Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 08:30:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част (Прочетена 166580 пъти)
Lillly
Сватбен ГУРУ
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
«
Отговор #345 -:
август 22, 2013, 09:48:13 »
Цитат на: bibi0203 в август 21, 2013, 19:02:35
След като аз попитах защо това не ни беше казано по време на срещата отговора на г-жата, е че това се е случвало след седмиците след нашата среща, т.е за две седмици. Та искам да попитам всички булки и младоженци, които са си организирали сватбата там или предстои имали ли са такова изказване или намек, или подобен или съшия проблем?
Това е недопустимо! Много е лесно след като си сключил даден договор едната от страните да променя условията! Какво значи след 2 седмици, телефона ли ти нямат, та да ти съобщят за "леката" промяна?!? Аз бях там, не са ни местили, мисля, че ти си първата булка, на която се случва такова нещо....
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #346 -:
август 22, 2013, 09:59:29 »
При мен (септември м.г.) прическа - 40 лв., грим (мисля, че беше 30-35 лв), маникюр - 20 лв.
Абсолютно наясно съм за цените в студиата в центъра, които са страшно високи, но за мен не високата цена е показател за качество. Преди сватбата си съм била клиент на дамите, на които се доверих за прическа и грим, а за маникюра получих препоръки от близки приятелки и затова се доверих именно на тези професионалисти. Останах доволна от избора си. Това са услуги, които могат да бъдат изпробвани и предварително. Моят съвет е да видите как работи човека, а не само заради цената да решите, че не става.
Успех в избора!
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #347 -:
август 22, 2013, 10:15:18 »
Благодаря ви за отговорите ще мисля и ще видя какво ще става
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #348 -:
август 22, 2013, 10:36:51 »
Цитат на: bibi0203 в август 21, 2013, 19:02:35
здравейте на всички,
това ми е първият пост откакто съм се регистрирала тук и ако имам някакви грешки моля да ме извините.
Ние ще се женим в началото на септември 2013г., като тържеството ще бъде в ресторанта на хотел "Вентура"...
Биби, здравей!
Това не е само за "Вентура", а се отнася за всички ресторанти. Наистина се плащат глоби, заради шума. Просто управителката ви е предложила вариант, за да останете доволни и хубавото е, че ви е предупредила преди сватбата. На една от последните ми сватби ( не искам да казвам ресторанта), управителят дойде в 23:30 ч.и предупреди, че до 30 мин, трябва да се приключва. Биби, обикновено след полунощ остават само младежи, така че може спокойно да се преместите в нощен клуб. Ако искате да останете на същото място, просто музиката трябва много да се намали, а пък така се губи купона. Имаш още малко време преди сватбата да решиш.
Успех и весела сватба ти пожелавам!
«
Последна редакция: август 22, 2013, 10:45:14 от stoyanov
»
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #349 -:
август 22, 2013, 13:34:59 »
Ние сме в х-л Елена на Златните, където ресторантът е на -1 ниво и не са ни информирали за подобни ограничения... Само ни помолиха до 6.00 часа сутринта да сме приключили, че ще имат друга сватба и трябва да почистят
Активен
anica
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #350 -:
август 22, 2013, 14:34:57 »
Споделям и аз опита си с организация на сватба във Варна:
Място
- Лунната къща, местност Свети Никола
http://themoonlighthouse.com/-
страхотна гледка към морето и парти в градината край басейна (партито продължи навън до 1:00)
Фотографка
- Светлана Стоянова ("внесохме" си я от София, и пак излиза по-добре от предлаганите фотографи във Варна, а снимките са един път
http://www.svetlanastoyanova.com/
Музика
- DJ Петракис- не се натрапва с воденето, но музиката му беше доста ретро и останах малко разочарована
Покана
- онлайн чрез безплатното приложение wix.com, качваш после и снимки в галерия
Кетъринг
- Камелия (храната им беше вкусна, но пазарлъкът с цената беше до последно, а сервитьорите им са мързеливи- разбрахме го впоследствие за съжаление)
Алкохол
от склад в Балчик
Торта
- Юлинел- беше много вкусна и жената от цеха им прави много красиви захарни цветя
Украса
- собственоръчна от хартия с идеи от Pinterest и свещи от Jumbo + голям буркан с целувки
Жартиер и букет
Поръчах си от пазарчето 12 жълти рози и си взех от кинкелерия (в подлеза до Македонски дом има мн голяма) парче дантела, камъчета и сатенена панделка и си го направих сама букета, жартиера зашихме от ластик с дантела пак купен от там и го наши мама с перли
Церемония
Имахме подписване само в гражданското и церемонията в деня на празненството ни я води много добра моя приятелка, с която сме се женили наужким като малки- беше много хубаво и незабравимо за нас и за нея
Фризьор
Кърова, намира се на ул. Райко Жинзифов" до катедралата и съм много доволна (пробна прическа- 30 лв, иначе в деня е 50 лв), косата стои естествено и не прекалява с лака
Грим
50 лв с пробния
Рокля и воал- поръчах си ги онлайн от dhgate, всичко пристигна в рамките на месец, от естествена коприна е роклята, от вътре е ушита така, че направо може да се носи наобратно, а цените са уау
http://prodavalnik.com/bulchenska-roklya-i28316091
Място за фотосесия
Екопарка на Свети Константин и Елена, входът на човек (включително булка
е 2 лв, имат лятото розариум, кремове, поляни и мн хубаво мостче
Дано съм била полезна на някого
Поздрави, момичета!
Активен
bibi0203
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #351 -:
август 22, 2013, 22:00:27 »
Благодаря Лили и Стоянов
Lilly аз изчетох твоята тема на един дъх и си взех поуки от това, което беше написала там за ресторанта. Даже вече говорих основното ястие да се поднесе в уречен час. Много ми помогна и много ти благодаря.
С "малко" закъснение да кажа, че сватбата ви е била разкошна, а ти си била повече от прелестна. Пожелавам ви животът ви да бъде толкова хубав, колкото и сватбата ви.
Stoyanov много ти благодаря за пожеланията. Дано всичко да мине супер.
Само да кажа, че проведох разговор с управителката и се разбрахме ако не се появи проблем, т.е полицаи или тежки оплаквания, да си останем там. Дано, дано, дано, дано, дано да няма проблем.
Стискам си палците и започвам молитви всичко да е ок
Активен
bulka2014
Ентусиаст
Публикации: 93
«
Отговор #352 -:
август 23, 2013, 07:38:24 »
Той хотела е нов, не може да няма изолация. Аз останах впечатление, че това е заради гостите. На мен много ми харесва също.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #353 -:
август 23, 2013, 08:53:44 »
bibi0203
, много ти благодаря
Радвам се, че съм полезна
Предполагам, че няма да има оплаквания, а и винаги може да кажете че вие ще платите акта
Има шумоизолация, но в тази жега прозорците се отварят и се чува. Нали се сещате, че винаги ще се намери някоя бабичка, на която и се нарушава режима ?!?
Сигурно се е случвало 1 път да предупредят, при нас никой даже не е споменавал за местене, а ти си първата булка, която казва нещо подобно, така че споко
Всичко ще е наред 100%
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #354 -:
август 26, 2013, 14:36:50 »
annini изтрий си съобщенията, за да мога да ти пиша
Активен
bulka2014
Ентусиаст
Публикации: 93
«
Отговор #355 -:
август 26, 2013, 23:21:01 »
Някой може ли да сподели, кой може да се справи с ушиването на ето този модел.
roklq2.jpg
(39.1 KB, 355x448 - видяно 283 пъти.)
Активен
yanajor
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #356 -:
август 27, 2013, 11:26:19 »
Цитат на: otiroz в август 04, 2013, 21:43:31
silver_f ако не е тайна колко ти излезе изнесения ритуал
,понеже аз сама мога да си направя абсолютно всичко от масата до цветчетата на килима , и искам да знам дали си заслужава
И да попитам понеже си ползвала услугите на Пертито и Александрова колко също струва,на мен ми е рано още да питам и да им се обаждам - чак другата година ще е сватбата,ама ми се оска да знам колко да отделя.
Сега се сетих и още нещо - на изнесения ритуал правостоящи ли бяхте или имаше изнесени столове
сори че те нападнах с въпроси
Здравейте на всички!
Нова съм във форума,но мога да съм полезна с много неща!
Имаш достатъчно време,за да си направиш страхотен и различен изнесен ритуал!
Пиши ми на "лични",аз вече ти писах там...
Активен
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #357 -:
август 29, 2013, 08:44:24 »
Здравейте момичета, имам голяма молба към Вас. Моля Ви препоръчайте ми гримьор в Варна. За Маруся съм чувала но немога да се свържа с нея, ако имате някакви координати. Ако имате други предложенията, моля помагайте.
Активен
aninini
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #358 -:
август 30, 2013, 11:59:45 »
Записах си пробен грим за утре - в Varna Beauty - дано да остана доволна.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #359 -:
август 31, 2013, 13:47:46 »
С две ръце препоръчвам Вики от
https://www.facebook.com/MakeUpProVarna?fref=ts
Невероятен професионалист, изпипва всичко до най-малкия детайл. Грима ми не мръдна цяла нощ и най-важното, че не стоеше като маска.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...