Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 18, 2024, 06:28:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част (Прочетена 117852 пъти)
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
«
Отговор #255 -:
март 12, 2013, 10:32:28 »
ablaze предполагам, че зависи от Дж които си избрала, но при нас когато се срещнахме говорихме доста. Обясниха ни абсолютно всичко с най-големи подробност от влизането в ресторанта, през всички ритуали, които ние искаме,, кое след кое следва, какви игри правят ако искаме, какви ефекти предлагат и т.н до края. Остана да се точни на другата среща само песни които искаме да има със сигурност. Аз лично съм много доволна от срещата с тях и ми стана ясно всичко. Мисля , че си заслужава
Активен
ablaze
Ентусиаст
Публикации: 120
«
Отговор #256 -:
март 13, 2013, 10:36:08 »
Аз да си кажа честно много харесах Ели, защото с нея си комуникирахме 1-2 пъти и май нямам нужда да търся повече. Разпитвам ви какво се случва по срещите, защото мисля да си ги запазя и в последствие да се виждаме, т.е. при свършен факт едва ли не и исках да знам дали има нещо ключово на срещата с DJ/водещ, което да ме спре да платя капаро преди въпросния разговор.
megan_n четейки какво си написала, смятам, че не трябва да имам притеснения за тях, а и Ели е адски мила и приветлива от това, което успях да усетя по време на чата с нея
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
март 13, 2013, 17:04:27 »
ablaze Аз също съм много очарована от Ели и Жоро и се надявам да останем доволни
Активен
tanyataneva
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #258 -:
март 13, 2013, 17:47:02 »
Май доста станахте тези,които сме избрали Ели и Жоро:))) ablaze,няма да съжаляваш за избора си:) И на живо комуникацията с Ели е супер.
Активен
tanyataneva
Любопитен
«
Отговор #259 -:
март 13, 2013, 17:51:38 »
Момичета,имате ли някаква идея какви са горе-долу тарифите на танцьорите,които правят ритуала по посрещането на младоженците в ресторанта,застилат бялото платно,после танцуват с кумовете за питката и пилето?
Аз много искам да имаме такива,но половинката нещо се дърпа,предпочита някой роднина да го правел това.А на мен ми изглеждат много красиво танцьорите с народните носии,много са готини...Ако някой може да ми даде инфо ще бъда много благодарна.
Да ви се похваля аз - поръчахме си ритуални чаши от Божана Стаматова-тук в форумите видях,че много булки бяха споменавали името й,че декорира много красиво чаши и че е много коректна,така че чрез фейсбук се свързах с нея и чакаме сега като ги направи нашите да ни ги прати;)))
Активен
e_katerina
Новак
«
Отговор #260 -:
март 13, 2013, 22:23:32 »
Здравей tanyataneva, Преди известно време и ние с милото правехме сватба и за танцьори бяхме си взели etno-zara, момчето не си спомням как се казваше Милен или Мишо, а момичето със сигурност се казва Таня, понеже е приятелка на една моя колежка. Двамата са големи сладури, гледала съм ги и на други сватби след нашата. По посрещането правят различни ритуали. Относно за цена не знам, понеже винаги лавират в цената според изискването на младоженците и ритуалите, а и нашата сватба беше преди година и половина. На нашата сватба ми направиха отстъпка понеже и тях си избрах за музиканти при извеждането на милото и кумовете. Ако решиш на лични ще ти пратя координати на Таня. Може да ги видиш и в сайта им. Etno-zara.com
Активен
tanyataneva
Любопитен
«
Отговор #261 -:
март 13, 2013, 22:39:02 »
e_katerina, чувала съм за Мишо и Таня и са много готини,гледала съм снимки и видео от сватби на които те са били и се справят страхотно,но проблема е там,че момичето е някаква далечна роднина на семейството на годеника ми,не знам точно какви са им взаимоотношенията,но не искат да присъства тя...За това ми трябват други танцьори...
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #262 -:
март 14, 2013, 09:20:23 »
Двойката за която говорите са от Етно Зара - Таня и Мишо, те са най-добрите от всички двойки в града......присъствала съм на много сватби с различни танцьори , но на всякъде има все по нещо което не ми хресва....а те са перфектни, няма да сгрешите при избора!
Активен
Sisinka87
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
март 14, 2013, 09:34:44 »
Да споделя и аз впечатления след вчерашната ни среща с Джими.... Уникален човек и професионалист...На моменти се усещах как седя с отворена уста и все едно се бях пренесла в деня на сватбата ни. Обясни ни всичко и направихме един дълъг списък с необходимите неща за сватбата и по часове написахме график кое след кое следва. Предстои ни една среща заедно с родителите и кумовете за да обясни и на тях. Също така ми препоръча тези танцьори за който вие говорите защото били най добрите.
Малко по малко напредваме!!!
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #264 -:
март 14, 2013, 10:05:03 »
Здравейте момичета
Sisinka87 и ние като се срещнахме с Джими също останахме очаровани. Сега планирам втората ни среща, вече и кумовете да заведем.
tanyataneva мисля, че в етно зара имат 2 двойки танцьори, защото имам някакъв спомен, че свекървата ме пита дали 2-ма или 4-ма да наеме. Можете да питате за другите двама.
Аз пък да ви кажа нашият ресторант какъв номер ни врътна.... Направо без думи останах. Уж много уговорки, много нещо, че няма да поемат втора сватба, в един момент ни се обадиха да ни кажат, че са поели такава. И то да не ви разправям колко тъпо беше представена самата ситуация, направо ми докараха нервна криза. Сега последно като ходихме да се разправяме, поне стана ясно, че ресторанта, който ние искаме ще е за нас и където изберем ние да ни е ритуала, защото всичко беше под въпрос. И като краен уж най-добър вариант, докато трае нашият коктейл, другите ще се женят на 20 метра от нас. Просто красота! Да не е случайно човек да си помисли, че като е капарирал нещо и после всичко ще му е наред.
Активен
illane
Ентусиаст
«
Отговор #265 -:
март 14, 2013, 10:08:02 »
Забравих да ви питам, намерихте ли си гримьори момичета?
Аз ходих на пробен грим и хич не се харесах, ама направо беше трагедия. И сега се чудя дали да търся друг гримьор, който да ми направи приличен лек грим или направо да си се гримирам сама.
Активен
Sisinka87
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
март 14, 2013, 10:42:05 »
illane Кой ви е ресторанта??? Аз говорих с Мишо преди малко и нищо не спомена за втора двойка,но ние и не искаме. Вече си имаме и танцьори
На мен ми е рано за грима да мисля,но се притеснявам защото в Нова Загора няма кой да ми го прави и варианта е да идвам до стара загора. Остана ни видео оператор да изберем и сме готови да започваме с дреболиите
Активен
illane
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
март 14, 2013, 11:14:11 »
Sisinka87, ресторантът ни е в Парк-хотела. Те реално имат доста зали и имат къде да си ги сложат тези други младоженци. Но ритуалите ни както казах, ще са на 20 метра един от друг, пък изобщо не ми се мисли, че трябва една кухня да ни обслужва. Увериха ме, че няма да има никакъв проблем, но те преди месеци ме уверяваха и че няма да вземат друга сватба, така че дали може да им се вярва или не.... Очаквам вече всичко.
А за грима... част от булките във форума като гледам слагат мнооого силен грим, на който лично аз никак не съм привърженичка. Смятам, че булката трябва да е нежна и на първо място да се чувста себе си, за да е спокойна. Тия приказки ама какви щяли да станат снимките... хич не ми минават, по-важно ми е какво ще видят гостите и аз самата в огледалото, а не какво ще е на снимките.
Но вече съм наясно, че който иска силен грим ще го намери доста лесно, така че ако ти искаш такъв, със сигурност ще си намериш по-лесно гримьор като му дойде времето. Но ако си като мен, трябва от по-рано явно да се почва търсенето.
Активен
ger4o_87
Любопитен
«
Отговор #268 -:
март 14, 2013, 11:48:04 »
Здравейте, момичета
Нашите танцьори за ритуал по влизането ще са ни от водещите, мисля че ще ни струва 70-80лв. Водещите ни са Дани и Миро.
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
март 14, 2013, 11:53:25 »
illane Неприятна история е това с втората сватба, но не си разваляй настроението всичко ще е идеално
Относно грима аз още не съм ходила на пробен, но моя приятелка фризьорка ще ми прави прическата и грима. Преди две години ставах кума и тя ме гримира и много ми хареса и на снимките се виждаше добре, надявам се и сега да стане добре. Нашата фотографка ме попита 100 пъти кой ще ме гримира, трябвало да е професионалист те знаели как се прави грим, който да си личи на снимките и т.н
Но за тези, на които сватбите са май месец е добре да си запазите часове понеже моята каза, че доста е затрупана покрай баловете.
illane ти в Стара Загора ли прави пробен грим?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...