Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:51:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117444 пъти)

IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #405 -: април 26, 2013, 08:32:29 »

Alex02  и chervenkova бихте ли ми разяснили какво озвучение включват ритуалите ви, за да са ви различни цените? Alex02  и ние се спряхме на Тимпас за фото и видео. Останахме очаровани като ходихме да гледаме клипове. Дано и след сватбата да е така Wink
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #406 -: април 26, 2013, 09:36:45 »

Нашият ритуал ще е изнесен в градината на ресторанта - 170 лв. Тогава ми казаха, че ако е в ритуалната зала цената е 120 лв. До колкото знам от няколко места музиката би трябвало да влиза в цената, но на мен ми напражиха физионамия, че на изнесен ритуал неможело да осигурят музиката, което не е така.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: април 26, 2013, 09:42:50 »

За гримьор - с две ръце препоръчвам "Феери" Bravo Бях ходила на пробен и в Радулови, и при едно момиче във "Верея" - никак не бях доволна...
Във Феери карат курсове, а и козметиката им е невероятна - няма компромис с качеството. И са много мили и разговорливи, което е важно в такива моменти.
Активен
Alex02
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #408 -: април 26, 2013, 10:20:12 »

За гримьор - с две ръце препоръчвам "Феери" Bravo Бях ходила на пробен и в Радулови, и при едно момиче във "Верея" - никак не бях доволна...
Във Феери карат курсове, а и козметиката им е невероятна - няма компромис с качеството. И са много мили и разговорливи, което е важно в такива моменти.

Много благодаря! Вчера точно 4 пъти минахме покрай Феери и нещо много ме влечеше, но не разбирах какво. Wink)) Ще се опитам по празниците да се класирам, ако работят евентуално... Дано имам късмет, инак няма кога. sad А за някакви цени можеш ли да ме ориентираш?
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #409 -: април 26, 2013, 10:28:14 »

Alex02  и chervenkova бихте ли ми разяснили какво озвучение включват ритуалите ви, за да са ви различни цените? Alex02  и ние се спряхме на Тимпас за фото и видео. Останахме очаровани като ходихме да гледаме клипове. Дано и след сватбата да е така Wink

Не знам какво е озвучението, не сме се сетили да питаме, т.к. бяхме доволни, че изобщо сме се класирали за искания ден. smile Но поне стана ясно от къде идва разминаването в цените. smile
За Тимпас - още не сме ги фиксирали на 100%, гледахме и други оферти, още решаваме. Лично на мен страшно много ми хареса работата на оператора, на 2 от клиповете се разплаках... дали това, че съм бреми ме прави по-емоционална не знам, но ... Ох! smile
Ти беше на 6 юли, като мен или се бъркам?
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: април 26, 2013, 10:31:00 »

И аз препоръчвам "Феери".Ходих там на пробен грим. Страхотни са, много съм доволна.Дано и за сватбата да е така smile
Активен
Shtastlivka
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: април 26, 2013, 10:52:45 »

И аз препоръчвам "Феери".Ходих там на пробен грим. Страхотни са, много съм доволна.Дано и за сватбата да е така smile
Колко парички ти взеха за пробния грим и казаха ли ти колко е официалния за сватбата?
Да питам на какви цени са кувертите по ресторантите и конкретно за хотел Сити ме интересувам, но и другите ресторанти де за да се сравни цената.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: април 26, 2013, 10:54:25 »

Alex02 аз мога да ти кажа ние откъде взехме алкохол от София, много сме доволни от цената.
Виното го взехме от Логодаж - трапезно бяло вино - 5л за 11лв. Една моя колежка си взе едно боксче и накрая майка й го изпила и й казала да вземе още, защото е уникално. Намерихме и уиски Grant's 0,7 на 14лв. Ако те устройва мога да ти пиша на лични откъде и как да се свържеш с доставчиците smile
Активен
ger4o_87
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: април 26, 2013, 10:57:00 »

Alex02 Цената на пробнич е 30лв, а на официалния 40лв. Май горе-долу навсякъде е толкова.
Активен
ger4o_87
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: април 26, 2013, 10:59:27 »

Shtastlivka Ние ще сме в Сити, около 28-29лв ама то и да не искаш ще ги направиш, така са им направени цените.
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #415 -: април 26, 2013, 11:26:55 »

Alex02 аз мога да ти кажа ние откъде взехме алкохол от София, много сме доволни от цената.
Виното го взехме от Логодаж - трапезно бяло вино - 5л за 11лв. Една моя колежка си взе едно боксче и накрая майка й го изпила и й казала да вземе още, защото е уникално. Намерихме и уиски Grant's 0,7 на 14лв. Ако те устройва мога да ти пиша на лични откъде и как да се свържеш с доставчиците smile

Страхотна си, Dark_ButterFly, моля, пиши ми на лични за алкохола! smile Аз си мислех за закупуване от АВАНТИ от София, нямам идея дали имат магазини и в Ст.З., но от никъде другаде не се сещам да е добре. Щом ми препоръчваш и това вино, мисля направо да го пробваме. smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: април 26, 2013, 11:53:15 »

Alex02 Цената на пробнич е 30лв, а на официалния 40лв. Май горе-долу навсякъде е толкова.

Да, и преди това бяха такива сякаш цените, по спомени. Аз скоро пак ходих за грим, официален, 40 лв беше.
Съветвам ви по-рано да си запазите часовете, защото там обикновено има натоварен график. За пробен грим пак се запазва час. А за сватбата - колкото по-рано, по-добре.
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #417 -: април 26, 2013, 12:47:24 »

Ти беше на 6 юли, като мен или се бъркам?

Не, на 14.09 сме ние
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #418 -: април 26, 2013, 12:49:37 »

Не, на 14.09 сме ние

Ох, бъркам се значи. smile Вие имате премного време, днао всичко да е по мед и масло! kiss2
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #419 -: април 26, 2013, 13:06:37 »

Ох, бъркам се значи. smile Вие имате премного време, днао всичко да е по мед и масло! kiss2
Да, имаме време, но гледам малко по малко да гласим всичко, че уж да е по-спокойно накрая
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: