Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 22:58:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Осмомартенска седмичка - 04.03-10.03.2013  (Прочетена 38989 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 07, 2013, 14:51:57 »

Здравейте smile
Днес имах малко повече работа и не можах да се включа предиобедно
Алекс, освен банята, ще разширяваме малко и всекидневната, защото там ще се помещава и кухненската част и трябва да стане прилично голяма. После пак продължаваме с майсторите да правят мокрите помещения, после ние ще се правим на майстори и ще боядисваме и после вече като си заминат и майсторите за ламината може да почнем да поръчваме и мебелите biggrin Надявам се преди лятото да стане, че съм обещала вече едно лято гости в новия апартамент Wink А аз да те питам: Do you belive in magic? Wink blum
Езра, честита ви рожденичка! Да ви е жива и здрава и много щастлива give_rose В нашето вече още по-голямо семейство март е месеца, с който започва празнуването на рождените дни.Всеки месец имаме поне по един рожденик smile Първо е дядо ми, после съм аз, татко, майка ... и така чак до декември smile
Хахаха, скай, какви са тези компромати. Как така се озовахме в твоя папка? blum Между другото аз букета изобщо не си го харесах и нямаше абсолютно нищо общо с това, което исках и много се изнервих, когато кумата ми го донесе и го видях diablo Обикновено булките си оставят букета за спомен, а моя след сватбата отиде направо в коша biggrin biggrin biggrin
Ивелка, аз си бях харесала подобен шкаф за обувки, само че беше с няколко вратички не с една цяла. Май и с него ще се размина, но пък имам една по-добра идея за огледало в коридора Wink
Хайде, отивам пак малко по задачки smile

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #91 -: март 07, 2013, 14:58:12 »

Мунче като съм си търсила лилав букет съм попаднала на вас biggrin На мен пък много ми харесва girl_wink Не знам какъв е трябвало да бъде, но това лилаво много пасваше на нашата сватба...в последствие обаче остана по-светло като цветето на роклята и младоженеца Girl_hide А аз като видя лилаво и бяло съм.... chee chee chee

Ама ми стана много смешно де biggrin
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 07, 2013, 15:55:34 »

Здравейте и от мен smile
Гледам за бани си говорите, нашата баня също не е много малка- в панелен блок сме, но имаме вана и аз много обичам да релаксирам в нея, даже понякога и с мъжа се побираме двамца :)Но както казвате наистина заема много място, та в перспектива ще я махаме и ще сложим параван както при Фиби, за да може да си осигурим малко повече пространство.
Емчо супер стая с толкова свежи цветове, направо страхотна.
Езра да е жива и здрава сестричката ти smile, това тази която ще се омъжва ли е?
Иве шкафа е супер, ама един съвет, преди да го купиш пробвай дали обувките на мъжа ти ще се съберат, че ние имахме голям проблем с това, в по-модерните и хубави шкафове за обувки на мъжа на му се побират обувките и вратичката не може да се затвори smile girl_impossible
Относно танца на учениците- не се учудвам вече на нищо, по добре да им избива пубертета по този начин, отколкото да се трепят и  да ходят по градинките да пият и какво ли още не. Наистина днешното поколение тийнове са много ужасни, но мисля, че след като този учител им е дал това поле на изява след това в замяна може би е щял да получи и внимание в час и може би да успее да ги научи на нещо тези деца. Оф...не знам, хич не ми харесва на къде отиват нещата. И с тези промени....като се замисля, че ще трябва да пусна детето си на нещо като у-ще на 4 годинки и като гледам какви гамени са всички деца от 3 годишна възраст нагоре, направо се замислям дали да не си го обучавам сама в къщи....ама не съм привърженик на тази идея, детето трябва да се социализира, ще кажат всички, ама как да се социализира в такава среда...май навлязох в друга тема да не се увличам повече smile
Приятен следобед на всички smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 07, 2013, 16:04:47 »

На мен пък честно да ви кажа ,това уволнение много партийно ми звучи.Лесно е директори и учители да се правят на моралисти ,но истината е ,че света върви в някаква посока и децата трябва да бъдат съвременници на света ,а не някакви задръстеняци.И танца определено е изблик на сарказъм ,ирония и т.н.Все пак осмиват действителността.Така я виждат ,такава я и пресъздават.
Кючеци по чиновете по морално ли изглеждат?Не мисля.
Гледах интервю с учителя ,той наистина обича учениците си.А и много родители споделиха ,че той наистина ги учи на английски ,т.е. получават си необходимите знания.В Америка направиха подобен филм Опасен ум с Мишел Пфайфър и Cooliо още през далечната 1995 г.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #94 -: март 07, 2013, 16:17:22 »

good И филма е много хубав smile

И на мен ми изглежда крайно, клипа даже не съм го гледала...стига ми това, че родителите също го искат (за децата ясно), но не вярвам някой родител да тръгне срещу детето си, да не говорим ако нещо крие опасност за него, така че... А и както казах има толкова други, които никой не ги иска, защото се държат като с животни с децата, ама нямат клип...

Отделно нещото, което мен лично много ме дразни (а тук в БГ е много разпространено) е, че ако нещо не се вижда или не се чува все едно не съществува...да, ама съществува... Така че по-добре да го видим, отколкото да се правим, че го няма...лично мнение.
« Последна редакция: март 07, 2013, 16:25:48 от casky » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 07, 2013, 16:53:24 »

Хайде за разнообразие един пролетен поздрав от мен да съберете малко свежест ,че някакви дъждове се задават следващата седмица.

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #96 -: март 07, 2013, 17:04:41 »

Фийби, споделям мнението ти за учителя, и на мен ми се стори свестен, по добре да танцуват на двора децата от колкото да се занимават с далеч по неморални и опасни неща. Чудя и се на акъла на тая директорка, тя не знае ли какво масово правят в свободното си време гимназистите? Ако не пушат на двора, пушат в кафето. Но щом не се вижда, проблем няма.

Снимката е  heart !!!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #97 -: март 07, 2013, 21:31:52 »

Здравейте, момичета-кокичета give_rose

Муунче, затворена ли ще ви е кухнята? Ако има възможност да я затворите, би било добре. Ние в момента сме с американски тип разположение - дневна с отворена кухня и колкото и да абсорбатора, си иска стабилно проветряване. През топлите сезони е ок, ама през зимата готвим по-малко  blum
Иначе, I do believe in magic  girl_wink Нещо напоследък ми  е трудно, но полагам максимални усилия  smile

Езра, да ти е жива и здрава сестричката!

Фийби, снимката е супер!

За този случай с учителя четох, но не проследих много развитието и затова няма да се изказвам неподготвена  Girl_hide
Еми, не се притеснявай, не е толкова страшно да се изпращат децата на училище отрано, по-добре се адаптират и се справят. Децата в много страни започват на 4 и говорят на няколко езика smile А някои бебета са на ясла от 4тия месец... На мен последното ми е малко есктремно, но понякога се налага. Живот и зраве, някой ден моите деца вероятно ще трябва да ходят на ясла от 6ия месец...

На всички, които не съм споменала поименно  give_rose

Ще празнувате ли утре?
Ние ще се събираме колектива следобедно (99% жени сме) и съм взела продукти да пека браунита да занеса.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 07, 2013, 21:47:46 »

Здравейте и от мен.
Ерза да ти е жива и здрава сестрата!
Еми стаята ми е направо идеал за детска!
Споделям мнението ви за учителя, че е прекалено да го уволнят. Все пак не ги е черпил уиски с цигара! Все пак това е модерно за това поколение! Моето пък танцуваше макарена! Трябва ли ако танцуваме макарена по физическо да уволнят учителя?
Но това не е жалкото....днес пак в Пловдив шофьор е ударил и е убил на място пешеходец, пресичащ на пешеходна пътека! Ето това е проблем, който трябва да тревожи общаството, а не Харлем шейк!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 08, 2013, 07:03:40 »

ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

Нека всяка от нас се чувства най-прекрасната и обичана жена не само днес, а всеки ден!
Бъдете благословени и горди, с чест и достойнство носете името Жена!
        Обичайте и бъдете обичани!  

Аз много не го празнувам празника, вероятно като стана майка един ден, ще го чувствам по-празничен, но пък го свързвам с празник за мама  heart иначе на работа винаги получаваме по букет цветя от шефа smile
Равносметката за днес е че ми се спи много, имам мускулна треска, едва се движа  Girl_hide а съм 12ч на работа... но пък съм заредена положително - още сутринта слушах пролетни птички да пеят навън и времето е приятно. А муск. треска ми е от час игране на федербал в ун-та, разходка с милото още час вечерта...

Благодаря ви за пожеланията, да, същата сестричка е-на която ще бъдем на сватба  heart
Пъстър ден  smile smile smile
« Последна редакция: март 08, 2013, 07:06:23 от _Ezra_ » Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 08, 2013, 07:59:15 »

Добро утро!
Честит празник на всички! Пожелавам ви много усмихнат и позитивен ден!
Днес мъжа ми заяви, че най накрая и аз ще имам истински празник, понеже бил дан на майката. Пък това за "жената", сме си го измислили за да получаваме подаръци! хи хи Опасна е работа!
Тая сутрин го видях толкова ядосан, колкото от много време не бях. Изживява по-зле и от мен факта, че вчера един доктор /при който ще раждам/ ми каза, че съм качила много. На мен не ми вярваше, ама като майка потвърди и съвсем подпали!
Я да направим една анкета, кой къде, как и дали ще празнува!
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #101 -: март 08, 2013, 08:28:12 »

Добро утро и честит празник на всички! give_rose

Бъдете много щастливи и обичани майки и съпруги, нека всеки един ден е празник за всяка от вас!

Пънк, честно да ти кажа и аз го чувствам по-така след като станах мама Girl_hide Т.е. го чувствам наистина мой празник, преди не беше така smile

Хубав ден на всички give_rose
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 08, 2013, 08:45:03 »

Честит празник скъпи дами
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #103 -: март 08, 2013, 08:55:15 »

Честит празник мили момичета!!! Бъдете винаги усмихнати и много обичани! Май този празник вече е повече празник на ЖЕНАТА отколкото на МАЙКАТА, но е хубаво да има поводи за празнуване. Днес  в цялата фирма жените са освободени от работа - само аз работя и малко ми е тъпо, но до края на деня има време - може и да ми просветне.Желая ви прекрасен ден и много подаръци!!!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #104 -: март 08, 2013, 09:08:10 »

Честит Празник, дами!

Вместо цветя, ще ви поздравя с няколко нестандартни и красиви модни решения smile

Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: