Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 09:51:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4 (Прочетена 105359 пъти)
nickybd
Ентусиаст
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
«
Отговор #135 -:
юли 29, 2016, 07:26:09 »
Благодаря ти, Valentina, ще проверим определено :-)
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
Публикации: 120
«
Отговор #136 -:
юли 29, 2016, 08:40:54 »
И аз съм чувала само добри отзиви за Ветрен
А за бутониерките, и ние сме така - само за родителите, кумувете, сестра ми и зет ми. Шаферките решиха, че ще са с букетчета, така че и за тях няма бутониерки
Nicky, ти ще имаш ли моминско парти ?
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #137 -:
юли 29, 2016, 10:02:09 »
Да,мислим да направим едно моминско парти,може би в петък на 26.08. Ще видим кумата как ще го организира. Иначе кумът се е заел доста сериозно със задачата,чак ревнувам малко
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #138 -:
юли 29, 2016, 10:28:44 »
Хехе, много готино ! И аз ще имам, но на 20.08 в София. Нямам никаква идея какво са ми измислили и приготвили приятелките, но като знам колко е креативна и пълна с идеи едната шаферка, със сигурност ще е весело и готино
После ще разказвам !
Активен
sourcherry
Новак
«
Отговор #139 -:
юли 29, 2016, 13:08:08 »
Здравейте! Моята сватба е след повече от година, но сме студенти и гледаме всичко да е готово предварително.
Ако може да препоръчате фотограф?
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #140 -:
юли 29, 2016, 13:31:07 »
Здравей, sourcherry и честито !
В момента наистина има много голям избор от фотографи, които предлагат различни стилове снимки, диапазонът на пакетите също е различен. Моята гледна точка е, че трябва да се разглежда достатъчно и когато видиш "вашия" фотограф, ще знаеш, че искаш той да снима на сватбата Ви, но то общо взето с почти всичко е така. Виждаш своето и решаваш, че е то
Аз лично съм се спряла на фотограф от София по същия начин видях албумите му със снимки от сватба и се влюбих в стила му и работата му, казва се Георги Казаков, можеш да видиш ако искаш страницата му във Фейсбук.
Nicky се е спряла на Кодак Експрес от Пазарджик, много хора ги хвалят и са доволни от работата на фотографите
Не знам колко ти бях полезна, но наистина за всичко е важното Ти да си избереш и че си убедена, че това е "твоето си", без значение дали е за фотографа, мястото, видеото, роклята и подаръчетата за гости...
Активен
sourcherry
Новак
«
Отговор #141 -:
юли 29, 2016, 13:52:16 »
Благодаря
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #142 -:
юли 29, 2016, 15:03:38 »
Toni и права,важно е ти да си харесаш фотографа. Аз лично не съм се срещала с момчетата от kodak, защото сме доста ангажирани,понякога работим събота и неделя и ни е малко трудна организацията, но тях ни ги препоръчаха от Фазанарията и Митко също,така че решихме да им се доверим
Активен
sourcherry
Новак
«
Отговор #143 -:
юли 29, 2016, 15:22:58 »
Ще има ли църковен брак и коя църква сте избрали? Относно гражданския брак освен медицински друго трябва ли?
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #144 -:
юли 29, 2016, 15:32:23 »
Да,ние ще сме в Св. Георги. Ние ходихме в Св. Богородица,но там ни казаха,че на нашата дата не може,което много ме шокира,понеже датата беше избрана според позволените дати в църковния календар. След това отидохме до Св. Георги и там ни обясниха,че може да е на 28.08,но преди 16:00,защото е денят преди 29.08,когато църковен брак е забранен. В Св. Богородица бяха и малко груби,защото приятелят ми е католик,той така или иначе ще се кръсти,но те дори не дадоха шанс това да се обясни, започнаха думи като "Абсурт" не само за датата,но и като цяло за църковния ни брак и определено решихме,че това няма да е нашата църква. И така си резервирахме Св. Георги
За гражданския брак трябва медицинско,личните карти,платената такса и там другите дреболийки като ритуални чаши,шампанско,почерпката след церемонията.
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #145 -:
юли 29, 2016, 15:37:03 »
Ние ще сме в Св. Богородица, като чета Nicky какво е преживяла почвам малко да се претиснявам как ще ни венчаят, дано всичко да е наред !
Иначе за ритуалната зала трябва предварително да се подадат документите в общината за да си запазите датата и часа, който си изберете да се подпишете, трябва да се посочат и кумувете. А медицинското се представя преди сватбата, защото е валидно 30 дни
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #146 -:
юли 29, 2016, 15:48:47 »
Toni, не се притеснявай,ние сме ходили на сватби в Св. Богородица и винаги всичко е било супер,за това и отидохме първо там. Не знам защо при нас така се случи,явно не се обичат много с католиците
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
юли 29, 2016, 15:58:08 »
Друго,което ме изуми,когато отидохме в Св. Богородица беше,че вече имаше записана двойка за 28.08 от 16:00 и коментарът на свещеника беше,че не можело така,и на тях трябвало сега да се обадят и да им кажат,че не може на тази дата. Представяте ли си,хората сигурно са си резервирали гражданския брак,може и ресторант и кой знае какво друго и те в даден момент ще се свържат с тях да им кажат,че не може.... Може би защото са най-голямата църква в града са решили,че могат да си правят каквото си искат...жалко,защото църквата наистина е много красива.
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #148 -:
юли 29, 2016, 16:00:26 »
ох... май юе ходя при първа възможност да проверя при нас дали всичко е наред
Активен
nickybd
Ентусиаст
«
Отговор #149 -:
юли 29, 2016, 21:48:43 »
Toni, не се притеснявай,през септември забранените дати са 8-ми и 14-ти септември,а твоята дата не е около нито един от двата дни
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...