Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 11:14:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 271330 пъти)
mimizita
Ентусиаст
Публикации: 75
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #240 -:
февруари 27, 2014, 11:48:34 »
Сигорно ще се оправи и моята беше така отначало после се оправи незнам странна работа е. Ох загуубих си мислълта.
А вие докъде стигнахте с подготокатта момичета
Активен
dementia
Любопитен
«
Отговор #241 -:
февруари 27, 2014, 17:04:27 »
Grimma изпразни си кутията че е пълна и не мога да ти отговоря или ми прати e-mail да ти пиша
Активен
diman4eto9
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #242 -:
март 02, 2014, 23:33:22 »
Здравейте пак
Решихме все пак че ще правим и църковен брак,принципно мислехме че може и да е след някоя друга година,но баща ми настоя да е сега,както и да е,кажете ми моля ви няколко варианта за църкви,защото знам че Св.Кирил и Методий не работи,а други в Бургас не се сещам (нали съм от София) ако има някъде другаде в центъра ще е добре.Благодаря предварително
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #243 -:
март 03, 2014, 01:22:44 »
Света Богородица до Икономиката и Иван Рилски до Свободния
Аз харесвам повече първата.
Активен
diman4eto9
Новак
«
Отговор #244 -:
март 03, 2014, 12:53:47 »
Благодаря много,като отидем до Бургас ще отидем и до двете
Знаете ли горе долу как са цените за службата ?
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #245 -:
март 03, 2014, 18:55:22 »
на мен лично ми поискаха 100 лева и ако искам хор 150лева. Аз избрах с хор защото бях на такава сватба с хор и на мен лично ми хареса. Предполаам цените са подобни .
Активен
diman4eto9
Новак
«
Отговор #246 -:
март 03, 2014, 22:26:24 »
Благодаря за информацията
Активен
mega_bg
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #247 -:
март 05, 2014, 10:06:04 »
Здравейте,за първи път пиша във форума и затова предварително моля да ми простите ако нещо не бъркам.Аз и моя МЪЖ:) решихме да се оженим на 21.09.2014г.
Още от сега тръгнахме да организираме събитието и се оказа ,че почти всичко е заето????(имам предвид това за което сме проверявали,фотограф и ресторант).
Пиша ви тук ,не за да ви отекчавам или просто защото нямам какво да си правя,АЗ НАИСТИНА ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ............
Сватбата ще бъде около 135 човека(над 100).
Нептун-автоматично отпада(малак е) ,Приморец-е зает ,а и в 00:00 ,ще ни помолят да напуснем залата.,България -е заета ,но не ми и харесва...
За сега сме се спрели на Атлантис -Сарафово.По-голяма зала (сива,слиза се няколко стъпала под терена) много ми хареса вътре,понеже е сивО,а аз искам украсата ми да е лилава...Притеснява ме единствено,че е малко ниско самото помещение....
Относно фотографа:360бг. -Калоян е зает:(..
Моля Дайте ми някакви идеи за ресторант и фотограф.(като имате в предвид ,че 50% от гостите не са от Бургас,квартали на Бургас също стават,понеже ако е по-далеч трябва да поемаме на всички нощувките.
Благодаря редварително...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #248 -:
март 05, 2014, 11:15:31 »
Нашата сватба беше на 21 септември 2013 и още декември запазихме всичко. Пробва ли Океан, момичетата са много доволни от него? Известните ДЖ-и ще са заети, освен да им се обадиш и питаш за препоръки друго не се сещам. За други ресторанти за толкова много хора можете да пробвате на Цурк-а, там се побира доста народ, но не съм 100%, че още се правят сватби там.
Сега видях, че 21 се пада неделя, много съм изненадана, че дори и за неделя всичко вече е заето, много сватби, много нещо.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
март 05, 2014, 11:24:57 »
Нашата сватба беше на 21.12 в Океан беше мн хубаво, и обстановката и персонала и кувертите. Има един недостатък колоните, има четири колони в самата зала така че на някой места е трудно да се вижда сватбарската маса.
И 21.09 е зает и търсен ден защото на 22.09 пак се почива....видео бяхме с Иво Вартанян, фото- Гея,дж Иван Тодоров
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #250 -:
март 05, 2014, 12:09:06 »
Здравей,
За Океан, аз самата съм давала отлични отзиви, но за толкова много хора ми се струва ще е тясно. Предполагам една част ще отпаднат по естествен начин, тъй като винаги едно 5-10% от хората не могат да присъстват.
Друго..мога да дам идея за хотел Мираж, там залата е за около 120 човека, но имат някакъв проблем с климатизацията и ако е много топло ще е кофти. Там според мен имат проблем и с качеството на храната.
Скоро разбрах за Бална зала на танцова академия, където правят сватби. За там, обаче, може би ще трябва кетъринг и лошото е, че е чак срещу КАТ и сградата, в която се намира е доста соц, инъче от вътре изглежда страхотно. Плюс е, че има къде да се паркира.
Последното, което се сещам е Рубаят Ди Маре, не съм ходила, но знам, че е голямо помещение и стилно обзаведено. Семпло е, и подлежи на украса
За фотографи, назад в темата доста се изписа, така че попрочети, според мен имаш време и нещата още не са за паника.
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #251 -:
март 05, 2014, 18:25:30 »
Здравей защоне помислиш за поморие на 10 мин от бургас е , и няма да е нужно да им поемаш нощувките ,но Рубаят дел Маре е голям ресторант и отгоре има хотел вярно че е 1 звезда но някои от гостите може да искат да останат нощувката е 15 лева мисля, друго голямо не се сещам, а за екип на кого си званяла ако споменеш може да добавим предложения. или ако не държите на датата я сменете
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #252 -:
март 06, 2014, 11:26:37 »
Ако летиш до Поморие, може и да стигнеш за 10 минути, иначе ще ти е много трудно. Проверете Рубаят-а, доста хора сте, може и да ви допадне, за Сарафово съм чувала хубави отзиви, така че ако е свободно си го запазвайте.
Активен
Aliska
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #253 -:
март 06, 2014, 18:40:18 »
Здравейте и от мен.Не съм от Бургаския регион,но обмислям да направя една щура морска сватба
Какво ще кажете за това местенце
http://www.greenlifehotel-sozopol.bg/bg/
Сватбата ще е вероятно от около 120 човека.Тъй като не знам какви цени ще ми направят за настаняване на гостите,погледнах и това местенце,което ще ползвам евентуално само за настаняване на част от гостите
http://www.mapy-holidays.com/about.html
Наистина ще съм ви благодарна за всякакви мнения и информация,които имате и за двете места.
«
Последна редакция: март 06, 2014, 18:41:56 от Aliska
»
Активен
Elena92
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #254 -:
март 07, 2014, 22:24:10 »
Здравейте, момичета. Много се надявам някоя от вас да ми помогне. Търся да ангажирам ресторант за сватбата ми, но много ми се иска ресторанта да е във винтидж стил. Роклята ми ще е в същия стил. Броят на гостите е около 50-60. Другата ми идея е тоя стил да бъде постигнат с украса на ресторанта. Някоя от Вас знае откъде мога да намеря такава украса?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...