Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:37:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270672 пъти)

grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #165 -: януари 20, 2014, 23:21:44 »

Нашият ДЖ беше Станислав Жеков! Супер доволни останахме и ние и гостите, страхотен професионалист, препоръчвам го! smile
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #166 -: януари 20, 2014, 23:52:59 »

А Фото Гея за мен са по-обикновени, аз лично търсих по-нестандартни и разчупени снимки, нещо което го нямат всички младоженци... иначе за парите, които взимат, услугата която предлагат е прилична. Тук вече говорим за цена и качество. Не че качеството не е хубаво, но както казах нищо ново и много обикновено smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 21, 2014, 00:02:23 »

Сам може да се каже че геята в сравнение с другите са по стандарти но ние точно това търсехме качествено снимане стандартно без натрупване,  всяща двойка различно търси и като цена и като качество give_rose важното е накрая всички да са доволни и най вече младоженците защото това е техния ден Girl_hide
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #168 -: януари 21, 2014, 00:08:22 »

Сам може да се каже че геята в сравнение с другите са по стандарти но ние точно това търсехме качествено снимане стандартно без натрупване,  всяща двойка различно търси и като цена и като качество give_rose важното е накрая всички да са доволни и най вече младоженците защото това е техния ден Girl_hide

Така е, разбира се, всеки си има различно мнение, изисквания и виждане за нещата, за това има и различни професионалисти, предлагащи различни продукти smile. А снимките в ресторанта, на церемонията и т.н. няма как да са нестандартни и при другите фотографи, това са си по-репортажни снимки... за мен важна беше фотосесията ни  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 21, 2014, 08:12:19 »

Ако искате фотограф само за церемонията и сесията - Гея не е оферта, според мен.  Те работят изключително и основно с фотошоп, снимките не са много креативни, а като се замислиш - какво друго ти остава от деня , освен спомена и снимките. Съвет - не се скъпи за фотограф.
П.П. Не искам никого да обидя, изказвам мнение. Приятелка бяха с Гея и снимките са като от програма за обработка на снимки. Снимките от ресторанта са хубави, но от сесията са...като от преди 10 години.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 21, 2014, 08:24:21 »

да и на една моя позната бяха се прецакали снимките но нашите станаха много хубави аз затова се притеснявах, докато ги чакаме и двамата си ги харесваме много. Но има и други фотографи които правят чудеса също трябва да се замислиш дали сте фотогенечни тем подобни смисъл колко трбява да се пипне снимките, защото има някой дето такива снимки правят че всеедно не си ти -Росен Георгиев ми направи хубаво впечатление но ни се струваха мн пари имахме и други разходи и затова решихме с гея.Неговите оферти също така са обвързани с часове смисал за 10 ч такава цена и това ни издразни защотот Жечка от Гея беше плътно до нас от вземането на младоженеца до 12-1 не се спря  girl_wink
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #171 -: януари 21, 2014, 10:14:20 »

Идването до Бургас вече започва да ми се струва мираж...Ще започвам и стаж тук,изобщо не знам как ще смогна.Иска ми се да дойда в делничен ден и да си свърша всичко...Днес ще говоря с хората за стажа,дано така да направим графика,че да не е веднага след сесията sad
Обаче,честно да ви кажа,вече много не ми дреме.И да не намеря нещо свободно,ако трябва да плажа ще ги събера,с пластмасови чинийки и вилички,ама пак ще се оженим! Wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 21, 2014, 11:44:38 »

спокойно ще намерите, за колко души търсиш място, ахах защото в моето кварталче(смисъл селото ми от където сме и двамата а сега само майка ми е там) има едно мн хубаво капанче на едни скали и е 100 пъти по хубаво от Даляна ако си го чувала, но има само морски деликатеси ххах
Активен
fiona6
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #173 -: януари 21, 2014, 12:04:13 »

Ние ще сме около 50 човека за сега, и си мислех за Океана, ама сега този Нептун ме разколеба  smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 21, 2014, 12:14:57 »

Нептуна е хубав и е на красиво място но цените са скъпи, а Океана е хубаво но е по в центъра и е под земята но цените са ниски и кувертите както споменах почват от 22 лв. и кухнята им е хубава.
Така че освен място трябва да сравнявате и цени и меню какво предлагат
Активен
fiona6
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #175 -: януари 21, 2014, 12:22:52 »

Мерси Янче, а горе долу как са цените в Нептуна и може ли да се внася алкохол и напитки, за Океана разбрах че над 28 можело
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 21, 2014, 12:34:00 »

За по- малко хора Нептун може да е много добра оферта. Цените не са кой знае колко високи, храната е вкусна и изглежда страхотно.  Океан е с капацитет 130 човека и с 50 чов.  гости може изглежда празно и недовършено. Инъче и двата са мн. Добър вариант.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 21, 2014, 13:26:33 »

Мерси Янче, а горе долу как са цените в Нептуна и може ли да се внася алкохол и напитки, за Океана разбрах че над 28 можело
над 27 лв. беше при нас за Океан
За нептун нз.....трябва да питаш някой
и междудругото пълен ти е капацитета на съобщения
Активен
hemerli
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #178 -: януари 21, 2014, 22:09:08 »

Здравейте, аз днес се записах да следя темата от няколко дни само се ровя и чета из форумите за сватби. И на мен  ми предстои сватба засега датата е 20 септември 2014г. Все още не сме се избрали   ресторанта, а да не говорим че сме 50:50 дали да бъде в Бургас или Китен. Родителите и по- голямата рода на приятеля ми са от Китен и Царево, а аз съм от Русе. Много бихте ми помогнали ако някой ме насочи към ресторант и хотел в Китен, забравих да спомена ние сами ще организираме сватбата си и за сега мислим и сами да я сия поемем финансово. По-назад в темата прочетох за хотел и ресторант в Китен ако може и на мен да ми кажете кой е точно ще съм ви много благодарна!!1 smile 
Активен
diman4eto9
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #179 -: януари 22, 2014, 00:40:29 »

аз днес звъннах на фото Гея,за церемонията и фотосесия ми казаха че някъде около 100,120 лв.ще е услугата,идеята ми беше че ние в ресторанта ще си имаме фотограф (макар и любител) но има страхотен апарат и ще направи страхотни снимки,просто ми се искаше все пак да имаме и нещо така да се каже качествено,но от последните коментари разбирам,че май Гея не е най-добрия вариант nea
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: