Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 18, 2024, 01:23:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117648 пъти)

Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 08, 2013, 10:14:35 »

Да, горе долу са еднакви цените им. Ние също затова се чудим какво да вземем.
От една страна е по-хубаво с отделни пасти, ама пък от друга страна на колкото и сватби да съм била не се обръща толкова внимание. Единствено ми е правило впечатление ако на едни гости се сервира от основната торта, а на други някакви корекнно различни пастички от тези най-обикновените. Тогава вече е малко дразнещо.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #76 -: февруари 08, 2013, 16:45:45 »

Е да да са ралични не е добра идея или ще са пасти или торта smile

Аз да се похваля днес поръчахме халките и подаръчета си избрахме и съм много доволна, че то беше голямо чудене  danceg

Да ви питам ще има няколко малки деца чудя се какви подаръци да избера за тях, някакви идеи.
Активен
meripeewa
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 08, 2013, 17:51:25 »

Здравейте на всички  smile
Днес случайно попаднах на този форум и тъй като аз също съм бъдеща булка, реших да се включа.
Нямам никаква идея колко време преди сватбата трябва да започне организацията и ще съм благодарна да ме светнете за някои неща. Решили сме да е началото на септември, да заповам ли, рано ли е още?
От прочетеното във форума май съм позакъсняла доста, още дата не съм запазила никъде.. От къде да започвам ?
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #78 -: февруари 08, 2013, 19:01:15 »

Здравей meripeewa мисля, че не е рано можеш спокойно да започваш с организацията и то най-вече с основните неща - ресторант, Дж, фото. Ние започнахме с организацията 7 месеца по рано и трябваше да си изместя датата с няколко седмици понеже нямаше свободна дата в ресторанта, в който искахме.
Успех с организацията! smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 08, 2013, 19:07:34 »

meripeewa, здравейте!
Сега е момента да започнете с ангажирането на основните неща, както е казала megan_n. Тази година булките започнаха с организацията доста рано, и графиците до септември са почти пълни, трябва да се ориентирате в по-кратки срокове, за да може да си ангажирате това, което искате, а не това което е свободно.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 08, 2013, 21:04:10 »

megan_n откъде си взехте халките? На какви подаръчета се спряхте? Ние на децата мислим в кошничките вместо юзче с ракия да им сложим бонбонки и евентуално някое малко шоколадче да се радват. Отделно може да им вземем от джъмбо по едно шишенце за сапунени мехурчета да не им е скучно, но за него не сме решили на 100%.

meripeewa добре дошла smile
Избрали ли сте дата вече? Това май е първото, което трябва да направите и вече след това останалите основни неща - ресторант, евентуално църква, оператор, dj... След това вече нещата си идват 1 по 1 по местата smile
« Последна редакция: февруари 08, 2013, 21:10:32 от Dark_ButterFly » Активен
meripeewa
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 08, 2013, 21:11:20 »

Благодаря Ви.  smile Заповам да действам.
Активен
meripeewa
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 08, 2013, 21:38:36 »

Dark_ButterFly, избрахме 7 септември, само дано не се наложи да я сменяме. Първо ресторанта ли трябва да запазим или часове за гражданския брак и за църковния?
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #83 -: февруари 08, 2013, 21:51:27 »

Как сте момичета,как върви подготовката,кой до къде стигна?
Добре дошла на meripeewa. Моята сватба ще е на 6 септември,вие ще сте един ден след нас:)))
Аз си мисля,че трябва да запазиш първо ресторанта,понеже може в един ден да има 10 бракосъчетания,както и църковни ритуали,а в един ресторант-само една сватба.Така че решете в кой ресторант искате да сте и действайте:)
Останалите неща по-лесно се нареждат.
И моят съвет е хубаво да обмисляте при избора на фотограф,на DJ,не бързайте и не се хвърляйте на първия,който ви препоръчат.Ние направихме тази грешка с фотографа,та се наложи да търсим друг,но вече всичко е ОК.
Аз да се похваля поръчах рокли на шаферките и пристигнаха,много са хубави и доста изгодно излезнаха:))))
Утре ще ходим да поръчваме халките.megan_n,вие откъде поръчахте вашите и каква цена ви казаха за грам злато.Ние обиколихме 2-3 магазина и ще ги поръчаме от един срещу Булбанк на главната улица-там в момента гр злато е между 61-63 лв,има някаква промоция.По другите магазини е по-скъпо поне с 5-6 лв.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 08, 2013, 22:12:49 »

И аз съм на мнение, че първо ресторанта трябва да се запази. И ние така направихме.
Нали бяхте с Димитър Узунов?
Откъде поръчахте рокли за шаферките?
Ние точно до това магазинче, от което ще поръчвате халките, си взехме бокала.
Наистина сте намерили много добри цени за халките. smile А само за халките цената е 61-63лв или и за останалите злата?
И аз да се похваля, днес взехме поканите за родителите, много добре са станали. Неделя ще успея да ги снимам и ще ви ги покажа. Вече имаме и бутониери, освен тази на младоженеца, но тя ще е от естествена орхидея smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 09, 2013, 10:56:05 »

Аз да се похваля поръчах рокли на шаферките и пристигнаха,много са хубави и доста изгодно излезнаха:))))

От къде поръча роклите на шаферките? И аз в момента гледам за техни рокли smile
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #86 -: февруари 09, 2013, 11:39:28 »

Роклите на шаферките ги поръчахме от един онлайн магазин- www.koketna.com.
Аз съм си поръчвала и за мен дрехи от там и съм била доволна,случайно им разглеждах сайта наскоро и имаше някакви намаления на рокли-още по-хубавото беше,че моделите бяха в цветовете на сватбата ни и веднага ги поръчах.А цените бяха между 20-27 за рокля,почти наполовина бяха намалени от първоначалната им цена.Не мога да прикача снимки да ги видите,но ако някой иска ще пратя линк за сайта там да ги погледнете:)

А иначе за златото- това е цената,която е за грам,не важи само за халките.

Аз сега оглеждам насам натам за материали,иска ми се да си правя сама поканите. Вчера ходих да гледам за перлен картон,обаче ужасно скъп ми се стори.Из интернет гледах разни пънчове за изрязване на хартия-набелязала съм си един,който изрязва във форма на пеперудка.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 09, 2013, 11:42:59 »

Роклите на шаферките ги поръчахме от един онлайн магазин- www.koketna.com.
Аз съм си поръчвала и за мен дрехи от там и съм била доволна,случайно им разглеждах сайта наскоро и имаше някакви намаления на рокли-още по-хубавото беше,че моделите бяха в цветовете на сватбата ни и веднага ги поръчах.А цените бяха между 20-27 за рокля,почти наполовина бяха намалени от първоначалната им цена.Не мога да прикача снимки да ги видите,но ако някой иска ще пратя линк за сайта там да ги погледнете:)

Благодаря smile
За перления картон - по принцип е на по-висока цена от обикновения. Можеш да провериш в някоя печатница, дали няма да ти продадат на едро големи листи - 60 х 140. Така ще ти излезе по-евтино. В момента се сещам единствено за Непедони в СтЗ.
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #88 -: февруари 09, 2013, 11:45:49 »

Забравих да напиша за фотографа- първоначално се бяхме спрели на Узунов,но имах притеснения относно това как ще си свърши работата( вече съм писала защо),така че след големи умувания и след като няколко души,които са много компетентни и от години в сватбения бранш,така да го нарека,ми препоръчаха Венци Иванов,ходихме да говорим с него и избрахме него:)
Капарото ни,което бяхме дали на Узунов изгоря,но по-добре така и да имам хубави снимки и да съм спокойна.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #89 -: февруари 09, 2013, 12:33:05 »

http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=483049&cat=0&page=1
Това са халките поръчахме ги от магазина срещу Унверсалния магазин на 66лв., а срещу Булбанк ходихме, но не си харесахме модел:)
Нашите подаръци за мъжете също ще са юзчета, най-вероятно с ракия. а за жените ще бъдат магните, но с карикатура не с наша снимка: http://svatbeni.artex-studio.com/p/53/c/33_68/Kristalen-polistirol/Kragli-50-mm/Dizayn-Mladozhentsi-Tuni-Svatbeni-Magniti-18-3
А за децата шоколада отпада, защото юли месец ще е много топло и рискуваме да се разтопи, и аз мислех за някакви бонбони.

Dark_ButterFly какви кошнички си избрала?
Вие по масите ли ще нареждате подаръцте или ще минава някой да ги раздава?

Роклите за шаферките също са от  www.koketna.com по назад в темата съм ги публикувала, искам да отбележа, че като пристигнаха бях очарована модела е 1 към 1 да не кажа даже, че е по хубав на живо и шаферките са много доволни, което е най-важното  danceg
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: