Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:09:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ (Прочетена 170878 пъти)
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
Re:РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ
«
Отговор #210 -:
април 29, 2014, 17:55:40 »
За съжаление не мога да помогна, в час съм на 100% със Софийските ресторанти, в Дупница и района имам отзиви само за комплекс Кабей в село Усойка.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #211 -:
април 29, 2014, 21:12:07 »
Цитат на: kamelia_1326 в април 29, 2014, 17:52:54
Благодаря за бързия отговор ами по принцип аз съм от град Дупница и сватбата ще бъде там има един много хубав ресторант в хотел Рилена,всичко се вижда тоест няма да останат скрити гости и такива да не виждат нищо
Не е ли хотел "Рила", ресторант "Рилена" ? в Дупница
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #212 -:
април 30, 2014, 03:44:52 »
Имате ли впечатления от ресторант Елдорадо в Горубляне? Някой да е бил на сватба там? Чувала съм, че храната е вкусна, но не знам самото място става ли за сватби.
Засега поне при мен търсенето върви отчайващо зле. Аз съм в чужбина и да търсиш отдалеч е просто невъзможно, кошмар. На моменти съм на път да се откажа от всичко въобще.
Активен
ivanjelina
Професор
«
Отговор #213 -:
април 30, 2014, 03:50:54 »
Поне на снимки ресторанта на Парк Инн на мен ми изглежда най-добре. Знаете ли в момента как вървят кувертите там? Ако са по 90лв като голф клуба, отпадам автоматично...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #214 -:
април 30, 2014, 09:43:45 »
За Парк Ин, бях им искала оферта - някъде между 50 и 60лв ми изпратиха цени на различни менюта и куверти, включваха 4 степенно меню и мисля че нямаше такса за внасяне на алкохол... (но не съм сигурна)
Активен
kamelia_1326
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #215 -:
април 30, 2014, 10:32:11 »
Цитат на: DjNick Mc в април 29, 2014, 21:12:07
Не е ли хотел "Рила", ресторант "Рилена" ? в Дупница
Да същия е,но мисля че му смениха името!
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #216 -:
април 30, 2014, 10:49:46 »
Кувертът на
Парк Ин
е м/у 55 и 75 лв, в зависимост от менюто, което си избереш, като може да се правят и комбинации ( и цената се променя). Бира не може да се внася, а се закупувао т тях, алкохола е без такса. Безалкохолно също не може да се внася, цената на бутилка 240 мл е 3 лв. В куверта са включени 1 минерлана вода и 1 безалкохолно.
Интериорът е много хубав, но половината ресторант е светъл (снимките които си гледала в интернет), а другата половина е тъмен (като отидеш на място ще видиш). Получава се така понеже лобито на хотела е над ресторанта и дава нисък таван на 1/2 от него, докато останалата част е с красив висок стъклен таван. Имат кръгли маси и квадратни маси, както и елипсовидни маси за по 14 души.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #217 -:
април 30, 2014, 11:20:35 »
Цитат на: kamelia_1326 в април 30, 2014, 10:32:11
Да същия е,но мисля че му смениха името!
Аз лично имам много добри спомени от там. Като място за сватбени партита е много приятно и с добро разположение. Дано не са се променили нещата.
«
Последна редакция: април 30, 2014, 11:22:56 от DjNick Mc
»
Активен
ivanjelina
Професор
«
Отговор #218 -:
май 01, 2014, 01:44:11 »
Благодаря много на всички за информацията и съветите. За съжаление от Парк Инн ми отговориха, че е заета нашата дата. От самото начало фаворити ми бяха Монтесито в Горубляне и Експо на Цариградско, а после прибавих към списъка с топ желания Парк Инн и Голф клуба. Но всички или са заети, или много скъпи. Остана ми Монтесито като възможност (а и без това се влюбих в него, изглежда невероятно и четох хубави отзиви). Но родителското тяло страшно ми се меси и настоява за Елдорадо (също в Горубляне). Някакви препоръки или отзиви за него въобще?...
Активен
vileto_971
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #219 -:
май 01, 2014, 12:51:50 »
Цитат на: ivanjelina в май 01, 2014, 01:44:11
Благодаря много на всички за информацията и съветите. За съжаление от Парк Инн ми отговориха, че е заета нашата дата. От самото начало фаворити ми бяха Монтесито в Горубляне и Експо на Цариградско, а после прибавих към списъка с топ желания Парк Инн и Голф клуба. Но всички или са заети, или много скъпи. Остана ми Монтесито като възможност (а и без това се влюбих в него, изглежда невероятно и четох хубави отзиви). Но родителското тяло страшно ми се меси и настоява за Елдорадо (също в Горубляне). Някакви препоръки или отзиви за него въобще?...
Монтесито е страхотно място. След като го видях на живо, продължавам да мисля така. Ние го капарирахме само по снимки
Ако успееш да се наложиш на родителското тяло, мисля че няма да съжаляваш. А и хората, заети с организацията на сватби определено си разбират от работата и предлагат доста неща, за които даже не ти е минало през ума.
Успех с избора на ресторант. Той е най-важния след избора на рокля
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #220 -:
май 02, 2014, 10:28:53 »
Офертите за Монтесито са за 100 и повече човека, по-малко не може. Кувертът е между 50 и 60 лв., четиристепенно меню, без торта или украса включена. След петия час е 150 лв. за първите два часа, а после е 200 лв. Успех и от мен с ресторанта!
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #221 -:
май 02, 2014, 10:36:19 »
Момичета, имам една питанка
Понеже се оглеждам и с резервен вариант за ресторант, че май другия ще ми дойде малък, тамън мислех тези дни да ходя да питам, а те не работели
Та докато се рових и търсих попаднах на Бална зала София ( В Младост 1 ). Някой чувал ли е нещо за там, някакви отзиви и г/д колко им излиза куверта. Вчера пратих запитване, но предполагам след празниците ще получа отг, ако ли не ще звънна да попитам.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #222 -:
май 02, 2014, 13:17:28 »
Miele
ние сме в Бална Зала София, да знаеш че за 20 юни догодина е заета
(нали каза че юни догодина ти е сватбата) Иначе офертата - за под 100 души е 90 лв/човек с включена украса и 4 степенно меню, няма овъртайм на залата. Разрови се в предишната тема за реторантите или в моите публикации съм писала подробно за залата , както и някои други булки също
Пак казвам 20.06.2015г - е заета от нас (запазихме датата ще капарираме другия месец)
Вие коя дата си избрахте?
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #223 -:
май 02, 2014, 13:21:43 »
milenkata
Благодаря за информацията, за сега си оставаме със 27ми, освен ако моя мъж не каже нбещо друго
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #224 -:
май 02, 2014, 13:27:54 »
Мненията за балната зала са в тема РЕСТОРАНТИТЕ 12 ЧАСТ - около 2-3 март сега проверих (предполагам началото на темичката)
Надявам се да ти помогне като мнение - ние накрая като теглихме чертата излиза с около 500 лв повече отколкото на място с 50 лв куверт. (Като събереш украси торти и тн) обаче според мен си струва
Ако искаш ще ти пратя офертата им само ми прати един имейл на лични .
бтв колко души ще е сватбата горе долу защото повече от 100 според мен ще стане много претъпкано
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...