Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:55:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 159855 пъти)

posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 01, 2014, 15:24:32 »

В началото гледах бодитата да са тип прегърни ме, а не такива, които се обличат през главата. Мнооооооого ми бяха удобни. Ползвахме такива до 3-4 месец.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #166 -: март 03, 2014, 20:22:05 »

Нещо ми е тръгнало все въпроси да задавам  pardon
 Търся бебешка пеленка (подходяща за изписване) в червено или зелено (но не резедаво), може и на някакви фигурки или линийки, не е задължително едноцветна. Разрових се в колкото можах онлайн магазини, обаче навсякъде преобладават розови, жълти, сини и бледозелени, евентуално бели или бежови.
 Ако някой е виждал това, което търся, в някой онлайн магазин или в магазин в София, ще съм много благодарна за информация  give_rose
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 04, 2014, 22:54:44 »

Може да поръчаш да ти изплетат на 1 кука.
Една позната беше с плетена рокля на изписването и планираше дъщеря ѝ да е с одеалце със същата плетка, но е било прекалено топло за такова (август).
Просто давам идея.
На мен са ми мн глупави тези комплекти за изписване и аз сама си сглобявах тоалета. Получи се прекрасен сет!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 04, 2014, 23:09:39 »

Мichelle, може да погледнеш одеалата на David Fussenegger, има ги по и-нет магазините и в "Дундьо".
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 05, 2014, 11:35:36 »

Знам, че много е обсъждано, но като ми дойде на главата и съм в дилема  blush За количката става въпрос. Избирам между Куини сенс/з (2 коша + кошница за кола на Макси кози, която е съвместима)  и АБЗ дизайн 3 Тек (2 коша + кошница за кола) . Не са нови, като пари са еднакви . И двете ми харесват много  smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 05, 2014, 12:36:55 »

Между двете бих избрала ABC,  понеже Quinny ми изглежда много пласмасова. Ако не бъркам модела, но онзи ден го видях на живо и не ми допадна дръжката и цялата конструкция, кошовете иначе ми харесват. Виж ги на "живо" и прецени, иначе и двете марки са добри.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 05, 2014, 21:03:59 »

На мен пък повече ми харесва Куини-то.  smile
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #172 -: март 05, 2014, 21:09:37 »

Здравейте мамчета да се изкажа и аз.От опита ми с баткото много неща от купените по-рано се оказват излишни.Примерно повивалника изобщо не съм го ползвала,повивах на спалнята,от обиколници нямах нужда за лятно бебе са излишни.Аз родих края на Май месеци от началото ползвах само тънки памучни бодита и ританки и леки пеленки за завивки.Биберон малкия не искаше.Няма да изреждам всичко само моят съвет към майките с първо детенце е да вземат най необходимото и после ако им потрябва нещо все пак на всяка крачка има магазини.Много хубава работа ни вършеше една люлка на Фишър  Прайс,направо ми беше спасение от коликите,но ни я бяха дали да я ползваме временно и сега се замислям че са доста скъпички ,но ако имаме нужда ще измислим нещо.Адрешките първите 6 месеца всеки месец са с нов размер ,много бързо ги израстват бебоците.Аз си имам почти всичко от бати и ще си взема само някои неща та е голяма помощ.А за кошарата за баткото взехме от дървените кошари и стоеше само като мебел за да и бърша праха,сега искам от преносимите за да си я разнасям из цялата къща и да ми е удобно.Не се сещам в момента за друго но по-добре като се роди бебчето тогава да се купуват второстепенните неща за да няма излишни.Поне по мое мнение.Надявам се не съм била досадна искам просто да дам съвет на майките.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 05, 2014, 23:30:14 »

За мен пък повивалникът е незаменим. Не си предтавям да съм все наведена на спалнята.
Касси, не те ли заболя кръстът?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 06, 2014, 00:38:17 »

Аз съм за 3 тека, заради дизайна, но с този кош 6+ месеца не бих го причинила на детето ми, още повече, че тя обича да спи на 1 страна, а с такива няма как да стане.
Иначе, аз мн разумно пазарувах и почти всички си ползвахме. Леглото - масивно дърво с хубав матрак в момента стои като паметник, защото малкия бозайник предпочита да дели спалнята с нас.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 06, 2014, 09:30:12 »

posum , какво му е на коша ? Не става за спане ли ? Гледах едно ревю и там показват, че има напълно легнало положение.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 06, 2014, 15:39:43 »

Не, няма.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 06, 2014, 17:18:02 »

Offtopic posum ,не е вярно това . Количката е с напълно легнало положение,да не говорим че коша и е доста широк.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #178 -: март 06, 2014, 22:27:10 »

Благодаря за идеите за пеленката  give_rose  Mrs.™, тези одеалца са много сладки  smile
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 10, 2014, 19:54:24 »

Връщам отново темата за колелата, нали това ме вълнува в момента.  smile Направих още едно проучване и определено всички ме посъветваха да започна с балансиращо колело за дете на 2-годишна възраст, като плюсовете са, че е възможно да се прескочи след това колелото със спомагателни педали (в зависимост от способностите на детето), както и казаха, че по-бързо се учели да карат след това. Разбира се знам, че всичко е индивидуално, но такива бяха повечето отзиви. Препоръчаха ми ето това колело.  smile

Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: