Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:39:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157377 пъти)

skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #225 -: март 30, 2013, 18:08:42 »

момичета днес търсихме кошници, трябват ни 2 - една голяма, в която да си слагаме щоколадите, защото писахме в поканите, че вместо цветя предпочитаме щоколади и една малка, в която да служим цветчетата и късметите за след църквата. На колхозния пазар търсихме в магазините за изкуствени цветя, гледахме в магазина за изкуствени цветя на Владислав - никъде няма.

Другото, което търсихме -  украси за кола, с вакум помпа. Бяхме на цветятя на Чаталджа, но за такава украса ни искат 70 лв. Вие откъде ще поръчвате украсата за кола?
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #226 -: март 30, 2013, 19:28:25 »

Юхууу, ето ме и мен - най-после имам компютър yahoo
Давам линк с нещицата за сватбата, както обещах:

http://noirnoir.snimka.bg/wedding/wedding.741808

Украсата, която сме избрали - темата е дърво и лилаво, обувките (ако не се вижда добре са в тъмно лилаво от велур), роклята и малко дреболии.
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 30, 2013, 19:47:00 »

Прекрасни са поканите.Къде ви ги правиха-много са стилни.
skuki много са забавни и вашите покани

Поканите ни ги прави Дени от агенция Органза.
Благодаря Дени smile

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #228 -: март 30, 2013, 19:48:54 »

Всичко е много хубаво Girl_hide А темата е невероятно girl_wink А и аз имам слабост към лилавото blum
Активен
Stilezza
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #229 -: март 30, 2013, 22:08:37 »

Украсата, която сме избрали - темата е дърво и лилаво, обувките (ако не се вижда добре са в тъмно лилаво от велур), роклята и малко дреболии.

Защо ли ми е позната първата снимка с указателната табела?! lol Нещо не ми се вързва с темата дърво и лилаво smile Шегувам се, радвам се, че ти е харесала  blum Лилавото е ясно - адмирации за дървения елемент!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 30, 2013, 22:58:24 »

момичета днес търсихме кошници, трябват ни 2 - една голяма, в която да си слагаме щоколадите, защото писахме в поканите, че вместо цветя предпочитаме щоколади и една малка, в която да служим цветчетата и късметите за след църквата. На колхозния пазар търсихме в магазините за изкуствени цветя, гледахме в магазина за изкуствени цветя на Владислав - никъде няма.

Другото, което търсихме -  украси за кола, с вакум помпа. Бяхме на цветятя на Чаталджа, но за такава украса ни искат 70 лв. Вие откъде ще поръчвате украсата за кола?
В складовете близо до ЖП Гара-Земя на рози и този склад до него има кошници различни размери и цени.

Noir  много са хубави лилавите обувки и чашите.
« Последна редакция: март 30, 2013, 22:59:57 от gucci » Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 31, 2013, 08:24:50 »

skuki кошници има на пазара в магазина за 1 лев, доста са стабилни -за шоколадите ще ви свършат работа :)а за късметчетата аз си купих от карфур една малка кошничка и ще я украсим  smile
Активен
didiroeva
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #232 -: март 31, 2013, 08:28:11 »

комари ,не комари запазихме ние за 17.08  yahoo yahoo yahoo,нас също много ни притесняваше транспорта,но аз се влубих в мястото и мъжлето се сагласи....естествено имаше кометари,но ще организираме транспорт (микробуси,автобус)мисля че няма да е кой знае какав проблем smile за Естреа управителя ми прати менюто аз да си избера ,а за комарите ще купя спрей..... остава ми фото ,дж, утре имам час за рокля..не предполсгах, че е такава лудница smile smile smile
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #233 -: март 31, 2013, 08:49:18 »

Диди,изчисти си кутията,за да ти пратя съобщение,моля
Активен
didiroeva
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #234 -: март 31, 2013, 09:48:16 »

готово good
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ

« Отговор #235 -: март 31, 2013, 10:27:31 »

Защо ли ми е позната първата снимка с указателната табела?! lol Нещо не ми се вързва с темата дърво и лилаво smile Шегувам се, радвам се, че ти е харесала  blum Лилавото е ясно - адмирации за дървения елемент!

Ами аз я видях някъде из нета и си я откраднах  pardon
Много ми хареса и смятам да използваме подобна идея за изнесения ритуал.
Нядявам се, че с дървения елемент, цветята и свещите ще успеем да пресъздадем усещането за горска магия   heart
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 31, 2013, 11:16:29 »

Noir много красиво ще се получи с дървени елементи  girl_impossible а табелата как смятате да я правите ? и ние мислехме за нещо подобно smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 31, 2013, 14:50:11 »

Белите обувки са неверояяяяяяятни... и на мен ми се иска да имам такива, но първо трябва да си избера рокля...

Някой скоро да е ходил към Асеновград? И дали знаете дали вече са пуснали летните модели рокли?
Мисля да го посетя към 24ти май (нали има 3 почивни дни), но се чудя дали няма магазините да са затворени за празниците...
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ

« Отговор #238 -: март 31, 2013, 15:32:25 »

silver_f, табелата ще ни я прави агенцията, нямам представа от какъв материал ще е. Но ще ги попитам и после ще дам жокер  good
amisega, обувките са на Мегияс. Поръчах ги директно от сайта им, но преди това мерих подобни в магазина им, за да се ориентирам в размера и се оказа, че вървят номер назад. За съжаление не всичко, което е в сайта го има и в магазина. Има голям избор на модели, имитиращи дантела. Успех с роклята!
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 31, 2013, 16:34:27 »

Браво супер, идеи, много добре ще се получи. Много ми харесват халките ви smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: