Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:27:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 270613 пъти)
vartab
Ентусиаст
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #465 -:
март 17, 2015, 22:50:59 »
Тараторче - ние не сме правили снимки. Шаферките ме облякоха , стегнаха роклята, аз си бях сложила вече кринолина и обувките. Фризьора ми сложи воала, след като свърши с прическата и това е . Снимки от църквата до последния танц .
Продължението ... нашия беше около 40мин, но пропуснахме някои неща. Иначе при нас може да отпере и 2часа
. За съжаление не можахме да направим "американския" начин на влизане в църква с музиката. Източната църква просто забранява - неможах да се преборя за това
.
Диди във Влас църквата е хубава
Пкара - цяла вечер трябваше да я прегръщаш
БТВ - добре , че майка ми на моята сватба плака "тайно" в зоната за пушене - ха ха ха ха, мислейки ,че не я виждам - ха ха ха ха ха ха. Като всяка майка - емоции
Активен
nadence
Регистриран
«
Отговор #466 -:
март 20, 2015, 13:14:49 »
Здравейте мили дами!Това със заснемането и на мен ми идва в повече на самото обличане.За сметка на това ще искаме след сватбата да направим сесийка малко по-екстремна и най-малкото няма да се притесняваме,че ще си изцапаме дрехите.
Питането ми към вас е дали си имате на идея как стои въпроса с наемането на файтон в Бургас? Знам че в Сл.бряг предлаг ,но не и тук...
Хубав ден на всички
PS. Радостта не във вещите,тя е в нас
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #467 -:
март 21, 2015, 17:04:31 »
Цитат на: nadence в март 20, 2015, 13:14:49
Здравейте мили дами!Това със заснемането и на мен ми идва в повече на самото обличане.За сметка на това ще искаме след сватбата да направим сесийка малко по-екстремна и най-малкото няма да се притесняваме,че ще си изцапаме дрехите.
Питането ми към вас е дали си имате на идея как стои въпроса с наемането на файтон в Бургас? Знам че в Сл.бряг предлаг ,но не и тук...
Хубав ден на всички
PS. Радостта не във вещите,тя е в нас
Созопол? Поморие?
Активен
vartab
Ентусиаст
«
Отговор #468 -:
март 22, 2015, 11:41:48 »
Тараторче, ходих до Созопол - не можах да намеря заведение което отговаря на твоите изисквания. Но все пак да ти кажа е много рано . В края на Април сигурно ще са отворени вече повечето
заведения. Тогава трябва да се отиде.
Активен
Dark_Angel
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #469 -:
април 14, 2015, 23:04:23 »
Здравейте, знаете ли магазин в Бургас, където има по-евтини булчински рокли.На мен много ми харесват роклите на Аз и ти, но 700-800 лева и нагоре се оказаха високи за моя сватбен бюджет. Знаете ли също как седи работата с роклите под наем? Предлагат ли се такива в Бургас и на каква цена?
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #470 -:
април 17, 2015, 13:05:53 »
Девойки,здравейте!
Аз вече официално се присъединявам към темата!Трябваше да има сватба миналата година,но много неща ни се натрупаха и нямаше време и възможност за сватба...Вече съм сгодена официално и мога да се причисля към групичката на бургаските булки
Първо да споделя,че мислехме за сватба през септември...Обаче фотографът,който искахме,е зает на датата,която си бяхме харесали,затова мислим за догодина през пролетта!Обиколих Мираж,България и Приморец,насочила съм се към Приморец,но ми се иска и годеникът да го види и тогава да запазим.Ние живеем в друг град и затова ще ми бъде по-спокойно,ако имам време до догодина.
Успех на всички!Надявам се да си помагаме взаимно!
Активен
eli_niki
Новак
«
Отговор #471 -:
април 20, 2015, 21:40:46 »
SummerMoon в хотел Приморец ми казаха, че до средата на декември вече всички дати са запазени, така че за тази година освен, ако не питате за 20-21 или 22 (почивни са) септември, едва ли ще намерите. Ако оставите за догодина съветът ми е още от октомври - ноември да запазвате там. За залите на Атлантис (Сарафово) има още място. Иначе добре дошла
Аз имам въпросче към бъдещите и минали вече булки, моля кажете ми кой ФРИЗЬОР да си избере в Бургас :angry:Аз от година си правя само връхчетата на косата и хич не съм на Ти с фризьорите, а искам някой, който наистина ще се постарае, а не като на бала ми - истинско разочарование беше
Другото ми питане Брилянтин, Диамант или Бяла магия (White magic) Какво ви е мнението за тях?
Последното ми питане е за подписването в Обредната зала. В сайта им пише, че ако искаме изнесен ритуал, трябва да спазим някаква процедура. Та каква е тази процедура? Вярно ли е и че не мога да се запиша сега, ако сватбата ми е през септември. Чак до юни-юли ли трябва да чакам?
Май засега съм до тук с въпросите. Чак сега почвам с подготовката и ще почват да изникват въпроси
Надявам се да сте насреща и да си помагаме взаимно
*за еротичните снимки аз съм ЗА, но след като си отидат гостите и в хотелската стая, и без професионалния фотограф
естествено всичко след това се изтрива
Активен
poketo
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #472 -:
април 25, 2015, 13:00:30 »
ЗДРАВЕЙТЕ, НЯКОЙ ИМА ЛИ СКОРО ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ СВАТБА В ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТ АТЛАНТИС САРАФОВО
Активен
SummerMoon
Сватбар
«
Отговор #473 -:
април 26, 2015, 09:06:00 »
eli_niki, ние искаме неделен ден.Когато ходих в края на февруари,почти всичко беше свободно.А и тъй като искаме обедна сватба,не се притеснявам за запазването изобщо.Още повече за догодина за май
Да ви питам - да сте били на сватба в Нептуна?Като гости или младоженци?Някак не мога да си го представя как могат да го наредят...
Активен
eli_niki
Новак
«
Отговор #474 -:
април 28, 2015, 21:46:48 »
Цитат на: SummerMoon в април 26, 2015, 09:06:00
eli_niki, ние искаме неделен ден.Когато ходих в края на февруари,почти всичко беше свободно.А и тъй като искаме обедна сватба,не се притеснявам за запазването изобщо.Още повече за догодина за май
Да ви питам - да сте били на сватба в Нептуна?Като гости или младоженци?Някак не мога да си го представя как могат да го наредят...
не съм била аз, но сега ми предстой лятото. Всички казват, че е много красиво там. Ако не беше само до 23:30, сигурно и аз щях да искам да е там
Активен
eli_niki
Новак
«
Отговор #475 -:
април 28, 2015, 22:05:38 »
Цитат на: poketo в април 25, 2015, 13:00:30
ЗДРАВЕЙТЕ, НЯКОЙ ИМА ЛИ СКОРО ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ СВАТБА В ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТ АТЛАНТИС САРАФОВО
знам, че имат един ресторант и 2 конферентни зали, в които правят сватби. Голямата им конферентна била просторна и хубава. Ние щяхме да сме там, но се разколебахме, защото ни се иска да сме в Бургас. Чувала съм хубави неща, но най-добре отидете да си го видите.
Ако сватбата ще е скоро май само малката зала им е свободна, след 10.10 и голямата. Ресторанта май за доста дълго време им е зает. Аз пратих запитване и ми пратиха и менюта
Активен
SummerMoon
Сватбар
«
Отговор #476 -:
април 29, 2015, 09:43:03 »
Цитат на: eli_niki в април 28, 2015, 21:46:48
не съм била аз, но сега ми предстой лятото. Всички казват, че е много красиво там. Ако не беше само до 23:30, сигурно и аз щях да искам да е там
Аз съм ходила в ресторанта,но самото разположение на ресторанта е някак неподходящо за сватба...Може би за сватбите има някаква по-специална подредба...
Мисля да отида и да питам на място,когато имам ходене до Бургас.
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #477 -:
април 29, 2015, 13:30:17 »
Аз мисля, че нептуна е мн приятно заведение, но за сватба
вътре
е малко.
Някой бил ли е или попадали ли сте на снимки на сватба
отвън?
Активен
eli_niki
Новак
«
Отговор #478 -:
май 06, 2015, 09:55:38 »
на мен много ми харесва Нептун за сватба, защото е и на брега на морето. Отвън обаче са 80 места, а мисля че за вътре бяха 60. И при нас този вариант отпадна
Активен
vartab
Ентусиаст
«
Отговор #479 -:
май 06, 2015, 12:36:41 »
А някой попитал ли е в Хептун, за допълнителни маси , защото ми се струва ,че могат да поемат вътре поне 80 човека.
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...