякъде?????
Бих казала, че задължително трябва да имат на видно място обявено кога работят и кога не.
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 27, 2007, 12:42:12 »

Привет на всички,
някой може ли да ми отговори дали на 08.09.2007г. е възможно до се сключи църковен брак, тъй като ние си избрахме тази дата а се оказа, че тогава е малка Богородица.
Благодаря

За съжаление не можете да сключите църковен брак на тази дата.
Не може да се сключва брак през Богородичните празници, които са:
Рождество Богородично /8.09/, Въведение /2I.11/, Благовещение /25. 03/ и Успение /15.08/
Активен
Tana
Новак
*

« Отговор #127 -: февруари 27, 2007, 13:04:22 »

Ето сега се сещам, че на вратата на ритуалната зала има работно време и то е без прекъсване седем дни в седмицата  danceg
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #128 -: февруари 27, 2007, 14:04:20 »

абе те хората и на 3ти март се женят...
много странно е всичко това,което ти казват-имаш право да си изискваш,ако работят 7 дни в седмицата!!! beating beating beating
ама ха! какви са тия бе!?
Активен
Tana
Новак
*

« Отговор #129 -: февруари 28, 2007, 08:32:09 »

абе те хората и на 3ти март се женят...
много странно е всичко това,което ти казват-имаш право да си изискваш,ако работят 7 дни в седмицата!!! beating beating beating
ама ха! какви са тия бе!?

Ние ще правим годеж на 3-ти март. А и половинката има точно тогава и рожден ден  girl_in_love
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #130 -: февруари 28, 2007, 09:38:25 »

хихихихи сладури! вие все по националните празници,а? smile
Активен
Tana
Новак
*

« Отговор #131 -: февруари 28, 2007, 10:04:01 »

хихихихи сладури! вие все по националните празници,а? smile
любов заедно ами така се получи, съвсем случайно. Датата за годежа и неговия рожден ден съвпаднаха. Родителите ми работят на смени и тогава се пада да почиват и е най-удобно. Пък дата за сватбата през септември избрахме защото той харесва този месец, пък аз съм заета след 10-ти - работя в училище и се подготвяме за новата учебна година  yahoo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 01, 2007, 18:00:49 »

мисля че станахме 3 булките на 18 август
аз,Rossistela Skrubol.Има ли други булки на 18 август
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 07, 2007, 12:03:09 »

Здравейте! Искам само да споделя опита си относно избора на дата - ние искахме да е на 22.09., но когато отидохме в ритуалната за ни казаха, че било национален празник и те нямало да работят без значение, че е събота . Не работели и на 3 март и на 6 септември, и на 22 септември и всички останали национални празници! И аз като вас съм на мнение, че това е институция с по-особен статут и би трябвало да няма значение дали е национален празник, но явно ИМА crazy
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 07, 2007, 12:09:23 »

не работе ли ли на 22.09?!?!?!?!?
Venera вие сте тогава нали?!
и ние също,как така ням ада работят
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25   Нагоре
  Изпечатай