Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 17, 2025, 11:49:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как си избрахте подходяща дата за сватбата
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата (Прочетена 138097 пъти)
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сватбата
«
Отговор #330 -:
април 23, 2008, 11:02:22 »
Zahira,
нашата сватба ще е на 08.08.08 просто защото се сгодихем на 07.07.07 и мислехме че така много лесно ще запомним датите.После пък разбрахме че олимпийските игри са точно на 08.08 поради поверивето в Китай че дори и една осмица във датата е късмет.Още повече че и на 8 е половин или как се казва не знам луна което също е на хубаво.Но някак си не ми стана приятно когато прочетох че не било хубаво за брак.
Нека все пак да не говорим такива отрицателни неща защото не познаваме все пак хората от форума и не знаем кой как ще реагира.
А това кой в какво вярва е друг въпрос,мисля че за жсяка една от нас ако се разровим за датата и ще открием много лоши и много добри неща.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #331 -:
април 23, 2008, 11:07:54 »
Напълно съм съгласна с Gery79, хайде да не се шашкаме взаимно.
Много са хората като мен, които са ограничени в избора си на дати.
Аз по принцип съм склонна да "залитам" по такива неща, ама съм решила да не се замислям много, защото не мога да си позволя голям избор с датите...То с постите не мога да се съобразя, пък какво остава с луната
Стига ми, че свеки, която е привърженичка на нумерологията, като й кажехме поредния вариант за дата за сватбата с милото, почваше да изчислява дали била хубава или не...Ама ние не можем да се съобразим с всичко и не искам да се шашкам допълнително.
Бог да ни пази и да ни дари със здраве и късмет, да се обичаме и разбираме, това е най-важното!
Активен
Zahira
«
Отговор #332 -:
април 23, 2008, 11:09:56 »
Може би не съм се изразила коректно, не че не е хубаво. Като фаза на луната положението е страхотно, също и като ден от седмицата, вибрацията на датата също е много хубава. Исках да обясна това, че Скорпион по принцип е знак на крайните емоции и страсти, а се предполага, че хората търсят спокойствие и хармония в брака. Но пък има и такива, които обичат емоционалните взаимоотношения и се чувстват щастливи. В крайна сметка най-важна и най-силна е любовта между хората.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #333 -:
април 23, 2008, 11:18:19 »
И аз се поразстърсих защото някак си ми стана много неприятно та ето това намерих което може би и потвърждава и мнението или по точно обяснението на Zahira.
"When Scorpio inhabits the Moon, there’s a powerful sexuality felt by others, as well as a strong need for this catharsis in their lives. Sometimes primal desires can eclipse all other emotional truths and lead them into dangerous situations. Those in a committed relationship have a chance to experience this deep sensuality in an atmosphere of trust."
И си мисля че повечето се женим или омъжваме респективно след като сме опознали хората с които искаме да продължим живота си.Лично ние сме били заедно вече 4 години и искренно се надявам че съм опознала приятеля си до толкова че една луна в сватбения ден да не ни промени коренно- а това че ще има страст си мисля че е добре защото точно брака страда най-много от рутината.
Абе да се обичаме както каза Kiksi а другото ще го посрещаме заедно.Успех на всички и моля ви не се задълбочавайте в напразни калкулации,то ако е така все в хубави моменти ще живеем ,а всъщност малко сол е необходима точно за да оценим хубавите(нали и за тва в България се захранва със сол първо)
Целувки на всички
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #334 -:
април 23, 2008, 12:50:52 »
Леле как сте разровили една много болна тема за мен. Аз колкото и да отричам всичко, да си казвам, че това са глупости и т.н съм точно от тези дето могат тотално да се побъркат от такива неща. Преди да изберем точната дата, такова ровене в нета му хвълих и в резултат, положението стана още по-зле. И без друго нищо не разбирам от астрология и нумерология, такива спекулации и интерпретации бяха... Е така или иначе не разбрах кои дни са благоприятни и кои не.
Като добавим това, че почти нямахме други възможни дати и това, че приятелят ми не само, че не вярва, а направо умира от смях на тия неща, и решението стана лесно.
Аз да си призная, все още със свит стомах си мисля за датата.
Другата истина е, че няма статистика, която да потвърждава тези твърдения и изчисления.
Недоказуемо е, че ако нещо се обърка в брака, то е можело да се предотврати ако е била избрана друга дата, нали? Това са само хъпотези. В съвременния живота толкова много неща са от значение...
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #335 -:
април 23, 2008, 12:55:20 »
Здравейте и от мен! Ние се съобразихме с това, че аз се дипломирам през Март, а милото през Юни, искам да е топло и решихме да е края на Август или началото на Септрември. 23.08.08,31.08.08 или 6.09.08, но като видях какъв студ е на 06.09 миналата година и реших да е на 23.08.08, а и сме заедно от 22.03.06, така че 22 и 23 ще са си нашите дни...ако 22.08 беше събота щях тогава да избера!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
април 26, 2008, 13:38:31 »
Малее,момичета,вие ме шашнахте с тези луни...
Даже малко се поизплаших.Звучи ми и интересно,така че ще хвърля един поглед в сайтовете,които
harmonia
е предоставила.Дано не открия гадни неща.Но все пак да не забравяме,че човек вярва,в това в което иска да вярва-нали така?
Активен
atlian
Любопитен
«
Отговор #337 -:
април 26, 2008, 20:01:23 »
Нашата сватба ще на 9 май:9 ,защото с милото стнахме гаджета на 9 януари 2003г,а май ,защото от малка винаги съм си мечтала един ден сватбата ми е да май месец
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #338 -:
април 29, 2008, 18:59:35 »
нашата сватба ще е на 03.05 между другото аз исках да е на велик ден но разбрах че църквата не разрешавала сватби по време на пости и затова първата събота след велик ден сметнах за идеална и така
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #339 -:
април 30, 2008, 12:45:32 »
Ами да ви кажа някак си нямахме много избор. Знаех че искам вечрена свтаба и следователно събота беше единствената възможност за истински хубава вечерна сватба, хората ще са отпочинали и няма да се притесняват за другия ден. Исках да е края на Август или началото на септември. Още края на януари почнах да търся ресторант,който отговаря на критерииите ми за изискана сватба и ооооо ужас, вече нямаше свободни съботи за ресторантите , които исках. Накрая избрахме ресторант и се ч1удехме между 6 септември и 23 Август и така се спряхме на 23 .08.08, а това е и рождения ден на майка ми. Малко се притеснявам, че ще е топло, ама...
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #340 -:
май 02, 2008, 07:05:12 »
Ние бяхме решили, че ще бъде края на юни и понеже живеем в Канада казахме на родителите ни да отидат и да вземат дата за края на юни и така се получи, че 29.06.2008 беше свободна, което пък после разбрах, че е Петровден
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
май 02, 2008, 19:27:00 »
От астрологична гледна точка ако искате да изберете най-подходящата дата за сватбата си без да има негативно влияние, се гледат основно 3 неща. Асцендента на събитието, фазата на Луната, положението на Луната на картата. Не е добре асцендента да е Скорпион, Луната да е намаляваща или пълнолуние и Луната да е в Скорпион или в 12-ти дом. Това е най-основно. Един ден си поиграх и проверих датите и часовете за церемониите (подписването) на няколко двойки, които познавам - разведени и щастливо женени ... Разведението имаха или кофти асцендент, или Луна в 12-ти дом, или кофти фаза на Луната или Луна в кофти знак. За по-суеверните - съобразете се. За тези, които не вярват - въпрос на личен избор
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сват&#
«
Отговор #342 -:
май 04, 2008, 15:10:41 »
нашата сватба се пада на растяща луна. само че разбрахме това, след като се бяхме спрели на датата, така че не е било фактор за избора
п.с. то, ако тръгнем да се втеляваме за всяко чисълце, транзитченце, съвпадче, луничка, то не ни стигат и църковните пости, и високосните години и т.н. - ами никога няма да изберем подходяща дата
ама ако цялото това натамъняване носи положителни емоции и ни радва за избора на датата, не виждам нищо лошо човек да се съобрази с това-онова
«
Последна редакция: май 04, 2008, 15:15:42 от zvezdiche
»
Активен
КатиНка
«
Отговор #343 -:
май 07, 2008, 11:49:03 »
kopche
, би ли се ангажирала да погледнеш 25 юли 2009 година как стои като ден за брак, тъй като аз не разбирам от тази тематика
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #344 -:
май 07, 2008, 11:55:36 »
дано някой вече не е пубикувал този сайт, в който се виждат подходящите дати за сватба, на руски е сайта, но е мн забавно.
Аз го направих и можете ли да повярвате датата, която вече сме избрали се оказа подходяща и за вдамата и то е една от малкото съботи в 2008 , успех и на вас
http://svadba.net.ru/happy_date.php
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25