Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:37:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кино Седмица - 18.02 - 24.02  (Прочетена 53844 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 20, 2013, 13:20:38 »

Благодаря на всички, много сте мили give_rose give_rose give_rose
Хаха, свекърва, моля да ме извиниш пред благородничката blush Не знам защо, но винаги съм си мислила, че затова слагаш многоточие, изобщо не направих връзка с вашата фамилия biggrin
Тони, благодаря, че сподели с нас и то в точния момент give_rose

Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 20, 2013, 13:38:33 »

Мерси много на всички за прекрасните коментари за мойта пупа..като стане голяма пак ще се включа  give_rose

Муунчеее миличка честита ви полугодишнинаааа....аз и преди съм казвала, че и двамата сте толкова сладки и просто сякаш сте създадени един за друг и ви пожелаем да остареете заедно  heart heart heart

Тони много хубаво стихотворение  heart

Свекърва до сега не бях обърнала внимание на кралското име на котана  blum

Иначе нямам дума за положението в страната ни и настина нещата отиват от зле...и въпреки това се надявам, че лека по лека всичко ще се оправи  give_rose

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #107 -: февруари 20, 2013, 13:49:11 »

m0onlight , все си мисля нецензурна дума, започваща с фи.......ва, ама не се сещам. Не може да ми излезе от ума, вземи ми я кажи, че имам работа.....
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 20, 2013, 14:14:03 »

Цвети, благодаря за хубавите думи и ние ви пожелаваме същото give_rose

Свекърва, моля те, не ме карай да говоря нецензурни думи тук badgirl blush Не че днес пак не ми скърхиша ентусиазма и наистина ми иде да псувам вече, но ще се въздържа ... за сега girl_wink

От сутринта все забравям да питам къде е Еми?

Я да разведря малко обстановката blum

* 487970_451341581601800_2031607552_n.jpg (47.36 KB, 640x587 - видяно 171 пъти.)
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 20, 2013, 15:11:52 »

Привет и от мен smile в този отново мрачен ден.
Муунче честитави полу годишнина бъдете здрави, обичайте все повече и повече и бъдете още по- щастливи smile
Киви вярно си нацелила много подходяща тема за седмицата smile
Цвети супер коремче имаш, страхотна си, ама искам и аз такава рокляяяя.......не че нямам, ама все пак  blush
Гучи радвам се да те видя и тук smile, за спането и този период ще отмине, аз се радвам, че го изкарах на работа, иначе сигурно щях да спя по 20 часа smile
Мариелка поканите са страхотни, така искам и аз да организирам пак сватба, много искренно ти завиждам smile
И аз съм потресена от обстановката в страната, да не ви казвам снощи как съм се възмущавала от цялата патардия , която се случи , та чак ме хвана срам, че може да има такива хора...ужас, до там ли изпаднахме се чудя...та Станишев да дойде да ни "храни"....
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 20, 2013, 16:31:56 »

Гери от миналата седмица съм в къщи. Те вече заместниците ми влезнаха в час и няма какво да правя. Пък не ми се седи на един стол цял ден. Кати има нещо звънят по талафона и аз си го оправям от вкъщи. smile
Муунче честита полугодишнина. Как ги помните тези неща? Мен така ме е налегнало ежедневието, че хич не ги мисля тези поводи.
Тони Много е хубаво стихчето, и много подходящо!
Свекърва тя вашата аристократка като охранител! А това за рускинята и кръщаването - много добра идея! хи хи
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #111 -: февруари 20, 2013, 17:09:18 »

Свекърва ами благородница с такова хубаво име бивало си и да се оставя много да я галят Wink Тя е от висша класа и се иска явно разрешение за приближаване до нея  pardon
Муунче честита годишнина. Все така влюбени да бъдете.
Това , което даваха снощи беше покъртително. Нещо ужасно и според мен ненужно. Възрастни хора бяха пребити... Така държавата няма да се оправи. Днес ми се наложи ходене по държавните институции и за пореден път се убедих, че няма комуникация между хората, които работят за народа. А после се надяваме, че нещата ще се оправят.
Пускайте палчета резултати чак след 25.02... много обичат да разиграват хората  sad
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #112 -: февруари 20, 2013, 20:41:52 »

Здравейте, момичета  give_rose
Мерси за пожеланията, като цяло беше много напрегнат ден, но както се казва, всико е добре, когато свършва добре smile Напоследък имам доста напрежение в работата, но се надавям да разминава вече smile

Муунче, честита полугодишнина smile За почивния петък нямам нищо против  blum макар че не бива да се оплаквам, защото в петък работя до обяд   blush

Цвети, много сладко коремче, пу пу пу, другите, пънки и емето също, пупу smile Гучи, чакам и теб да видя  give_rose

Четох и аз днес за политическите филми в родината. Надявам се хората да получат това, което искат...

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #113 -: февруари 20, 2013, 22:07:35 »

На тема политика много се паля и в момента съм болна sad sad sad Идвам да ви се оплача sad Затова и цял ден не влизам, но ви чета.

Дано всичко се оправи в полза на всички нас, а на всички от тук пожелавам лека вечер heart
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #114 -: февруари 21, 2013, 07:47:58 »

Добро утро ,момичета give_rose Днес кафето е от мен  smile

С детелинка е ,понеже днес имам нужда от нея Clover  Отивам на изпит,който е последен за тази сесия ,така че се надявам да се справя Victory
На вас ви пожелавам един хубав,слънчев и ползотворен ден  give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #115 -: февруари 21, 2013, 08:12:29 »

Mulan, да ти е на късмет, даже и с три листа Wink.
m0onlight , моля те, пиши ми на лични тази нецензурна дума, защото не ми излиза от ума. Снощи отварях синонимния речник blush, но освен фльорца, нищо друго не открих Wink
И от мен приятен и ползотворен ден heart
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 21, 2013, 08:54:36 »

Добро утро и от мен...честно да ви кажа мисля си, че ако имах една пушка щях да стрелям наред в градския транспорт..направо никой с нищо не се съобразява и аз както съм по-нисичка само дето на главата не са ми скочили  huhhuh.gif

Мулан мерси за кафенцето..дано края на седмицата е успешен за всички  give_rose

Свекърва да ти кажа и аз я мислих думичката ама не можах да я измъдря  tease

Алекс, Еме мерси за хубавите думи  give_rose

п.п. Еме то на снимката изглежда добре тази рокличка...на живо се чуствам огромна с нея, но пък е толкова удобна и не ме стяга никъде  Wink

Хубав ден от мен  give_rose
« Последна редакция: февруари 21, 2013, 09:24:42 от cveta_d86 » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 21, 2013, 09:23:45 »

Добро утро и от мен.
Мулан мерси за кафето и силно стиснати палци за изпита.
Абе и аз мислих за тая дума ама нещо не се сетих.
Цвети напарво супер си изглеждаш.А за градския транспорт нямам думи.Една лелка се опита онзи ден да ме вдигне ,че била с много торби и ме вбеси.
Айде усмихнат ден на всички.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 21, 2013, 10:21:27 »

Гери, добре дошла  give_rose
Аз влизам с една полезна статия за ретроградния Меркурий,почва от 23 ти февр. отдавна не съм ви пускала по астрологичното течение pleasantry
http://www.yoga108.info/tekstove/retrograden-merkurij
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 21, 2013, 10:57:11 »

Еми това е много интересно, което си пуснала..аз досега не съм знаела, че има такива периоди...м/у другото точно когато бебка трябва да се появи и моя рожден ден влизат в периодите, които са посочени в статията  tease
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: