Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:36:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ -11 част  (Прочетена 188276 пъти)

AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #405 -: януари 08, 2014, 18:48:04 »

Здравейте, моля ви да ми предложите непретенциозен ресторант с градина до 200 души. В София или около София. Благодаря Ви предварително.
1. с.Кубратово, комплекс Парадайс. Не знам село или квартал на София но няма значение. Персонала е за непретенциозни хора но комплекса си го бива - ресторант с градина, райграс, дървета басейни и т.н. Информацията ми е от преди 2-3 години.
2. Ловният Парк миналата година беше в ремонт. Може да проверите до къде са стигнали и какво е положението там.
give_rose
« Последна редакция: януари 08, 2014, 18:51:37 от AIVEN » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #406 -: януари 08, 2014, 21:18:31 »

На отсрещния тротоар на комплекс Парадайз са частни домове - къщи, не вярвам всяка събота и неделя да полудяват до зори. Във всички случаи има проблеми с музиката след определен час. Иначе мястото не е лошо, с голям паркинг, градина, басейн, ресторант с голяма градина. Ноооо и общински разпоредби и полиция на близо.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #407 -: януари 09, 2014, 12:50:29 »

Здравейте, моля ви да ми предложите непретенциозен ресторант с градина до 200 души. В София или около София. Благодаря Ви предварително.

Едното място е - Ресторант Урвич - Панчарево,
следващото е - Хотел Ресторант Комплекс Елените – Бистрица
и още едно - Ресторант Воденицата Драгалевци
има и още но в момента не се сещам   
Активен
strafi
Ентусиаст
**
Публикации: 139

« Отговор #408 -: януари 09, 2014, 15:02:39 »

Здравейте, дали някои от вас има мнение за голф клуба в Равно поле? Не намерих никакви коментари за мястото, ресторанта или управителя. Ресторантът не работи зимния сезон, а на снимките в сайта доста ми хареса мястото smile. Ще се радвам на всякаква информация.

http://www.stsofiagolf.com/en/
« Последна редакция: януари 09, 2014, 15:08:41 от strafi » Активен
Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #409 -: януари 11, 2014, 10:31:01 »

strafi на мен ми харесва Голф Клуба, но зависи какво търсиш. Малко по-скъпо е във този форум ако потърсиш има поне няколко описания на сватби протекли там.
Лошото е че миналата година още ноември, когато се обаждах моята дата за юни месец вече беше заета.
Така че първо попитай ако искаш дали е свободен, преди да се чудиш.  smile
Активен
strafi
Ентусиаст
**

« Отговор #410 -: януари 11, 2014, 11:11:02 »

Благодаря ти Aila. Мисля, че прочетох всичко поне в 11 част, но явно съм изпуснала точно това. Ресторантът не работи зимния сезон, по телефоните не успях да се свържа, но веднага им писах като прочетох поста ти. Дано да не е ангажирано. smile
Активен
Elencheto
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #411 -: януари 11, 2014, 18:27:40 »

Здравейте, днес бях в "Глория Палас", много ми хареса и остава само да го капарираме. Навън побира над 300 човека, а вътре ресторантът побира 200 човека. Сега вече трябва да се заема с останалите приготовления.
Относно Голф игрището, мога да кажа, че там е страхотно, но ако  е вътре ресторантът побира до 80 човека. Храната е много добра. Идеално за тези, които могат да си го позволят.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #412 -: януари 11, 2014, 22:51:28 »

Elencheto,
Много грешна информация! Нещо сте се объркала ... ?!

Голф клуба в Равно поле събира до 170-180 души без проблем вътре и нямат проблем с музиката.
"Глория Палас", събира до 130 души вътре-разделени в три зали а и имат проблем с музиката и вътре ако не са затворени прозорците, вънка също имат огромен проблем с музиката, дори и през деня, да не говорим след 21.00 вечерта....
« Последна редакция: януари 11, 2014, 22:55:39 от DjNick Mc » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #413 -: януари 12, 2014, 04:27:52 »

Тъкмо да пиша за Глория и Найден ме преварил. На някой може да му се иска да побере вътре 200 души, ама надали. Може би на абитуриентски бал на 2 етаж ще стане smile
Активен
strafi
Ентусиаст
**

« Отговор #414 -: януари 12, 2014, 11:01:23 »

Мерси за информацията. Списъкът с гостите ни е максимум стотина души с техническите лица/които още не сме ангажирали, но не вярвам да са повече от 8 души/, сватбата сме я планували за септември и много се надявам времето да позволи да е в градина. Затова информацията с музиката ми е много ценна. Дано голф клубът е свободен, нямам отговор още, иначе ще трябва да намеря нещо красиво с градина и без проблем за шума.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #415 -: януари 12, 2014, 15:31:00 »

Септември е малко рисков месец за сватби на открито. Никой не може да предвиди какво ще е времето. Винаги трябва да има резервен вариант, тоест вътрешен , закрит ресторант с капацитет да побере гостите.Площта трябва да е достатъчна, всички да се чувстват комфортно и партито да протече спокойно. Пиша го не във връзка с последния пост, а по принцип.Учудва ме факта, че някой си е представил ресторант Глория Палас с 200 души във вътрешната част smile
Активен
fifileta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #416 -: януари 12, 2014, 22:45:36 »

Здравейте. И аз се записвам сред бъдещите булки. Следя форума от известно време и има много полезна информация, за която съм много благодарна. Искам да ви попитам дали имате впечатления от Монтесито на Цариградско шосе (преди беше Грублянско ханче до колкото знам) ? Горе доло как вървят цените на кувертите там?
Активен
chiara23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #417 -: януари 13, 2014, 09:21:41 »

Здравейте. И аз се записвам сред бъдещите булки. Следя форума от известно време и има много полезна информация, за която съм много благодарна. Искам да ви попитам дали имате впечатления от Монтесито на Цариградско шосе (преди беше Грублянско ханче до колкото знам) ? Горе доло как вървят цените на кувертите там?
Здравей, fifileta smile Ние резервирахме Монтесито за тази пролет smile силно се надявам да не останем разочаровани, защото по форумите нищо не пишат за там, но на нас много ни хареса като обстановка. и персонала се държа много добре, управителката също е мила. Дори ходихме да го видим една събота, когато го подготвяха за сватба и  беше украсен с белите калъфи и панделки. Много добре изглеждаше smile Цените на кувертите започват от 50 лв.
Активен
fifileta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #418 -: януари 13, 2014, 17:43:05 »

можете ли да ми дадете малко информация за ресторанти My Choice, Zest и Свети Валентин. как вървят цените на кувертите там и какви са впечатленията ви от тези ресторанти? прегледах форума но явно съм пропуснала нещо. благодаря ви много

п.с. ще съм много благодарна ако ми препоръчате някой ресторант, в който кувертите не са много високи тъй като ми се налага да организирам сватбата с доста ограничен бюджет
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #419 -: януари 13, 2014, 18:32:23 »

Колко Немного високо? В темата малко по назад са описани 3те водещи в тази група - Флауерс, Акорд, Лагуна в Обеля. Последния е много бюджетно решение, но за парите си е съвсем добре.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: