Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 18, 2025, 12:56:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Най-после истинска лятна седмица! 17-23.06.  (Прочетена 19811 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« -: юни 17, 2013, 10:29:57 »

Здравейтеееее!
Не видях да има нова седмична тема и реших да направя, дано не съм се объркала blush
Ейййй най-после дойде това лято! Мислех, че никога няма да дойде! blum Доволна съм, вече роклите са в действие и ми е супер удобно и съм много щастлива Curtsey Май вече имам и някакъв ориентир кога ще излизам вече в болничен и започвам обратното броене chee Че мамите около мен само ме питат кога ще разхождам тумбаче с тях Girl_hide
Нашия уикенд беше ползотворен - и поработихме, и се поразходихме, доволни сме good Вие какво правихте?
А за море готови ли сте? Wink :

* 983801_499366406785946_1127047533_n.jpg (37.98 KB, 595x382 - видяно 304 пъти.)
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юни 17, 2013, 11:12:14 »

Здравейте в този прекрасен летен ден yahoo

Наистина е истинско лято, Муунче. Аз също наредих летните роклета на преден план в гардероба. Крайно време беше да ги оползотворя, че и без това вече в нищо друго не се събирам blush

Нашият уикенд беше прекрасен. Ходихме на разходка до двореца "Врана", след което посрещнахме гости чак от Варна и изкарахме невероятни 2 дни сред приятели. Хубаво е човек да разпуска сред любими за него хора.

Днес аз искам от вас силно стиснати палчета good

Най после ще ви почерпя с лятна разхладителна напитка blum

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 17, 2013, 12:30:45 »

Али, стискаме ти палчета и двамата даже Wink После да се похвалиш с добри новини Good luck Еййй 20-та седмица - вече си носим пъпешчета! yahoo
А другите къде сте? Да не тръгнахте по почивки вече?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 17, 2013, 13:32:41 »

хей хей, ние днес сме почивка и се засичаме вкъщи, та ще ходим на пазар и за сладолед. много ме кефи времето, най -после вадим роклитеее. danceg
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юни 17, 2013, 14:14:45 »

Времето наистина най-сетне се усмихна! Доживяхме..
Мунченямаме търпение за морето, ама да видим кога ще достигнем до вас. smile Иначе днес денят ми започна със страхотната новина за още едно очаквано бебче и просто съм в супер приповдигнато настроение. yahoo
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 17, 2013, 14:51:12 »

Здравейте и от мен!
Ние също ходихме да разгледаме "царската градина", тази неделя. След това докато карахме колела си намерихме едно много сладко кученце, по-скоро то намери нас. тичаше след колелата и аз спрях да му се порадвам, след като му дадохме вода реши, че ще си направи цяла разходка с нас и аз вече се чудех как да го прибера, ама то взе че отби от пътя и го изгубихме някъде. Днеска сутринта пак ходихме в същата посока с колелата, този път се подготвих-взех му саламче, но него го нямаше  sad
Обаче, след това видях едни хора да го разхождат в градината на Банкя и тъкмо се зарадвах, че си е намерило стопаните (то си е домашно кученце) и после видях в ФБ, че те са го намерили и му търсят стопаните. Дано да ги намерят!
Пожелавам на всички една прекрасна седмица и успешна борба с горещините!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #6 -: юни 17, 2013, 19:16:54 »

Здравейте, аз днес бях мома софиянка! И там беше топло, уф, чак толкова топло не искам nea.
Навигацията така хубаво ни замота в Лозенец, само по забранени улици ни подмамваше да минаваме diablo И всичко това казвано със сластен женски глас....Никакъв шанс мъж да чуе мен, а не нея Wink. Направо очаквах и да вземе да стене "стигнахте до точката сега, сега, сега, сега" във възходяща градация blush. Заради нея не ми остана време да се напъхам в Икеа, голям мерак имах.
И ние имахме много хубави почивни дни. Видяхме се със стари приятели, дошли си в Пловдив за ваканция след 10 години в Щатите. Разходихме ги из града. Много интересно, понеже с тях имаме само минало, все едно се подмладих с тези 10 години. Времето сякаш спря  Wink.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #7 -: юни 17, 2013, 21:43:38 »

Здравейте и от мен, аз отдавна не съм се разписвала, ама ви чета!
Пъпешчетата, пазете коремчетата  give_rose

свекърва, с тая навигация много ме разсмя, сетих се за нашата, веднъж изпуснахме едно включване към магистрала, по един селски път и като се почна едно настоятелно "По възможност направете обратен завой, направете обратен завой, направете обратен завой ВЕДНАГА" lol

Пожелавам ви прекрасня лятна седмица!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 18, 2013, 10:35:49 »

Здравейте, мили ми сладурки Girl_hide
Вчера следобед при мен в офиса стана много "интересно". Казала-неказала още на шефа, че може би до месец ще излизам в болничен и той веднага ми назначи заместничка. И вчера следобед цъфна и се залепи за мен /как обичам някой да ми диша във врата .../. Почнах да я обучавам, още не съм стигнала съществената част, а на нея вече й се взе акъла biggrin Днес щяла да ходи да си оправя документите, а от утре ще е залепена за мен през цеееелия работен ден pardon Така че най-вероятно от утре няма да съм вече толкова редовна със форума ... ако успея да си открадна някоя друга минутка, може и да ви навестявам give_rose
Емчо, днес съм облякла една рокля, дето отдавна й точа лиги и съм супер щастлива и доволна, защото ми е толкова леко и свободно с нея danceg
Дикс, не се ослушвайте, планирайте морето, че лятото вече е във вихъра Wink Swiming

Хайде, чакам ви днес на раздумка, че от утре ще ми липсвате много LOVING

* 947119_493850497351223_213275471_n.jpg (12.63 KB, 500x350 - видяно 281 пъти.)
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #9 -: юни 18, 2013, 10:40:45 »

Хелоууу дами blum
Най-сетне и аз успях да се докопам до новата седмична тема,след като пропуснах вече няколко pardon Муунче,много хубаво заглавие си й измислила,просто като го прочете човек няма как да не му се стопли душата,направо ми се прииска да сложа банския и да отпраша към плажа smoke Sunshine
Винаги много се радвам ,когато пише някоя бъдеща мама за това колко се вълнува и как гордо показва пупата.Това са толкова красиви моменти,които променят една жена за цял живот...оххх как се замечтах и аз  Girl_hide Ама и вие, мами ,само се хвалите какви хубави коремчета сте заформили вече ,а никоя от вас не ни се е показала nea Очаквам поправка blum
На мен напоследък ми е доста напрегнато ,защото ми предстои дипломна,а и започнах нова работа,която ми изпива силичките,но ви чета редовно и стискам винаги палчета за всички good
Хубав ден ви пожелавам и ви черпя с нещо разхладително smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 18, 2013, 12:23:59 »

аз искам да ви споделя една хубава статия със снимка, за плодовете и зеленчуците,не бях ги поглеждала през призмата на това на какъв човешки орган напомнят и как сами ни казват кой за какво е полезен. smile
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151690778446183&set=a.10151026251026183.535870.377438001182&type=1&ref=nf

Муунче, аз пък вчера за първи път с къс панталон и умрях от кеф. днес съм си натъкмила едно дънково гащеризонче пак късо, за довечера. danceg
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 18, 2013, 13:21:18 »

Мулан, хайде да не съм голословна, да си изпъча тумбачето и тук blum /повечето сте ме виждали вече smile/. Честита ти нова работа и успех с дипломната give_rose

Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 18, 2013, 15:57:06 »

m0onlight само така  good.Пъчи коремчето докато е още леко,че после става тежко,но и емоцията е голяма,когато всеки път застанеш пред огледалото и се кефиш на големия тумбак
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #13 -: юни 18, 2013, 18:11:17 »

emmmmmy, това е само част от много стара публикация /сигурно има 50 - 60 години/.  Wink Доста от нещата отпаднаха, примерно голямата полза от моркова за очите. По принцип, то каквито и плодове и зеленчуци да ядеш, все са полезни. Интересно е как нещата се въртят и се повтарят през годините, няма лошо. Не всички са столетници като мен Wink, да четат младите.
Alleksia и аз много се смях с вашия обратен завой lol, направо си го представих как звучи.
m0onlight, ти защо ще излизаш в болнични? Или само превантивно? Пускай момата да ти носи документи от архива и използвай момента да ни кажеш "дзак" поне.
Mulan, къде почна работа, я ни се похвали, когато имаш време smile
Ох, толкова е топло, че не мога да си извървя и задължителните километри в парка.
Вчера, непредвидено зърнах мои познати в протестните вълни в Пловдив. Защо ли ги видях.....Никога, ама никога не бих застанала редом с тях, не мога да забравя какво бяха, как разсъждават въобще. Не ми е комфортно, че не мога да взема решение, къде ми е мястото.....
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #14 -: юни 18, 2013, 19:23:42 »

Пу пу пу ...каква хубава мама и какво сладко коремче heart Муунче,изглеждаш страхотно ,не се учудвай ,ако след известно време си поискам пак някоя снимчица pardon , ама и как да се въздържа при положение ,че в нашия форум само хубави мами са се събрали girl_wink
Благодаря ви много за пожеланията give_rose Дано наистина и при мен най-сетне потръгнат нещата,но то ще стане ясно Wink Svekarva ,тя работата за сега не е кой знае колко интересна,но се надявам в най-скоро време да намеря нещо ,което наистина да покрива изискванията ми и да се чувствам удовлетворена.Задълженията ми в момента се изразяват в това да консултирам и продавам бебешки колички,мебели,аксесоари,както в магазин ,така и онлайн pc-mainiak
Преди малко се върнах от плаж и съм много положително заредена smile Тази вечер с милото ще ходим на гости и трябва да се поразкрася Makeup MANICURE ,така че на всички пожелавам хубава вечер и отлитам  Aviator
« Последна редакция: юни 18, 2013, 19:36:30 от Mulan » Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: