Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 18, 2024, 06:45:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117889 пъти)

Sisinka87
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #270 -: март 14, 2013, 11:57:53 »

illane Не искам тежък грим, искам само да не лъщя на видеото и на снимките,защото и 2-те сватби който гледах това ми направи най силно впечатление че булките изглеждат като окъпани с олио....това е нещото което искам да избегна с хубав грим.
ger4o_87 а аз си мислех че на мен ми взимат малко  Oh my ...... но то пак зависи и какво точно е включено в цената,защото и това има значение!
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 14, 2013, 12:12:10 »

illane ами само ритуала по влизането в ресторанта с бялото платно.
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #272 -: март 14, 2013, 13:44:38 »

Да ви кажа, аз не знам с какво ме бяха намазали, ама лицето ми лъщеше и то не малко. В салона не ми направи толкова впечатление, но като излезнах навън и направо си лъщеше. Иначе беше в Стара Загора, но нямам идея при кого, защото свекърва ми ме заведе при тая жена, понеже я познава. А иначе и козметиката, която използва явно не беше никак добра, уж професионална, но лицето ми се обрина в пъпки, пък да не говорим, че като проведох 1 телефонен разговор, целият ми телефон беше станал в мазила. Тоест никак не е била трайна тая козметика. Задължително ходете на проба момичета.
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #273 -: март 14, 2013, 15:28:18 »

Момичета,направо ме стреснахте с тези истории за грима...Аз принципно изобщо не мислих да си правя пробен,ама сега като чета какво сте писали...Много е гадно да лъщиш наистина на сватбата,още повече козметиката да не е качествена и да се получи някакъв обрив...Това много ме притеснява.Аз съм говорила с една моя колежка от университета,която си е от Стз да ме гримира,преди работеше в Магазин за човека,гримьорка е и съм виждала на снимки гримирани от нея жени,много добре изглеждат.
То как може да прецениш един гримьор дали става преди да те гримира...
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #274 -: март 14, 2013, 15:30:08 »

Ако някой може да ми даде координати на втората двойка от етно зара ще съм ви благодарна.Аз гледах в сайта,ама там има само на Таня и Мишо координати...
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 14, 2013, 17:01:29 »

От сайта не можете да намерите координати на втора двойка в етно зара. това си е формация на Мишо и той е ръководител, при ангажимент с повече танцьори той си организира колегите...така че или ползвате тях, или друга двойка която си намерите или ви препоръчат....
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 14, 2013, 17:03:36 »

tanyataneva, във фейсбук ти писах съобщение относно ретро автомобилите... smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #277 -: март 16, 2013, 18:31:30 »

Момичета да ви се похваля имам си рокля yahoo. Днес бях в Асеновград и след голямо обикаляне си намерих роклята точно каквато си представях. Само ще ми я направят в бял цвят понеже беше шампанско. Да ви споделя, че съм много доволна от обслужването в Булвеси, надявам се и като отида да я взимам всичко да е наред smile
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #278 -: март 16, 2013, 21:58:40 »

megan_n, браво.Радвам се,че си намерила твоята рокля:)))
Имаше ли разнообразие на модели в Асеновград и как бяха цените?
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #279 -: март 16, 2013, 22:07:06 »

megan_n, Честито и от мен за роклята  Bravo Аз следващата седмица ще обикалям из Асеновград и макар да не е конкретно за рокля за мен, се надявам да си харесам нещо  smile smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #280 -: март 17, 2013, 11:15:10 »

мерси момичета smile Рокли има много, повечето магазини казват, че сега са ги поприбрали и ще ги изкарат май месец и даже мислех тогава да ходя пак, докато не видях моята рокля. Но повечето модели бяха с обрачи и то с по 2, 3 , което аз неисках, така че зависи какво търсите. Моята е с един обрач и не е толкова обемна.  Иначе всички предлагат да ви ушият по ваш модел. За шиенето където ми предложииха цените бяха от 550 до 650 лв. Моята е 433 лв smile Но така или иначе ако сега си я поръчате казват, че ако не е много спешно ще е готова към май месец, понеже сега има много работа. Моята ще е готова на 17 май.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 18, 2013, 11:12:01 »

Здравейте и от мен.
И аз вече си имам поръчана рокля smile Аз така и не си избрах конкретен модел и общо взето събрах 4 рокли в 1. Надявам се да се получи добре. Тя е с опция едната част от роклята да се махне и да стане по-къса, за да ми е удобно в ресторанта. Поръчахме я в Галина в Стара Загора. Избрахме и костюма от там.
Април сме на проби.
Направихме и късметчетата за хвърляне, но не успях да ги снимам, че нямахме много време.
Ходихме до магазинчето до полицията за тортите, но нещо не съм очарована и сигурно ще се спрем на Хавай. Проверихме хотела, там само очакват да им кажем точна бройка на стаите.
И поканите вече са раздадени и очакваме потвържденията.
smile
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 18, 2013, 12:30:05 »

Момичета, откъде ще ви е булчинския букет, имаше едно магазинче с/у хотел Форум,но вече май го няма?
Активен
pudri4ka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #283 -: март 18, 2013, 13:26:36 »

Здравейте! Пиша тук, тъй като сватбата ни ще е в Стара Загора, но с половинката ми живеем във Варна. Ще се радвам много, ако споделите повече впечатления относно фотографите и DJ, тъй като само тях не сме избрали, а знаем колко важни са те за атмосферата и спомена от тържеството. Нямаме много време до юли месец(когато ще е сватбата) и трябва скоро да ги ангажираме, но нямаме никаква идея към кого да се обърнем. nea Може ли да препоръчате някого и да споделите какви са били сумите и резултатът от работата им?
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 18, 2013, 15:04:16 »

pudri4ka, на коя дата и в кой ресторант ще е вашата сватба?
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: