Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 17:36:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!  (Прочетена 61108 пъти)

malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #60 -: март 26, 2013, 17:42:38 »

Аз съм с руса коса и се боядисвах на месец и половина и веднъж се подстригах. Мисля че не му е навредило на малкия, но всеки си има мнение  smile И аз в началото се чудех дали да се боядисвам но като се погледнах в огледалото и ми ставаше лошо  и направо към салона  danceg
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 26, 2013, 17:44:24 »

Малиа и аз днес така направих, погледнах се и ми стана лошо и айде подстригване и боя, че положението беше страшно.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 26, 2013, 21:26:55 »

Аз не се боядисвам по принцип, а за подстригването - подстригах се веднъж в началото на бремеността. Сега не го праля не заради суеверия, ами защото искам след като родя да и направя едно дръстично скъсяване. Надявам се това ща помогне малко при косопада.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 27, 2013, 14:27:40 »

Аз се подстригвам и въобще не ме интересуват някакви суеверия  crazy.За боядисването не мисля,че е опасно,особено ако боята е хубава и няма някаква силна,гадна миризма.
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #64 -: март 27, 2013, 15:38:54 »

Привет пупи  Bravo

За подстригването, аз от началото се стригах 2 пъти вече,а за боядисването не се боядисвам. smile
« Последна редакция: март 27, 2013, 16:11:27 от rady17 » Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #65 -: март 27, 2013, 16:41:53 »

Бибс да....зъболекар ми го е казвал и гастроентеролог също...понеже аз съм с 2 малки язви и отделно имам гастроезофагиален рефлукс, та от него киселините ми се качват доста често нагоре и ми казаха че много трябва да внимавам със зъбите защото киселините рушали един вид зъбите....

Мерси за пояснението smile

Като вече мама минала през всичко това което ви вълнува бих казала ,че за 9 месеца се боядисах 2 или 3 пъти поради простата причина ,че ми се гадеше от миризмата на боя и окислител .Сега ще кажете ,че има и безамонячни бои ...само че аз се боядисвам червена и е много трудно да уцеля цвят който наистина да ми хареса :0 Жосефинка ще ви кажа за цвета smile

За подстригването - правех го и след всичко това детето ми е живо и здраво smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 27, 2013, 17:42:44 »

и аз си се стрижа и боядисвам...минах се уж с една кастинг безамонячна, ама последния път си направих едни кичури че исках малко промяна smile Знам че не е хубаво в първото тримесечие да се боядисваме когато плацентата не се е образувала напълно...после няма проблем.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 29, 2013, 09:09:17 »

Мамчета, искам да ви задам един въпрос, от 2 дни имам странни не мога да ги нарека болки, а нещо като тежест в таза и бедрата, моята доки я няма до понеделник, питах личната и тя ми вика нормално е, но аз се притеснявам, някоя от вас да е срещала подобен проблем.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 29, 2013, 11:44:28 »

Аз също от 1 седмица имам болки в таза и вътрешната част на бедрата (т.е.между краката  blum),но не са постоянни,а например като известно време съм легнала и после реша да се обърна или да стана.Чувството е все едно имаш мускулна треска.Казват,че вероятно се разширява таза.А от края на февруари съм на магнезий и папаверин,понеже имах болки в кръста и за сега са овладяни.Перличка ти си още в 12 седмица,но вероятно при всеки човек е различно и болешките се появяват при едни по-рано,при други по-късно.Само недей се шашка за всичко,нормално е да се изпитва дискомфорт.В такива случаи просто лежи,ако имаш възможност.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #69 -: март 29, 2013, 12:11:10 »

Перличка, и аз имах в началото подобни болки казаха ми, че е от разтягане на матката. При мен се поучаваха на няколко пъти по време на бремеността, особенно ако не си много едра се усещали по силно.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 29, 2013, 13:35:18 »

Не се шашкам, исках да ви попитам и на мен ми казаха от разтягаме на таза, да рано ми е, но личната каза че при всички е различно. Иначе и аз пия магнезии и но- шпа.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 29, 2013, 16:25:57 »

Перличка нали не си се обидила на това,че ти казах: "Не се шашкай".Ако е така извинявай.Просто аз също доста треперя "да не ми стане нещо",особено в началото (след като прокървих в 7 седмица).Майка ми понеже е карала доста тежка бременност с мен непрекъснато ми натякваше че трябва да лежа,не ми даваше да правя нищо и непрестанно се наблюдавах.Сега немога да кажа,че съм напълно спокойна,но се чувствам по-добре и гледам да се оттърсвам от страха.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 29, 2013, 18:46:06 »

Ради глупости как ще съм се обидила, няма за какво.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #73 -: март 30, 2013, 14:42:37 »

Перличка това което усещаш е напълно нормална болка и нормална реакция на организма.Все пак трябва да износиш детето 9 месеца и организма се подготвя.При всеки се появява  болка в различен етап от бременността.Аз бях с болки в кръста и таза от самото начало ,след това болката премина в корема и бях с контракции от 4-я месец,пиех в промишлени количества магнезий и от време на време нош-па.От там комплексно започна да ме боли и гърба и кръстта и в комбинация с контракциите беше "цвете".Но аз се тревожих повече за контракциите от колкото за болката в таза и кръста и гърба.
Разбирам напълно притесненията Ви ,затова се опитайте да си помагате и приемате разбира се съвети и мнения...и не забравяйте да се наслаждавате на тези великолепни 9 месеца !

Лека бременеене момичета! give_rose
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #74 -: март 31, 2013, 01:27:32 »

Момичета, от два дни едни киселини ме тормозят постоянно и много  diablo
Направо е ужасно
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: