Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 19:50:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 212922 пъти)

lorka888
Сватбен ГУРУ
Публикации: 677

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: февруари 12, 2015, 08:18:49 »

Аз съм чувала,че е на хубаво букета да се разпадне,за това се отказах от букет,който се разделя на части. Също така мисля този дето се хвърля да не е моят си,за да може да се направи по-здрав и да не се разпердушинва.
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #421 -: февруари 13, 2015, 23:20:10 »

Имаз тук
Ще имам два букета един за мен и един за хвърляне от изкуствени цветя
Моя ще бъде само от рози в прасковено и шампанскомили бяло
Умувам дали да добавя към тях и божури или момини сълзи
И не искам нищо зелено по букета си самл да са рози
Както и никакъви панделки и тюлове
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: февруари 14, 2015, 17:24:04 »

Ох, аз искам моя букет да е от бледо розови рози, бели рози и божури или хортенззии... Но през есента, има ли изобщо божурите, който са ми фаворит пред хортензиите..  cray
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #423 -: февруари 14, 2015, 17:37:24 »

Ох, аз искам моя букет да е от бледо розови рози, бели рози и божури или хортенззии... Но през есента, има ли изобщо божурите, който са ми фаворит пред хортензиите..  cray

Холандските божури могат да се поръчват всички сезони  good, от кой квартал си?
« Последна редакция: февруари 14, 2015, 17:42:08 от mariola85 » Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: февруари 14, 2015, 17:40:28 »

Не искам да те разочаровам  give_rose, но мисля, че през есента български божури и хортензии няма. За хортензиите е по-вероятно (макар че ги дават да цъфтят до края на лятото), но божурите са си пролетни цветя. Вносно може да се намери всичко, но не знам дали си заслужават високите цени. Най-добре е да питаш агенцията, която ще декорира, или просто да си направиш проучване в цветарски магазин, имаш време да измислиш нещо. Аз също съм фен на хортензиите и даже мислех на тях да наблегнем в декорацията, но после май повече ми допадна идеята за "рошави" букетчета, докато хортензиите са по-стилни и стоят добре в обли, малки и добре подредени букетчета като че ли. Има огромно изобилие от цветя, които даже не можем да си представим, сигурна съм, че могат да се измислят прекрасни варианти за букет с есенни или целогодишни цветя.  girl_wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: февруари 14, 2015, 18:00:15 »

Хортензии има със сигурност в началото на есента, но за божурите...

Offtopic Мариолка, в Овча Купел сме smile Ще кача снимка в другата тема за кухнята, но сме във Враца сега, така че утре.. Не съм забравила  Yes give_rose
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #426 -: февруари 14, 2015, 18:11:43 »

Значи на български божури не разчитайте. Нашата сватба беше на 01.06 и не ставаха вече за нищо а и нямат нищо общо с божурите от снимките. Моя букет беше от холандски божури, може да го видите тук в темата назад има снимки някъде от  юни 2013 та. Аз отидох до кварталния цветарски  (Младост 4 ) и им казах искам божури и снимка на букета. Те ми ги бяха поръчали. Букета беше около 100 лева. По принцип букета се плаща от кумата. Моята го плати. Аз не съм я товарила с много неща (с едно моминско и букет се размина)  така че се съгласих да го плати. По принцип за цветя по добре от кварталните отколкото от агенции разликата в цената е огромна.

Едит : Ето тук съм го качвала : http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,34671.105.html
« Последна редакция: февруари 14, 2015, 18:16:15 от mariola85 » Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: февруари 14, 2015, 18:13:08 »

Точно това ме отказа от божурите - на 20 септември ще ми излязат златни. А пък нещо съм в голяма чуденка и май все повече клоня към друг букет - не цветя. Хартиен, плетен, от копчета, нещо ще изнамеря.
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #428 -: февруари 15, 2015, 15:15:04 »

На мен ми казаха, че от Холандия се правят поръчки и ще поръчат, но пък в един цветарски казаха 180 лева само за доставката.
Пък за 3-4 божура, не си заслужава смятам.
Аз така или иначе обожавам рози и букета ми ще е само от рози в различни цветове, за божурите ще го мисля допълнително.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: февруари 16, 2015, 23:13:44 »

Аз също мислих за божури, но от опит знам, че не са много трайни и ме притеснява до вечерта да не останат само дръжките на божурите biggrin Но хортензии със сигурност ще имам. Като малка живеех в къща с много хортензии и от тогава са ми любими  LOVING
Активен
idinka
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #430 -: февруари 17, 2015, 00:09:13 »

На мен ми харесват кала, роза, орхидея и лале. Само дето всичките заедно не мисля че ще стои добре букета?!

Иначе чували ли сте за Холандската роза ? Изглежда като изкуствена . Може букета , който ще се хвърля да се направи от нея и от нещо друго например.

Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #431 -: февруари 17, 2015, 07:38:18 »

Ние ще сме в синьо - лилавата гама и обожавам хортензии, така че много ми се иска:) Други варианти са лавандула, еустоми, люляк. Искам и сукуленти.

А за хвърляне, ако реша да е втори букет, мисля да е хартиен. Влюбила съм се в един, но надали ще мога да го направя, може да направя нещо по-просто. Това е възлюбения букет:

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: февруари 17, 2015, 08:29:23 »

good Обожавам хортензии, понеже едва ли ще ме огрее с божурите през септември, ще заложа на рози (от тези разпъпилите...) и хортензии... Искам и в украсата да ги включа  good
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #433 -: февруари 17, 2015, 09:35:39 »

Аз пак ще кажа за божурите, че явно не ме четете  Girl_hide не са мисия невъзможна, не са и безбожно скъпи. Моя букет беше само с божури към 100 тина лева. Холандските божури издържат супер много. Понеже аз хвърлих божурения букет момичето дето го хвана каза че е бил свеж още две седмици.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: февруари 17, 2015, 09:37:32 »

Мариолка, аз те прочетох, ама кой месец е била сватбата? Аз съм съгласна за 100лв, то си е като нормален булчински букет.. Ако стане наистина  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: