Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:13:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118418 пъти)

Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 13, 2014, 16:04:07 »

Прави сте за Jane с коша Matrix, тесен е. Но това е нарочно, това е кош за новородено, който трябва да се ползва и за кош за кола за това е добре уплътнен. Аз съм се насочила към 3в1 точно защото другия вариант е с малък кош. Имам позната с тази количка и с доста едро бебе, много е доволна, не съм забеляза да ѝ е тясно, спи си вече в летния кош даже без проблем.
За мен е важно да е лека, защото живеем в блок, има стълби до асансьора. Освен това коридора е много малък и къде ще я прибирам хич не ми е ясно, сигърно ще се наложи да стои сгъната, та и малко място трябва да заема свита... сложна работа имам много време да го измисля.
Mrs.™ , Mutsy са доста по-скъпи от Jane. На мен Mutsy iGo ми е мечтата, но ще си остана с въздишките, бутах я веднъж и от тогава май я сънувам чак biggrin
Как ви са ви впечатленията за Mamas&Papas Sola, друг мой фаворит, малко по-скъпа от Jane, но все пак...
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 13, 2014, 16:10:00 »

Браво, смели мами сте! Веси, три!!! Bravo Пожелавам ти ги heart
Куини-тата също са много добър избор, но не смятам, че са от леките колички, напротив. Имат доста модели триколки, които пък са доста дългички, имайте и това в предвид при избора good
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #272 -: февруари 24, 2014, 09:56:08 »

Здравейте и от нас.Ние си растем упорито,този месец много ми порасна коремчето доскоро почти не се виждаше.Баткото много се радва и всички вече чакаме с нетърпение и аз съм на вълна колички и кошари.Количката е куини бъз 3,вече е харесана,а за кошара мисля да взема от тези преносимите,защото ще мога да я разнасям из цялата къща.За баткото бяхме взели от тези дървените с шкафчета и т.н. но лично на мен не ми допадна и я продадохме като стана на 3 и му взехме легло.Кажете си мнението за куинито,питах навсякъде ама и вие да се изкажете,е аз вече съм я капарирала и няма връщане назад.Момичета като легна вечер и особено като съм хапнала повечко еми направо все едно имам камък на гърдите,тежи ми,кажете вие така ли сте?Гледам да ям по малко вечер иначе бебчо много рита направо без въздух ме оставя голям е вече.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 24, 2014, 10:11:10 »

Kassi, и аз съм се спряла предпоследно на Buzz 3, макар че се двоумя дали да не вземем приставката с която става на 4-ка. Прочетох само положителни отзиви, а няколко познати ги ползваха и с двете си деца и са доволни.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 10, 2014, 13:26:38 »

Как сте? Ритат ли пролетно-летните бебчета?

Днес мина последната ми ФМ. Бебчо реши, че ще се показва като се роди и до последно си държеше здраво ръцете пред лицето, и си тръгнахме без снимки на мъника  pleasantry. Но пък се развива добре и се е обърнал, до скоро си седеше с дупето надолу. Вече е около 2000гр.

Подготовката си седи горе-долу на едно положение. Дрешки за лятото май имаме достатъчно. За първия месец сигурно ще взема още няколко гащеризона размер 1, че тези дето поръчах са 0-3 и ме притеснява да не са му големи. Но ще изчакаме да дойдат и тогава ще поръчвам.
Остава да вземем леглото и да поръчам спални комплекти. Др неща, изкл количката, ги чакам тези дни. Хванала съм се да плета и бебешко одеало. Да се надяваме скоро да го довърша, но т.к.не съм голяма плетачка, малко го обърках и сега съм решила покрай една плетена шапка, която ще поръчвам, да поръчам и нещо подобно , че да прикрия грешката.

Началото на др месец трябва да стегна и багажа за болницата. И да избера фотограф за първите снимки. Вие ще правите ли фотосесия на новородените и ако "да", на кого сте се спрели?

Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #275 -: март 10, 2014, 20:06:22 »

Еха, Мисис, ти си си направо готова с подготовка и плана за бебчо smile

На нас ни остават разни дреболии за довземане, но не много.
За багажа за болницата, аз мисля полека лека да започна да поприбирам разни неща, но все още не съм си купила нощници и гащи за след раждането,т.е за престоя. То това ми е основното май де, другите неща си ги имам.
Ние няма да правим такива фотосесии, т.к в болницата минава фотограф, койото прави снимки на бебетата.

Вие ходите ли на работа още? Аз имам още 4 седмици и вече едва ходя, направо броя дните. Просто изведнъж започнах много да се изморявам и не мога да издържам по цял ден...

Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 11, 2014, 09:23:31 »

Аз вече съм в болничен smile Доживях и аз, че много ми тежеше вече  smile
Сега си почивам уж в къщи, ама то да изчистя, че да наготвя, че туй-онуй и пак се поизморявам. Но определено като е по-добре де, полягвам си като имам нужда. То аз от 3 дни съм в къщи де, ама  tease
Вчера сортирах бебешките дрехи, уж да видя дали имам нужда да купувам нещо още  за в началото. Еми не знам  crazy все едно бебе не съм гледала ... Едните дрешки от приятелка, изпрала ги е, изгладила ги е и са останали не използвани. Имат пожълтяване тук таме и мисля да ги изпера с някой по-силен прах веднъж сега, за да видя как ще е положението. А после вече ще ги пера с бебешки .
Количка още нямаме, багажа не съм стегнала за болницата. Поне аз където ще раждам ще ми трябва само пижами , и лични принадлежности, няма кой знае какво за приготвяне. Както има време и ей сега ще дойде април  Girl_hide
Хубав ден мамчета, аз отивам на ЖК  smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 12, 2014, 16:02:51 »

Ех, кака е наближило времето за някои, аз за юни и то към края ще ви изпратя тука всички май smile Ние бяхме на консултация вчера, седмица назад си вървим, както и а 4Д-то ми казаха, около 800 гр. я изчислиха бебката smile Ще си направч и изследвания тези дни - почти насила карах доктора за направление...
Mrs.™, за фотограф за ранна сесия май ще пропусна, понеже аз не изглеждах добре в началото и ще загрозявам снимките, но искам сега да се поснимам с корема и каката (не че съм много добре, но за спомен) Набелязах една количка Инглесина Авио - много ми допада, че е с изчистени форми, лека красива. Някой има ли мнения за нея?
Поздрави на коремчетата!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #278 -: март 18, 2014, 21:11:44 »

Как сте, момичета, слушат ли ви коремчетата smile

Аз днес бях на лекар и да се отчета - 2050гр. човече и започнаха записи на тонове от днес (32 г.с). Човечко през цялото време хълцаше, мърдаше и въобще не се спря на едно място.
На мен ми увеличиха желязото и трябва да започна хапчета за щитовидната, надявам се да не се налага да ги пия дълго.

Иначе като изключим малките болежки и изтръпвания, съм добре, но вече нямам търпение да изляза в майчинство. Още малко работа ми остава cray
Аз подготвих багажа  за болницата, както моя, така и на бебо, за него остана да купя само мокри кърпички.

Поздрави на всички коремчета smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #279 -: април 01, 2014, 15:49:38 »

Ето че дойде месеца, в който ще очакваме първите пролетно-летни дребосъчета  smile Скоро трябва да започнат хубавите новини. Я бързо си кажете кои са първите?  Wink

При нас с малката госпожица нещата вървят добре. Явно има голямото желание да излиза, понеже в последния месец рязко "дръпна" напред с 2 седмици и сега си отговаря на реалния термин по дата от месечния цикъл (засега не сменям лентичката от чисто суеверие)  smile И както е подкарала нещата от юнско бебе ще се окаже майско  smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 02, 2014, 13:12:58 »

Охооо ами наистина април дойде и ще чакаме изненади вече. Не виждам статистика кои сме, кога са ни термините, пола на бебетата... някой по - опитен ще се заеме ли  и всеки , който иска да си прати данните, че не всеки има лентичка и аз се обърквам. Имам много време аз, от последните ще съм, но въпреки това ми е много пораснал корема и много активно шава моята бебка. Ето да ме видите:

Поръчах си количка по ибей и няма търпение другата седмица да си я получа. Купихме двуетажно легло и го сместихме в хола, за да има къде да спят таткото и каката ако не са при нас с бебето. Другата седмица съм на преглед и ще имам по - пресни данни smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #281 -: април 03, 2014, 11:35:42 »

Светли, много си хубава и изглеждаш толкова свежо  smile Донесе пролетно настроение в темата. Браво за напредъка в подготовката!

Ще пиша с молба към модератор да ни оформят началната страница на темата - примерно както сме разделени по месеци и с информация дали чакаме момче или момиче. Мисля, че това е добре като данни и не е прекалено лично?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #282 -: април 03, 2014, 12:42:58 »

Кратък списък на пролетно-летните бъдещи мами и бебета от темата smile Ако изпускам някой или има грешка в отбелязаните данни, обаждайте се.
Април

leni_beni_              stork-gurl

Kassi                    stork-boy

Май

Mrs.™                   stork-boy

Alleksia                  stork-boy

lunno momiche        stork-boy

macituu                 stork-gurl

michelle                 stork-gurl

*trinity*

Юни

svetla_ety              stork-gurl

Lillly
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #283 -: април 03, 2014, 19:17:12 »

Ей, Мишеле, жестоко си го оформила, супер give_rose
Светле, много добре изглеждаш  give_rose

Аз идната седмица съм последно на работа и нямам търпение да си почина малко, че взех да се поизморявам. Иначе след няколко дни влизам в 9тия и почваме да очакваме човечко smile Дрехите са изпрани, изгладени, прибрани. Кошчето за колата, също, багажите за болница също.
Аз ходих оня ден на консултация с анестезиолог и с акушерките, засега съм спокойна, ще видим по-натам smile
Остава ми да купя козметика за беб и още да на нощница за мен евентуално, както и да изпера количката и съм готова smile
Само се надявам всичко да е наред, да роди живо и здраво ( по възможност лесно blum) и тъй...
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 07, 2014, 10:01:29 »

Май аз съм първа  smile
Чакаме ние вече, бебка има зелена светлина да излиза. Аз обаче не съм напълно готова....да не кажа никак  blush
Вчера изпратихме баткото на гости при баба и дядо, докато се появи беба. Сега вече имам време само да се приготвям. И така, иска ми се поне 1 седмица да имам  pardon
Иначе май всичко си имаме вече, само дребни нещица са останали за докупуване, но тези дни и с това ще приключа.
Багажа за болницата още не съм приготвила.....то ще кажеш , че кой знае какво ми искат . Две нощници, чехли и хавлия  smile Днес вече ще заредя сака, че да е готов.
Дрешки за изписването преди 2 дни купих , днес извъртях вече една пералня .
Ами общо взето това е - беба е много активна , по цял ден шава. Добре, че вечер спи , надявам се и след това да й е такъв режима .
Ако не пиша скоро, значи съм родила  tease
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: