Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 07:49:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Благовещенска-мартенска седмица 25.03-31.03  (Прочетена 60932 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #60 -: март 26, 2013, 23:30:34 »

Това между другото ми напомня за една история , която майка ми ми разказа . На една сватба точно в този момент, когато младоженеца влиза под роклята едно малко момиченце заявило пред всички на доста висок глас " Хм , мамо , гледай го тоя и ближе гащите " ................................. не искам да съм на мястото на майката на това дете хахахха
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #61 -: март 26, 2013, 23:32:47 »

Хахахаха...ами децата казват, каквото виждат и мислят biggrin biggrin biggrin
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 26, 2013, 23:35:32 »

funnytooth леле, сигурно майка му е потънала в земята, а гостите са умряли от смях!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #63 -: март 26, 2013, 23:46:47 »

Чакайте аз да ви разкажа наша комична случка, или по-скоро на "устатото" ни хлапенце biggrin
На сватбата, не знам защо никой от нас или бабите не го е видяло, но на детенцето му се пишкало и отишло при една пирятелка да го заведе. Но понеже той в чужди тоалетни почти не иска да ходи...не знам защо crazy...избира ги някак си по красота pleasantry и тя го завела в близките храсти. И сега това приятелката го разправя: " събу си той гащите и по едно време ме погледна супер сериозен и вика. Ти какво ме гледаш, няма ли да ме хванеш да се изпишкам" biggrin
« Последна редакция: март 26, 2013, 23:50:11 от casky » Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #64 -: март 26, 2013, 23:56:02 »

Хахха за пореден път се убеждавам, че ще ни е мнооооого забавно с нашето малко чудовище на сватбата !!! хаха
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 27, 2013, 01:47:59 »

Здравейте,
За първи път се включвам в седмичната темичка! Знам, че тук е весело, ама исках малко да понабера скорост. Видях, че Мулан е задала въпрос, който често си задавам - аз от кои съм? И винаги отговорът е един и същ - нищо не върша преди да опре ножът до кокала biggrin  И сега ще ви илюстрирам с пресен, пресен пример - тази седмица започнах да си търся ресторант за тържество през юни biggrin

Честито за благата вест на Алитиа  give_rose

Нещо грипове ви мъчат гледам, пожелавам на болниците бързо да се оправят и да папат  Ice_cream  (освен ако не постят разбира се, тогава само постен кекс Wink )
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #66 -: март 27, 2013, 02:29:56 »

Успех с ресторанта :)колкото до постния секс ... хаха smile  за сладоледа не знам,  ама другото и боони го консумираме  blush
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #67 -: март 27, 2013, 08:58:35 »

Добро утро! В сряда не се сядаааааа!

* zakuska.jpg (63.43 KB, 960x720 - видяно 202 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #68 -: март 27, 2013, 09:12:42 »

Добро утро! В сряда не се сядаааааа!

Свекърваааа, пак ни подготваш за луд ден! При мен е не се става, като заседна пред компютъра и край ...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 27, 2013, 09:56:04 »

вчера беше ужасно тегав ден, който и да питах, беше или скапан или уморен. радвам се днес тук да заваря хора в настроение! smile
Поздрав от мен :

Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 27, 2013, 10:04:17 »

Добро утро и от мен!
След болничния, който си взех миналата седмица, тази ми е доста напрегната и натоварена още от понеделник pardon Но днес имам малко време да наваксам със седмичната темичка!
Виждам, че си имаме попълнения - mynicheto и pandapanda - добре дошли give_rose
Алития, миличка, голямо ЧЕСТИТО за прекрасната новина! Помня, че сватбите ни бяха в един ден и много харесвам оранжевата тема на сватбата ти! А вие сте прекрасни! Пожелавам ти най-леката и приятна бременност и най-лесното и безпроблемно раждане на здраво детенце! heart
Нямам търпение вече за истинската пролет! Тази нощ при нас е поваляло малко сняг  angry Но само достатъчно че да покрие стъклата на колите...
Децата на сватбите са най-големите сладури и внасят прекрасно настроение! Малката принцеса на кръстниците също много ни забавлява на сватбата. casky, историята с твоя син искрено ме разсмя funnytooth
П.С: Добро утро, Еми, изпревари ме с твоя пост! Мерси за цитата и красивия паун Wink
На всички болни - бързо оздравяване! Ето за разнообразие един любовен чай от мен, че днес кафето ми горчеше поради липсата на мляко в хладилника smile

* Tea-cup.jpg (9.72 KB, 550x532 - видяно 178 пъти.)
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 27, 2013, 10:55:57 »

Добро утро!

Свекърва, наистина срядата ми се очертава доста енергична Eeager
Колкото до малките палавници по сватбите, те придават най- голямо настроение. На нашата имаше повече деца отколкото големи pleasantry и определено стана купон.
Иве, мерси мила give_rose Радвам се да те "видя" отново!
Еми, пауна ти е страхотен, дано днес ти е по лек деня!
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #72 -: март 27, 2013, 11:11:59 »

Привет момичета! Аз минавам само да ви пожелая лек и спокоен ден и да не се преработвайте много Wink Благодаря ви за отговорите give_rose По мини анкетата излиза ,че повечето чакаме винаги последния момент,за да се размърдаме pardon Аз уж се опитвам да си променя този недостатък,но ще видим дали ще ми се получи blum
Относно малчовците по сватби ,смятам ,че внасят много свежо настроение, радост и става голям купон...особено и ако шаферчето е лично "производство" blum
Сега си грабвам набързо от закуската на svekarva и отивам на лекции да "науча" нещо biggrin
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #73 -: март 27, 2013, 11:36:49 »

Хехе,emmmmmy , дано днес не ми е sometimes и дано не уча Wink, че имам много важна работа, макар и служебна.
Новодошлите, здравейте! Снощи и аз не можах да заспя и гледах какво сте писали. Шоуто на Слави направо ме доразби sad. Светът е луднал........
За сватбите с дете преди бях много резервирана, но сега, след сватбата на сина преди две години и половина, си мисля, че ако се познавахме по- добре, нямаше да си тровим нервите с глупости. Ако пък имаше и дете, просто сватбата е едно тържество, което се случва след много по- важно събитие и приоритетите са различни.
mynicheto, това твоя снимка ли е? Разкажи нещо за синчето, имате ли си кучешки зъби, как се гледате?
Идеята за размяна на книги много ми харесва. Аз вкъщи съм оставила само най- любимите си произведения, които препрочитам. Всичко друго е в кашони в мазето и не ми харесва да е така. Купувам книги, после ми е жал да ги пращам в небитието. Всеки има различни предпочитания и може книга, която на мен не харесва, да хареса на друг. Дайте да го измислим, аз съм за! good
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 27, 2013, 11:59:19 »

Добро утро (да, отпуска съм и наистина станах преди малко   blum )
Като се разговорихте за сватбите с деца, се сетих, че не съм била на сватба от дете! Последно съм ходила на сватба в 4 клас biggrin Но преди това имах дълга кариера  pleasantry Моите родители и двамата са по-големи от братята си и от всичките си братовчеди и аз бях много пъти "малка булка" (тогава така се казваше, а не шаферка  pardon ) Помня, че имах няколко детски булчески рокли - за различните сезони, а и доста бързо растях. Винаги се чувствах много специална, защото булките винаги ме държаха за ръка и всички се снимаха и с мен  blum Вероятно още от тогава си мечтая да съм булка, да не повярваш, че скоро и това ще стане  tease
emmmmmy, много хубава мисъл, сигурно вече десет пъти си я повторих smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: