Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:27:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134224 пъти)

Yana_Bah
Ентусиаст
**
Публикации: 141

« Отговор #165 -: март 12, 2007, 19:20:01 »

Знам, че няма да прозвучи особено пропито от романтика, но аз съм си прагматична натура- съобразих датата с изпитите си в университета. Последна година ми е и вече искам да завършвам, че ми се работи. Така сватбата остана за след последния ми изпит.
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 12, 2007, 20:27:46 »

Е то и аз гледах да е в удобно време заради работата ми.  Mad girl Така стигнахме до юли месец и от там видях датата 7.07.  girl_in_love
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
**

« Отговор #167 -: март 13, 2007, 13:04:36 »

Абе, всичко живо ли ще се жени на 07.07.07
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 13, 2007, 13:50:52 »

не, ние с моето момче сме на 14. 07  blum мислехме си между другото за 20.07.2007 , ама.... решихме 14  danceg
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 13, 2007, 14:17:54 »

Май всички са луднали за тази дата.  Mad girl Не съм очаквала чак толкова.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 13, 2007, 14:33:04 »

Аз незнайно защо не съм писала в тази темичка! blush ...но както казват хората по-добре късно отколкото никога!Та да кажа за датата...като решихме с милото,че ще има сватба си говорихме и решихме,че трябва да е през месец когато е топло...но да не е и много топло! pardon И така решихме,че ще е през май или юни!През май ни се видя много натоварено,защото има балове,а пък и аз тогава имам изпити и щеше да стане много трудно!Решихме да е през юни!Първата събота беше 2 ,а пък аз въобще не обичам това число!Втората 9-ти видя ми се добре пък и открих много интересна логика в нея!На някой сигурно ще му прозвучи смешно,но тя е следната...09.06.2007 -9 си е 9,6 като го обърнеш пак става 9, а 2+7=9!!! yahoo Така тази дата ми се стори много интересна!!!Пък и се оказа,че щастливото число на моята зодия е 9! girl_in_love Ето това е!!! DANCE

Успех на всички бъдещи булки,когато и да ви е сватбата,защото аз смятам,че няма щастливи числа,а просто нашите емоции и събитията които ни се случват ги правят такива!!! give_rose
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 13, 2007, 14:50:31 »

Много хубаво си го измислила desislavka  имаш фантазия.  good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 14, 2007, 11:31:44 »

Благодаря!Надявам се да бъде най-щастливата дата за нас!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 14, 2007, 16:17:23 »

Много хубаво си го измислила desislavka  имаш фантазия.  good

Определено е така!!! good

Благодаря!Надявам се да бъде най-щастливата дата за нас!

Стискам палци да е така и ти го пожелавам от все сърце!!! heart
Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #174 -: март 15, 2007, 15:48:50 »

Ох, ние си избрахме дата, ама се оказва, че кумата тогава щяла да ходи с децата си на някакво детско парти. Та, приятелят ми казва, че трябва да сменим или датата, или кумовете.  crazy Освен, че той има РД на другия ден от избраната дата, бях я съобразила и с месечния цикъл... нали знаете... а сега: ни - напред, ни - назад! Помагайте, повече глави мислят по-добре!!!  Плачещо момиче
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 15, 2007, 16:16:13 »

Ами ако толкова държите на кумовете и те на вас, мисля, че едно сватбено тържество е нещо по-важно и  интересно отколкото едно детско парти!!Особено ако не си един от поканените гости, а кумуваш на сватбата?? good Все пак факта, че сте поканили тези хора за кумове е достатъчно красноречив за тях, че те са по-специални от останалите гости Curtsey Не всеки ден те канят да кумуваш на сватба нали така???
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #176 -: март 15, 2007, 16:23:37 »

Ами ако толкова държите на кумовете и те на вас, мисля, че едно сватбено тържество е нещо по-важно и  интересно отколкото едно детско парти!!Особено ако не си един от поканените гости, а кумуваш на сватбата?? good Все пак факта, че сте поканили тези хора за кумове е достатъчно красноречив за тях, че те са по-специални от останалите гости Curtsey Не всеки ден те канят да кумуваш на сватба нали така???

Точно така е!Не може ли да не отидат на детското парти!?Все пак става въпрос за СВАТБА!!!  любов заедно
Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #177 -: март 15, 2007, 16:24:59 »

Разбира се, ама като имаш 3 деца и си по цял ден с тях, не е за изпускане и партито! Още повече, че то нямало да бъде само парти, а и някакво обучение за родителите - не се провеждат такива всеки ден!!! Дори се радвам, че все още има такива съвестни родители, които се интересуват от начините за позитивно възпитание и са отворени да се учат
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 15, 2007, 16:57:36 »

Все пак това е твоята сватба!!!! любов заедно
Но вие си решавате.
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
**

« Отговор #179 -: март 15, 2007, 17:15:52 »

Аз бих сменила кумовете.... Не се обиждай, но на мен ми изглежда така, сякаш за тях не е достатъчно важно да изпълняват тази ПОЧЕТНА роля......... Може и да греша.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: