Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 19:26:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 160262 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 18, 2014, 13:15:49 »

Аз не съм с добри впечатления от шезлонга. Ние заложихме на скъпа, функционална и стабилна кошара за игра, тя ми беше много по-полезна. Детето беше в безопасност, свободно и правеше, каквото си иска. По-късно лесно се научи да се обръща и изправя, да се бори с възглавниците вътре, въобще само хубави неща мога да кажа.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 18, 2014, 13:20:00 »

Аз за спане също не съм го ползвала. Само за известно време престой, за разнообразие. Спането само в легло като сме вкъщи.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 18, 2014, 16:27:10 »

Днес купувахме матраче за дървената кошарка и доста се зачудих дали да не купим и шезлонг, но както Гери казва и на мен ми се иска първо да пробвам дали ще му хареса, но няма от къде да взема. Мамите около мен не са ползвали такива.
Може под наем да вземеш. Ето тук се предлага http://bebenaem.com/index.php?route=product/category&path=59. Др което ми хрумва е да го поръчаш от и-нет магазин, където може да го върнеш до 7 дни, даже последно май ги направиха 14 дни.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 18, 2014, 16:53:26 »

Според мен е трудно това с пробването. Анди в началото не го харесваше, после му стана любим. А и за мен си е удобство. Нашият е този: https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B3+%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&imgil=KZ6mBVxFP3LtrM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcS-Y0S3t8ZoIWwKu_g1WwViMnLPoDLoDZRvqukfRfAf4v80G4o8sQ%253B983%253B1024%253BcinXv2Gpo8Vm-M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fkasida.bg%25252Ffisher-price-bebeshki-shezlong-kola-cruisin-motion-soother-32-18934.html&source=iu&usg=__1-GwBFsPgrx-DSRijTt9krzMkys%3D&sa=X&ei=t3QDU4fBM-PQygOjtYCwDw&ved=0CCkQ9QEwAA&biw=1366&bih=624#facrc=_&imgrc=KZ6mBVxFP3LtrM%253A%3BcinXv2Gpo8Vm-M%3Bhttp%253A%252F%252Fkasida.bg%252F_big%252FFisherprice-BebeshkishezlongKolaCruisinMotionSoother-121020-014000.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fkasida.bg%252Ffisher-price-bebeshki-shezlong-kola-cruisin-motion-soother-32-18934.html%3B983%3B1024
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 19, 2014, 07:42:34 »

Я и аз да запитам нещо. Харесли сме си/аз я харесах/ тази http://kasida.bg/cangaroo-detska-trikolka-digger-oranjeva-380-17835.html триколка и ако някой има мнение, моля да сподели.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 19, 2014, 09:52:18 »

Здравейте! Обзело ме е голямо желание за пазарене, а почти всичко си имаме Girl_hide Ние имаме шезлонг люлка и не бих казала, че е било супер спасение, но все пак и за 15 мин да те отмени от носенето си е добре - стига да имате място и възможност нищо не е излишно. Имахме и кош за памерси, но ми се виждаше много скъпо постоянната смяна на касетите и към 6-я месец спряхме да го ползваме и пак добре се справяхме - не е от вещите без които не може smile За триколка - нямаме, но пластмасовите ми се струват много чупливи - сега се предлагат едни метални, на почти същата цена - ако искаш проучи ги още,  punk_girl123.
Влюбила съм се в детските дрешки на carter's. Аз почти няма нужда да вземам, а и помня че почти всички приятели подаряват дрешки, но оак купя нещо ми се иска да е точно от тях : http://www.carters.com/V_121C389.html   Само дето не доставят до Бг и дори Европа и съм в голямо чудене как да стане - някой има ли опит?
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 19, 2014, 10:03:01 »

Пънки,тук из нашия град е пълно с такива триколки в различни цветове smile Дори познавам 2-3 майки с такива,но дечицата им са на по 3-4 години.И аз ги харесвам,но мисля да изчакам защото според мен на наш Алекс много бързо ще му писне,а и не съм сигурна,че сте седи сега.Сега от както проходи не му се седи щом излезем на разходка smile Мисля,че като порастне още ще му хареса повече.Вие сега ли искате да я взимате?
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #112 -: февруари 19, 2014, 11:12:03 »

Светле! Аз не знаех, че чакаш бебе, колко хубаво. Честито!

За бодитата на Carter's, и на мен те са ми любимите. Супер материя и много удобни. Нови и аз не успях да си поръчам, попаднаха ми от приятели. Има ги и в магазините секънд хенд от веригата Мания.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 19, 2014, 11:59:15 »

На мнението на Светлето съм за триколките. Пластмасовите не струват - скърцат, неманеврени са, често неудобни и за детето.
Металните може би са добри, но имайте предвид нещо - много рядко децата ги подкарват сами, защото центърът на тежестта и педалите са изнесени напред, а до определена възраст и не могат да ги достигат. Та в повечето случаи служат просто като количка. Ние имахме триколка на Смарт трайк, не бях доволна и след първото ползване я продадохме. Заложих на добра лятна количка, поне има багажник и хубав сенник. Така че, помислете си, ако детето няма да я кара само, дали има смисъл въобще.

Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #114 -: февруари 19, 2014, 12:07:17 »

За триколката - брат ми имаха пластмасова и я ползваха само из вкъщи да си играят двете деца, беше голяма зарибявка за тях. Навън не мисля, че е удобно, защото са много неманеврени и супер нестабилни за децата. Племеницата ми по това време беше на 3 и пак беше леко нестабилна, а абсолютно вярно, че и двете деца (на 1 и 3) не можеха да стигат педалите, така че трябва да ги буташ.

За американския сайт, видях че пише следното:

Carter's now offers international shipping to over 80 countries.

Проверих списъка с държави и доставят и до България, колко струва доставката е вече отделен въпрос. Wink
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 19, 2014, 13:05:09 »

Аз съм наясно, че ще я бутам. Но понеже госпожицата вече не й се седи в количката на следобедните разходки и търся нещо по така. Аз я пробвах на такава, на една приятелка и много и хареса и си мисля, че сега е по-добре отколкото като порасне. Може и тогава да я ползваме, но сега просто искам да заместим количката с нещо по интересно и различно, което евентуално и да бута като уокър.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 19, 2014, 13:37:25 »

И аз съм на мнението на sunray за триколките, затова и не купих миналото лято. На годинка децата не достигат педалите и триколката всъщност служи за количка до парка (гледам, че има и някакви комбинирани между триколки и колички, но нямам представа те колко са ефектни), а там децата не стоят на тях и предпочитат да бягат.  smile По-удачна покупка ми се струва колело без педали за 1 годишна възраст. Но разбира се всеки си решава.  smile Сега за лятото мисля да купя за Вероника от колелата за балансиране, които alben4ik ми беше препоръчала. Пише, че са за 18+, но мислите ли, че всъщност такова колело ще е подходящо за 2-годишно дете или трябва да купя с педали?
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 19, 2014, 13:56:49 »

Доста неща харесах от сайта на Carter's. Хвана ме яд, че не го знаех по-рано. Сега чакам една поръчка от САЩ и ако дойде ще направя още една. И ще те имам предвид Светле. Колкото до доставката от САЩ, на мен зълва ми ги поръчва / купува и после ми ги изпраща с кораб -30$/10кг. Сега ще видим като ги получа на митницата ли ще отидат и ще плащам ли мито/ддс, при положение че са "подарък" от роднина.

За триколките. Не ги харесвам. На братовчед ми купихме едно време от LaRedoute, още ги нямаше тук. Ами уж стабилна, но няколко пъти се обръща. Приятели през годините имаха същият проблем и то със скъпи и уж стабилни триколки. По ми допадат колелета без педали или направо колело, отколкото триколка която нито е количка, нито колело.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 19, 2014, 15:08:34 »

Аз определено се отказах от триколката.Обемиста ,небалансирана,нефункционална.Обаче се нареждам на опашка за мнения за колела.Нашето определено ще е на три колелета,така че ще се радвам на отзиви.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 19, 2014, 15:49:09 »

Моя колежка има подобна триколка (а може би и същата, понеже и нейната е от Пловдив)  и е много доволна http://www.babayaga-store.eu/product/2009/trikolka-italtrike-super-turing-classic-rd.html#axzz2tm8hBZFy
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: