Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 13:53:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - 7-ма част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част (Прочетена 168591 пъти)
artemida777
Професор
Re:Всичко за кумовете - 7-ма част
«
Отговор #90 -:
март 28, 2013, 04:34:40 »
Seagirl, идеята за романтичен уикенд е много хубава
slun4ice, ако държиш изненадата да е в самия ден, напоследък са актуални летящите фенери, стига да има тераса да ги пуснат да летят. Другото, за което се сещам е огнено шоу, то е много по-достъпно от зарята и е също толкова ефектно.
Активен
Antonia87
Ентусиаст
«
Отговор #91 -:
март 28, 2013, 19:56:06 »
Здравейте и то мен
, тази година ще е доста емоционална за мен , първо ще съм кума ,а после и булка .Затова ме вълнува и мен тази тема. Идеята за фенерите е супер аз мисля за моята сватба това да ми е подаръка към гостите в ebay има под формата на сърце и са много изгодни.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #92 -:
март 28, 2013, 19:59:35 »
Идеята е хубявя и красива, но зависи дали сте на открито, т.е. там където ще ги пускате да няма наблизо дървета, кабели и сгради, в които да се закачат фенерите.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
март 29, 2013, 09:41:55 »
Ние кумувете си ги поканихме още преди официално да имам предложение за брак
Много умувахме кой да поканим. Премислихме всички приятелски двойки, но на всяка намирахме причина да не са те. В крайна сметка се спряхме на първа братовчедка на милото и съпруга й. Много готини хора, семейство от около 15 години (тя е била доста млада като са се взели).
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #94 -:
март 29, 2013, 17:56:41 »
Фенерите са супер и са много красиви, но на нас не ни разрешиха от хотела където беше сватбата ни поради съображения за сигурност свързани с пожарната безопасност. Затова ако наистина искате да е изненада, свържете се с хотела/ресторанта, да ги попитате дали имат нещо против
А какво ще кажете за "капризите" на кумовете? Гледах едно клипче наскоро, където кума отказа да седне на масата преди 3 руси дами да му играят ръченица, а кумата уж я заболя крака и двама младежи я отнесоха до мястото й. Предполагам обаче всичко това беше предварително дискутирано с ДЖ-я, защото и той доста активно и на място се включваше в ситуациите.
На нашата сватба, когато мъжа ми отишъл да вземе кумовете, не го пуснали преди да измие една чиния и 2 чаши и уж гостите изцапали в коридора, дали му една метличка да почисти. Аз гледах на записа, беше доста забавно, а мъжа ми така доста изненадано гледаше
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #95 -:
март 29, 2013, 18:08:52 »
Seagirl много интересни идеи си дала за "капризите" на кума :bravo:и ние умуваме за нещо така по-забавно и интересно
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #96 -:
март 30, 2013, 10:02:44 »
Ето какви идеи имах за кумските капризи
Може например да се окаже че кума няма чисти чорапи и да трябва да му се изперат и изсушат със сешоара. Или пък да иска закуска в леглото и да се прави че още даже не е станал. Да му сменят крушката в банята, да измият чиниите, да почистят балкона, да измият прозорците. Мооже и секцията да премести младоженеца, да не му хареса на кума/кумата и да го накарат да си я върне обратно. Ако спрат на бензиностанция за почивка може кумовете да отидат до тоалетната и след 2-3 мин да звъннат с молба за презервативи. Да наточи няколко туби с минерална вода. Да измие колата. Да липсват връзки на обувките. Ако имат бебе кумовете да му се смени памперса - за упражнение. Да каже кумът че не тръгва докато не му изрецитират Опълченците на Шипка! Може да трябва да се напомпа/смени спаднала/спукана гума на колата. Предполагам е прекалено да оплете нещо с куки и прежда или да си боядиса косата. Да свари яйце рохко и няколко пъти да му се каже, че не е както трябва. Да изпее химна. Да реши трудна задача по математика. Да изгледа някой епизод на секса и града. Да боядиса/ сложи тапети на някоя стена. Да изчисти с прахосмукачката, да отпуши някой канал. Да напише стихотворение.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #97 -:
март 30, 2013, 11:41:41 »
eleni4ka
има яки, ама някой са много крайни
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #98 -:
март 30, 2013, 11:46:34 »
Това с капризите на кумувете е много готино, но според мен трябва да им идва на тях от вътре, защото иначе ми се струва, че ще стане много изкуствено. Аз бих се радвала нашите кумуве да измислят някоя закачка за младоженеца, даже мисля да им предложа и ако се съгласят....
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
април 02, 2013, 12:56:53 »
ние си имаме вече кумове а пък като ние ставахме на сватба кумове доста поиспотихме младойенеца.Моя се затвори в тоалетната като дойде младоженеца му бяхме напечатали няколко задачки хем го предупредихме да носи дребни стотинки уж за булката и той не беше подговен та да дойдем на думата в списъка със задачки първо беше да изпие 50 гр уиски на екс все пак има тренинг и му сипах после пиенето добре ама трябва и да похапне и му казахме да отиде до магазина да купи един шоколад а ако не му се разхожда дможе да го откупи от кумата но само със стотинки по 20 и жсяко струва 2 пъти повеè накрая се навих да му го дам за 2 лж яде малко от шоколада после в посланието имаше хапни някои ред шоколад но остави и за мене че и аз съм човек(става дума за кума)и аз трябва да хапна-ядене,пиене добре сега е ред да потанцуваш малко-изиграй хоро по твой избор с кумата и играхме с младоженеца право хоро-всичко е наред но вече положението става на зор и е ред да се посети тоалетната и от там излезе кръстника и почна с неговите си шеги и мурафети-това е накратко това което му бяхме скроили беше уникално и доста поизпотихме младоженеца:)но си е спомен като никой друг:)просто една идея:)
Активен
flora_8
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #100 -:
април 02, 2013, 13:36:34 »
Искам да ви попитам какви са ви идеите за подарък на кумовете? Нищо оригинално н ми хрумва....
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #101 -:
април 02, 2013, 15:42:47 »
досега сме били два пъти кумове и вторият път беше с капризите и всичкото му и се получи уникално и първият път беше хубаво но още не знаехме за тези капризи и нямаше такова нещо но пак се получи добре.Ние наште кумове още преди да говорим за брак си ги бяхме избрали и те знаеха после просто 1 ден отидохме на гости и им казахме че сме запазили дата и дали ще приемат те бяха изненадани че сме запазили дата защото преди това все казвахме че има време и изведнъж-виж какво стана вече осн неща са готови макар да има 5 мес останаха неща като покани халки и табелки и подаръчета за гостите и ест да се облечем:)това е мн се вълнувам макар да има време до сватбата:)
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
април 02, 2013, 18:32:36 »
И ние вече си имаме кумове
Много съм щастлива. Честно казано много се притеснявах дали ще се съгласят
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #103 -:
април 03, 2013, 17:02:40 »
Здравейте мили дами
незнам дали съм попаднала на точната тема, но в събота ще ходим да си искаме кръсниците. Ако някой може да ми каже ако има някакви традиции и най вече ме интерисува някой дали има идея как да си окрася пилето? Благодаря ви предварително
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #104 -:
април 03, 2013, 17:27:08 »
Хехе, да се похваля, аз имам кума, онзи ден я поканих и прие, но кума не сме го питали още и ми е малко нервно, защото ако не приеме трябва да търсим само момче.
Но ако приеме най-добрите ни приятели ще са ни кумове, макар че не са двойка.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...