Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:40:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 157187 пъти)

_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: август 26, 2013, 15:05:42 »

Дени и количката и кошарката са супер.  good good

Ние купихме дървено легло, Мм прецени, че е по стабилно като почнем някога живи и здрави да се изправяме, пък и да е цветове като спалнята. Иначе взехме и сгъваема кошара, че си е удобство при пътуване или като го оставим при нашите. Шишета и стерилизатор си поръчах, малко дрешки за начало, количката е избрана. Сега остава помпа за кърма и мн се колебая ръчна или електрическа.  crazy

Веси браво за хемоглобина моят беше 96, днес бяхме на Жк  и ще видим вдигнали ли сме го с ампулите. А колкото до ехографите и аз не им вярвам, в 8 месец казаха за племеника ми, че е 3500 и ще се роди голям, а той се роди 2 дни след термин 3400 smile Така, че важното бебовците и ние да сме добре smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #436 -: август 26, 2013, 15:19:24 »

Ние вкъщи поспорихме миналата седмица за леглата, аз много исках дървено, никога не съм ги възприемала тези пластмасовите кошари, но не съм знаела, че се сгъват, че могат да се местят, че са стабилни, а и  напоследък всички, до които се допитам, казват, че децата им излизали и се опитвали да прескачат  дървените легла, та затова предпочетох варианта с кошарата в крайна сметка, пък и ние после си имаме легло, на което вече по-голямо дете да спи, та за да не ги складираме сто легла - това. smile

За тия помпи и аз това се чудех - като не знам как ще ми потръгне кърменето, как да взимам помпа и каква? И дали не може да се вземе в последствие, не ми се иска да прибързвам. И за шишетата така се чудя. Май няма да взимам много неща, а ще докупуваме, като разбера какво ще ми трябва. smile

Аз иначе се записах за посещение в клиника Надежда, за 6-ти септември, да ходя да видя какво представлява, как се държат там и дали ще ми хареса мястото.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: август 26, 2013, 15:21:12 »

Offtopic Offtopic   Дени и аз на 6 съм там с милото от 14 часа
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: август 26, 2013, 15:47:01 »

Дени,помпа можете да купите по всяко време.Супер разумно мислиш и инаистина няма смисъл да се купува отсега
Веси ,супер хемоглобин изкара.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #439 -: август 26, 2013, 16:44:59 »

Дени, браво за избора  Bravo За количка аз харесах Hauck Malibu. намерих един магазин в София, където ще ми продадат само със зимен и летен кош. Кошница за кола имаме и не ми се дават излишни пари  за нещо, което върши пак същата работа. Вярно, на друга марка и няма да става на рамата на количката, но на мен ще ми трябва като столче, а не като кош. Харесах зеления вариант на живо, но ме убеждават и за този сиво-син, че бил хубав. Ще изчакам 1 седмица и ще го видя на живо. Нямам търпение  yahoo Така и не намерих нещо по-удобно като височина и тегло на количката и затова вече спрях да се чудя.
Кошара ни дадоха дървена 70/140 см. Най-интересното е, че е пасва цветово идеално, сякаш за в нас е правена. Сгъваемо има едно при свекърва ми и него ще ползваме, както вървят нещата.
Помпа имам вече - пак ми е дадена от моя близка. Миналата година ми се наложи да я ползвам от втория ден. Затова държа да си я взема с мен в болницата. Помпата е изключително удобна  good http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12758&cat=16
За размерите да ви кажа - нашето бебе върви бая дълго. Расте доста на крака, но не е дундесто. Компютърът просто измерва съотношения между дължините на костите и показва ориентировъчно тегло. Най-често това тегло няма нищо общо с истината. Другата седмица съм на преглед и ще видим какво ще покаже този път като размери  Wink

* Malibu_All_in_One_Grey_2013.jpg (44.35 KB, 527x527 - видяно 211 пъти.)
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #440 -: август 26, 2013, 17:01:21 »

Offtopic Offtopic   Дени и аз на 6 съм там с милото от 14 часа

И ние в 14ч. Значи ще се видим на място! smile

Фийбс,  Love girl

Али, и аз тоя модел на Хаук гледах, отговаряше на всичко, дето ми харесва, само дето ми беше много ниска самата количка и с голям багажник, а аз не искам въобще да има даже. Много хубав модел си избрала, поне така по мое мнение и по впечатления от две семейства, които си отгледаха с такива колички децата. smile
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #441 -: август 26, 2013, 17:31:18 »

Момичета, тези много хубави неща сте избрали! good
Аз тези дни почивам повече и сякаш нямам контракции. Утре съм на преглед и ще видим какво ще каже доктора. Дано всичко е наред.
Искам да споделя, че на мен помпата ми беше едно от най-важните неща миналия път. Добре, че я взех в родилния дом. Гърдите ми бяха страшно пълни и болезнени и падна голямо цедене още от 3-я ден, защото малкия не искаше да засуче. Поне си набележете модел, за да може ако се наложи да ви я купят и донесат в родилния.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: август 26, 2013, 17:53:16 »

Дени, количката е страхотна! Даже се замислям да продам моята и да си купя и аз такава.  good
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: август 26, 2013, 21:46:58 »

Нашата количка е Hauk Malibu,черно и сиво.Наистина е удобна,препоръчвам я.Аз само за цвета съжалявам,но като я купувахме нямахме особено голям избор в магазина от който я купихме.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #444 -: август 27, 2013, 12:08:13 »

Малибуто и на мен ми идва малко ниско като дръжка, ама не намерих по-добра опция за цена, тегло, дръжки, колела и тн. Иначе черно съм категорична, че не искам. Прекалено е слънчево и горещо в Пловдив, за да взема нещо, което така да се напича. Много ми се искаше бяла количка, ама пуста мода... не е кирливоустойчиво явно. Гледах и 1-2 модела на CAM, но пак ми идват в повече като пари. Ние количката няма да я купуваме, бабите и дядовците са решили да поемат разхода, но все пак 1300 лв ми идват в повече.
А за помпите - наистина си изберете модел. Не съм ползвала електрическа, но механичната едва ли по-лоша работа върши. Аз също бях с невероятно много кърма, напук и на лекарствата, които ми даваха да ми намалее. Помпата си трябва от първите дни  good
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: август 27, 2013, 12:56:42 »

Момичета, на вас подуват ли ви се ръцете? От няколко дни на моменти направо усещам как ми се опъва кожата и стават много смешни. Кръвното си ми е ок, имам съвсем скорошни изследвания. Та не знам на какво се дължи...
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: август 27, 2013, 13:45:08 »

Весе и при мен ръцете се подуват, даже повече от краката. Аз също нямам проблем с кръвното и изследванията, но мисля, че може да се дължи на жегите и от там на обезводняването. Даже съм си свалила халката, че една моя дружка ме наплаши, че може и без халка да остана (нейната я рязаха, като беше в 7 месец)
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: август 27, 2013, 13:58:42 »

Момичета, на вас подуват ли ви се ръцете? От няколко дни на моменти направо усещам как ми се опъва кожата и стават много смешни. Кръвното си ми е ок, имам съвсем скорошни изследвания. Та не знам на какво се дължи...
Весе подуването на ръцете е абсолютно нормално, при мен само те се подуваха и то в последните два месеца, ставаха като бухтички :)Тялото се променя в последните месеци и крайниците започват да оттичат, подуват и тн.Хемоглобина ти е супер smile
  Относно количките на Хаук, моята е такава Аполо, да ви кажа сцепи ми се уплътнението на дръжката - не минава гаранционни, развали ми се ципа на чантата- не минава гаранционно. Но като цяло ми харесва , висока е , лека е, маневрена smile ето я
« Последна редакция: август 27, 2013, 14:04:00 от emetoem » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: август 27, 2013, 15:37:47 »

За количките да ви дам един съвет....... ако има зимен кош, проверете дали другия корпус пада до легнало положение. Доста е неудобно ако не може да спи детето легнало, а се оказа, че има такива и родителите не съобразяват този факт.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #449 -: август 27, 2013, 16:30:01 »

Минах днес на преглед, като цяло нещата са добре, изписа ми магнезии, някакво прахче само вечер, ако продължава да ме стяга корема и сутрин. Малкият върви дребен cray Каза да не се притеснявам, но мен ми стана малко тревожно. Михаил ми вървеше 2 седмици напред и сега ми е мъчно за това малкото изтърсаче.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: