Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 15:49:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 13 та част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 13 та част (Прочетена 160637 пъти)
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Re:Халките - 13 та част
«
Отговор #345 -:
юли 01, 2014, 13:13:17 »
Момичета!
Ако сте под 25г. задължително халките трябва да са ви много хлабави, поне 2 размера. С времето пръстите се уголемяват и халката, която ви е била по мярка става невъзможна за носене. Казвам го от личен опит. Това важи и за мъжете и за жените. Освен това запомнете и никога не забравяйте, че халката се носи на дясната ръка. Ако си вземете мярка на лявата ръка ще бъде грешка, тъй като безименния пръст на лявата е с 1-2 размера по тънък от този на дясната.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #346 -:
юли 01, 2014, 13:20:38 »
Това за малко по-голямата халка може би всички го знаем. Не важи само за тези под 25 г.
При евентуална бременност също се деформират и надебеляват пръстите, така че... опитваме се да мислим в перспектива
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
юли 01, 2014, 13:28:29 »
Аз си взех мярка за лявата ръка, защото ще си нося халката на лявата ръка. На дясната ръка си нося годежния пръстен. Тук по принцип халката и годежния пръстен се носят на един и същи пръст, все на лявата ръка. Тъй като моят годежен пръстен не позволява да се комбинира с халката на същия пръст, реших да си ги нося така.
Активен
Radiant
Сватбар
Публикации: 233
«
Отговор #348 -:
юли 01, 2014, 13:45:39 »
mina_
, и при нас се носи на един и същи пръст на лявата ръка, на мен много ми харесва и ще ги нося и аз така
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #349 -:
юли 01, 2014, 14:13:52 »
На майка ми пък халката на времето й е била идеална, а сега й е два номера поне по-голяма. Същото го забелязвам и с моя годежен пръстен - като ми беше нов ме стягаше ужасно, а сега е хлабав, даже камъкът "пада" откъм дланта.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #350 -:
юли 01, 2014, 14:30:10 »
Аз нося годежния на лявата ръка. Той ми е голям и сега е на средния пръст, но тъй като в жегите ръцете ми се подуват, а и както казах по-горе, от опит на други жени около мен зная, че при бременност ефекта е същия, за сега не искам да го намалявам. Халката ще я нося на дясната ръка и за сега ми е една идея свободна
Идеята с носене на двата пръстена на едната ръка е хубава, но тогава, когато годежния е по-тънък и нежен и халката е изчистена. В моя случай годежния е доста обемен, широк и пищен и не може да се носи с друг пръстен заедно. Халката ми също е "по-шарена" - бяло и жълто злато в мат и лъскаво и също не подхожда на каквото и да било друго на същия пръст
Така че, ще им се радвам всяко на отделен пръст и ръка
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #351 -:
юли 02, 2014, 12:31:15 »
Момичета, само да отбележа за тези от вас, които са си избрали халки с камъни или омбислят да изберат такива - в магазина изрично ме предупредиха, че моята халка след като веднъж е направена, от там нататък размерът не може да се коригира. Говорим за модели, като моята, които по цялата си обиколка са в камъни.
Активен
gerganasl
Любопитен
«
Отговор #352 -:
юли 02, 2014, 15:49:20 »
И ние имаме халки вече-класически от бяло злато.
не знам дали е тук мястото да изразя недоволството си от Сара Трейд-Раковски. Избрахме си модел класически, заоблени халки и ги поръчахме като уточнихме, че женската ще е 4мм, а мъжката 5мм. Когато отидохме да си ги вземем, моята на пръв поглед не ми хареса и ми се стори дебела много, но си казах, че такава си я избрах. В колата обаче гледайки я забелязах с ужас, че и двете халки са по 5мм. Върнахме се до магазина и ни казаха, че нищо не могат да направят. Поръ4ката била записана грешно, провериха я и казах, че я е взела някаква управителка или на шефовете някаква и не може ли да и търсят сметка!!! УЖАС! Помолих да ми я направят както съм си искала, а те казаха, че единствения вариант е да ми я изкупят и после да доплащам за нова халка!!!! Представяте ли си????
В крайна сметка ми казаха, че може златарят да я изпили от краищата! Съгласих се! Сега е 4 мм, но не е толкова заоблена, вярно само аз си го виждам уж, ама нали го виждам! Много ме разо4ароваха!!! Момичета, гледайте внимателно като ви записват поръ4ките, където и да било! Мен даже не ми беше хрумнало, че може да стане така!!!!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #353 -:
юли 02, 2014, 15:59:35 »
Момичета, има голяма тема за Сара Трейд тук, по други форуми също се пише по въпроса. Отваряйте си очите на 10 там, щом сте решили от там да поръчвате. Ниската цена там е за сметка на друго.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
юли 02, 2014, 18:55:43 »
Момичета, започвам да се плаша!
И нашите халки са от Сара Трейд! Мама ги взе преди месец и каза, че всичко й се струва наред, гравирането е както сме го поръчали, а плменицата ми каза, че размерът на моята халка отговоря... Все пак обаче на живо ще си ги видим седмица преди сватбата
Активен
gerganasl
Любопитен
«
Отговор #355 -:
юли 04, 2014, 13:46:03 »
mina_, сигурно всичко е наред! не се притеснявай! Нашите са много хубави също, но това с милиметрите ме разочарова.... не съм очаквала да стане такава глупава грешка!
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
юли 04, 2014, 13:51:34 »
Много неприятно е, когато очакваш, че всичко ще бъде, както си го уговорил, а накрая си правят, каквото си поискат
И пари взимат-и работа не вършат! Само спокойствие да има човек и да умее да се примирява... Ще си свикнеш с изпиленото и след време няма и да го забелязваш
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #357 -:
юли 04, 2014, 22:56:25 »
gerganasl
, много отвратителна ситуация.
Надявам се, че си ги натиснала за някаква отстъпка, след като грешката е тяхна, защото това с изкупуването и доплащането ми звучи направо нереално.
Ние също си взехме халките тази седмица. Много си ги харесахме, моята е 6мм, а на милото 8мм. Златни с кант бяло, матирано злато и малко по квадратни. На милото още му е малко странно, защото той не е носил пръстен досега, но ще свикне
ето ги:
а това е надписа
до безкрай /на латински/
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #358 -:
юли 05, 2014, 07:24:11 »
Гери, съжалявам че са те разочаровали малко с халката. За жалост тукашните магазинери в повечето случаи не знаят как да се държат със справедливо недоволни клиенти - нито извинение, нито компенсация, нито могат да реагират адекватно, а само спорят и обесняват/правят глупости.
Вики, честити халки! Надписът се е получил много хубаво и се чете лесно
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #359 -:
юли 05, 2014, 09:50:23 »
Когато ги поръчвахме уж размери ни взимаха и трябваше всичко да е ок.
Не знам какво и как се случи,но сега халката ми не ми става на дясната ръка,а на лявата ми заспива направо. На сватбата,когато трябваше да я нося на дясната ръка,направо ме болеше пръста и едвам я свалих после. Сега я нося на лявата ръка. А пък годежния пръстен му изпадаха половината камъчета и не го нося в момента.
На милото халката му е голяма,а му беше супер когато ги взехме и пробвахме.
Луда работа..
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26