Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 12:32:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 23
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 23 (Прочетена 190264 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Клуб на БЕБЕправещите - 24
«
Отговор #495 -:
февруари 13, 2014, 15:32:08 »
yana_traeva
, честито! Явно грипът не е попречил
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #496 -:
февруари 13, 2014, 15:43:05 »
hah да може преди него да е станало, на 26 съм на 2-ри преглед тогава ще се похваля ако всичко е наред има тупкащо сърчице
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #497 -:
февруари 13, 2014, 16:49:46 »
Честито, Яна!!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #498 -:
февруари 13, 2014, 19:27:38 »
Тихичко честито! Лека и успешна бременност!
Успех на всички бебеправещи!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #499 -:
февруари 13, 2014, 20:51:45 »
мерси
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #500 -:
февруари 13, 2014, 21:45:29 »
Момичета има тема Бъдещи майки, моля честитките да са там.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #501 -:
февруари 14, 2014, 09:19:23 »
Ние продължаваме нашите опити.. Пих един месец фолиева киселина, взех си лентички, за да си засека цикъла, но нищо не стана..
Продължаваме вече 3 месеца, като януари имах цикъл два пъти. Това не ми се е случвало от младежките ми години, та отново ходих при гинеколожката ми. Изчакахме 10-15 ден и направих тест.. забравих му името, съжалявам. Два часа преди пробата трябваше да "контактуваме", след това ми взеха слюз и трябваше да определят дали сперматозоидите са активни, дали са подвижни и могат да достигнат до яйцеклетката, както и дали аз имам овулация. Резултатът беше отличен и гинеколожката ми каза, че при този резултат трябва да има мечтаните 2 чертички. Ако ги няма, то започваме другите изследвания да видим причината, защото явно ще е сериозна. Та, сега стискам всички възможни палци да не се налагат други изследвания и аз тихо тихо да изляза от тази темичка
Много се радвам за всички, които излизат от тази тема
Активен
tsvety_to
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #502 -:
февруари 15, 2014, 16:54:08 »
Здравейте момичета. Нова съм във форума, но вече отчаяно се нуждая от мнение и съвет.
От 3 месеца се опитваме да си направим бебе, до сега без резултат. Месечния ми цикъл последните месеци е ужасно нередовен, много трудно и аз самата определям кога трябва да ми дойде. За пример имах цикъл на 07-12-2013г., след това на 27-12-2013г., след това на 19-01-2014г. По моите сметки трябваше вече да ми е дошло, някъде около 12-02-2014г. Цикъл нямам, за сметка на това от 10тина дни чувствам напрежение ниско в яйчниците, подут корем, газове, гади ми се, ужасно сънлива съм и ме дразнят някои миризми, почти нищо не ми се яде,а съм постоянно гладна. Направих си тест на 13-02 но беше отрицателен. От два дни имам по 3 капки светло кафяво течение по ежедневната превръзка рано сутрин, а цикъл още няма. Преди да ми дойде по принцип гърдите ми са много напрегнати, сега нито ме болят, нито нищо.
Моля ви някой да изкаже някакво мнение има ли шанс да съм забременяла или той е нулев, понеже на моменти си мисля, че си внушавам, но цикъл няма... ще се побъркам
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #503 -:
февруари 15, 2014, 17:31:01 »
Привет и от мен!
Ние започнахме с опитите от края на януари...чакам с нетърпение да наближи датата на месечния ми цикъл и тайничко се надявам той да не се появи, и съответно теста за бременност да покаже
Пожелавам успех на всяка една от вас и скоро да се похвалите с прекрасната новина!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #504 -:
февруари 15, 2014, 20:49:09 »
Цвети, ако зацапвянето продължи може да си направиш още един тест. Ако нямаш проблем шанс винаги има за
Ани, не е задължително да имаш сериозен проблем само защото от 3 месеца не се получава бебеправенето. Такова предположение може да се направи само ако си знаеш с точност деня на О(правите секс около и на датата) и подкрепено с изследвания. Като начало след като ти дойде МЦ (надявам се да не ти дойде) на 3 ден може да изследваш LH, FSH, Пролактин, Естрадиол, Тестостерон, андростендион и с тях при гинеколога. Може да изследваш и щитовидната жлеза-TSH, fT3, fT4, ТАТ, МАТ. Може като начало да пуснеш ТSH, TAT,MAT, защото и 5-те + другите хормони идват
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #505 -:
февруари 16, 2014, 10:45:26 »
Да, така е
Ще правим изследвания, ако сега не се получи. Стискам палци да не се налагат
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #506 -:
февруари 16, 2014, 11:28:29 »
Цвети, само бих те посъветвала да не се навиваш със симптомите. Просто изчакай да видиш дали ще ти дойде до 2-3 дни, ако не повтори теста, ако е отрицателен и се продължи със зацапване или нещо подобно е хубаво да се видиш с лекар. Успех!
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #507 -:
февруари 23, 2014, 11:48:04 »
Момичета, някоя от вас ползвала ли е тест за бременност - Presto?
При мен се случва нещо много странно..
МЦ ми закъснява вече пети ден, от време на време ми прилошава, чувствам се отпаднала, сънливо ми е...направих си 2 теста за бременност и двата показват само 1 чертичка
Няма ги обикновено проявяващите се симптоми за поява на МЦ... и не знам сега бременна ли съм, не съм ли...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #508 -:
февруари 23, 2014, 16:50:34 »
Не съм ползвала такъв. Обаче...знам, че ще ме линчувате и всъщност съм минала през това, но...
Закъснява ти 5-ти ден. Реално - не е ОГРОМНО закъснение. Това как се чувстваш може да има общо и с ненормалното време навън. Разбира се - искрено се надявам теста да е сгрешил и всъщност да си бременна. Обаче - изчакай още малко. В крайна сметка - или си бременна или не си.
Като не ти дойде още седмица - две - три и тестовете продължават да са отрицателни - отиваш на лекар.
Защо го казвам - вече 6 години се опитваме да имаме дете. Уж и на двамата ни няма нищо (освен моето Хашимото, което уж от година и половина е овладяно и всичко е в норма). И какво се случва - идва някое горещо лято, на мен ми закъснява порядъчно (разбирай около 3 седмици), отивам да си купя тест, използвам го и ми идва на следващият ден. И така няколко пъти. Сега ако се случи да закъснее - определено чакам поне две седмици (но дори не ми се е налагало да чакам по толкова много).
А и тези симптоми които имаш - макар, че за теб може да не са нормални за МЦ, всъщност може да са симптом точно за това. Съжалявам момичета, знам че тук сме за помощ и т.н. но понякога...закъсня ми 2 дни - бременна ли съм. Едва ли някоя от нас може да ти го каже. За това има тестове, които не са 100% точни, а тази точност може да я получиш само от лекар. Извинявам се за резкият тон и не искам да обидя никой, но в крайна сметка - или си забременял или не. И ако си (и ако е рекъл Господ) това няма да се промени в следващите мнооого дни
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #509 -:
февруари 23, 2014, 17:51:26 »
Не скайлайф, не си рязка, просто и аз щях да напиша същото.
Много често признаците на бременност са същите като при идване на МЦ, просто не сме им обръщалли внимание преди да почнем да правим опити за бебе.Ако се съмнявате все пак, кръвния тест ще покаже най-точно.
Скайлайф, надявам се скоро и вашето чудо да дойде.наеш и при нас беше така, няма голям проблем който да пречи, но пък имаше много малки, който събрани заедно ни пречеха много.
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
Нагоре
Изпечатай