Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 23:10:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на devisil - 14.09.2013
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на devisil - 14.09.2013 (Прочетена 39198 пъти)
mariola85
Гост
Re:Сватбата на devisil - 14.09.2013
«
Отговор #30 -:
септември 04, 2013, 11:14:33 »
Цитат на: devisil в септември 03, 2013, 21:39:23
Признах те!
А как беше след това? :-)
хаха добре беше до момента в който не облякох роклята и не изпищях че ми се пишка
и ходих до тоалетната 4 пъти само вкъщи, така че това е голмия минус, но иначе си бях добре хапнах преди това за да не ме удари и си бях много отпусната
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #31 -:
септември 04, 2013, 17:16:05 »
Смятам след закуската да започна с омайването. Предполагам, че от 10 сутринта до 16:00ч няма да мога да сложа нищо в устата си, така че ще трябва да се внимава....
Още не съм правила пробен маникюр. Трябва да си направя някакъв малък график, който да следвам до 14-ти...Инак ще я закъсам!
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #32 -:
септември 05, 2013, 10:34:42 »
Момичета, търсих из интернет приветствия от младоженците към гостите им вместо словото на родителите, че нашата е малко объркана – без неговите родители за речите, че са чужденци, а пък аз само с майка ми, и вместо тях искаме да благодарим на гостите,ч е са дошли, да се пошегуваме един с друг и да ги въведем малко в плана на тържеството, но иска ми се да го поднесем по някакъв по-забавен начин. Не намерих нищо....Имате ли идея как да го направим?
«
Последна редакция: септември 05, 2013, 10:36:16 от devisil
»
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #33 -:
септември 05, 2013, 10:39:52 »
Цитат на: devisil в септември 04, 2013, 17:16:05
Смятам след закуската да започна с омайването. Предполагам, че от 10 сутринта до 16:00ч няма да мога да сложа нищо в устата си, така че ще трябва да се внимава....
Задължително хапни нещо тестяно или нещо по-тежичко, за да държиш повечко, че с тия емоции не се усеща човек колко пие и кога се напива.
За словото - не мога точно да разбера - в ресторанта ли искате да го правите и с каква цел точно, аз за първи път чувам, че родителите правят реч?
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #34 -:
септември 05, 2013, 10:43:01 »
Да, за ресторанта обикновено има реч на кума, реч на кумата, реч на родителите.... За родителите, реч може би много силно казано, но и те си казват по някоя думичка, поне така съм гледала по сватби, а и водещата също ме попита за това нещо.... Може би в различните краища на Б-я е различно.... А ние като си нямаме кумове, кой да говори? Хаха
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
септември 05, 2013, 10:52:26 »
Хммм, ние си бяхме мислили преди да направим реч - да благодарим на този-онзи, ама ни се стори много в стил Оскарите и решихме вместо това да направим един въпросник и го дадохме на най-близките си приятели (4-5) души и с тези отговори ще направим нещо като реч - за нас, за тях и т.н. - какво знаят за нас например и други въпроси имаше, общо взето много се смяхме на отговорите им.
Но не виждам и нищо лошо просто всеки един от вас да каже нещо както за другия, така и благодаря на гостите.
Можете да си изберете някои приятели, с които имате интересни историйки и да разкажете нещо забавно.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
септември 05, 2013, 11:07:49 »
Питай за съвет ДЖ. те са били на много сватби може да ти даде идея
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #37 -:
септември 05, 2013, 12:35:29 »
Каква интересна темичка имало тук
За речта скоро присъствах на сватба, на която булката каза реч. Общо взето благодари на всички, че споделят радостта им, на екипите, работили по сватбата и на двете им майки, защото бащите са починали. Младоженецът поднесе по един букет на майките. Нямаше забавен момент, но беше много емоциално. Мъжът ми като видя идеята искаше и той да дръпне една реч на нашата сватба, но добре че се отказа
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #38 -:
септември 05, 2013, 12:50:46 »
Иска ми се да ви споделя какво стана днес. Звънях на момчето, което ще ни донесе подвижна пътека и платформа за церемонията за арката.
Поръчала съм си 60 бр столове Шивари, които мисля да разпределя от по 5 реда с по 6 стола от всяка страна на пътеката по плажа, и по които от външната страна да закачим бурканчета със слънчогледчета. Гледах в интернет какви са размерите на столовете и намерих 43 на 40 см на 90 см. Предвидила съм отстъп от всеки стол до другия пред него 40 см. Значи, 40+40- 80 см от стола включително до другия. Как ви се струва? Дали е достатъчно? При това положение ще имам общо 4м. столове от всяка страна по дължина на пътеката, и самата пътека си мисля да е 7 метра, с луфта до подиума и от началото на пътеката. Дали е достатъчно? Човекът ще ми направи каквото аз искам, но аз като не съм много наясно дали това е достатъчно? Мисля, че 7 метра са ок?
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
септември 05, 2013, 13:16:44 »
Еми вземи и пробвай по-рано с измерването и ако не стигне вземи защото е много относително така да мериш на ум никога не излизат верни сметките.Питай го дали тия дни може да импровизирате и ще сметнеш колко ти трябва.Но идеята ти е страхотна
Активен
liliette
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #40 -:
септември 05, 2013, 15:49:46 »
Ммм да, много е трудно на ум. Аз самата не мога да преценя точно. Сметките ти ми изглеждат добри,. Дано са така ,както си го представяш.
На нашата сватба пък в крайна сметка никой не седна на тия столове
Всички бяха толкова любопитни и въодушевени, че седяха прави през цялото време. Помоли агентката ти да ги строи по столовете и да не мърдат
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #41 -:
септември 05, 2013, 15:54:19 »
Лилиет, нямам агент!
А току-що се присетих, че всъщност аз нямам все още нищо, с което да покрия тази платформа 4 на 6 м!!!!!!!!!!!!!!!!!!! господи, ще се гръмна!
...2 минути по-късно: писах на господина да го попитам дали има някакви покриващи повърхности за тези неща, той обикновено изгражда сцени и други такива неща, би трябвало да има нещо... СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!
«
Последна редакция: септември 05, 2013, 16:01:54 от devisil
»
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #42 -:
септември 05, 2013, 16:31:24 »
ей, прекрасноооо
на една дата ще булчим
))) Честита темичка!
гледам, че сте си направо готови... ама пък и то не остана- така че разбираемо
Пожелавам ти една чудна морска сватба
( и аз съм решила- ще се омая като теб...
)
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #43 -:
септември 05, 2013, 16:39:10 »
Ех, преди малко се чух и с фирмата за тортата - уговорих да ми я доставят в 15:00ч на място в ресторанта, за да я видя преди това; Нашата церемония е в 16:00 - 16:30, тъй че ще има време за всичко. Не че нещо, ама не ми се иска да я тикат по хладилниците....Когато е свежо направена, е най-вкусна!
ros4e, радвам се, че сме на една дата! Тръпнеш ли в очакване вече? Пожелавам ти една страхотна сватба!!!!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
септември 05, 2013, 16:54:02 »
Супер за тортата!
Междудругото не знам дали съм ти казвала, обаче чашите са ти супер яки! Много ми харесват!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички