Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 21, 2025, 13:48:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Желаете ли да си разменяме подаръци за Коледа  (Гласуването приключено: ноември 15, 2012, 11:46:03 )
да - 26 (92.9%)
не - 2 (7.1%)
Общ брой гласове: 28

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци!  (Прочетена 128395 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 14, 2012, 23:20:34 »

Фиби, много ме разсмя с това бутер тесто  blum Ние тук имаме бг магазин, така че, ако ми се паднеш, нищо, че не съм в бг, една Бела в добавка към основния подарък, ще лети към теб  blum

И аз като свекърва влизах да прочета повече за някои плодове. А имаше един, който даже никога не бях чувала. Освен, че е забавна нашата коледна викторина, е и образователна  good good good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 15, 2012, 08:07:45 »

Момичета поглеждайте кои плодчета вече са заети.Слагам ги в първото мнение на първата страница.Така ви се радвам че чак ми идва да се включа.Ама пуста работа през Декември мн натоварена.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #77 -: ноември 15, 2012, 08:12:27 »

Girl_hide И мен ме накарахте да се усмихна тази сутрин. Благодаря ви момичета give_rose. Емоциите и веселите моменти просто бликат от тази тема heart
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #78 -: ноември 15, 2012, 15:21:19 »

Цитат
Фиби, много ме разсмя с това бутер тесто   Ние тук имаме бг магазин, така че, ако ми се паднеш, нищо, че не съм в бг, една Бела в добавка към основния подарък, ще лети към теб 

danceg good danceg ще имам бутер банички за Коледа

Албенчик, тъкмо ще пристигне по бързо като е по близка дестинацията smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 15, 2012, 17:00:33 »

Ех че готино настроение има тук.
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 15, 2012, 17:15:17 »

Аз предлагам тази година да си имаме нещо като дрес код на коледните подаръци и всички да прикрепим по един пакет бутер тесто към тях  crazy.

gucci стига си се дърпала, а се включи. Аз също съм натоварена много покрай празниците. Хайде избирай плодче и да се качваш на първа страница.

Аз вече имам в главата си няколко варианта за подарък  biggrin. Хайде по-бързо да минава времето, че нямам търпение да разбера каква плодова салатка ще си спретнем  danceg.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 15, 2012, 17:18:28 »

DG просто като дойде Декември и като застъпя в 8 сутринта си тръгвам най рано в 10 ч вечерта и така нон стоп.И ка кда ходя да избирам подаръците.Той и моя мъж доста често остава без подарък.Пък нещо купено набързо не ми се нрави да подарявам.Ама ще помисля още малко.Моля за дрес кода при мен да го смените с луканка вместо бутер тесто
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 16, 2012, 08:28:04 »

Момичета имам една молба.Пред да ми пратите плод погледнете в списъка кои са заети защото така изписваме 10 ЛС за едно нещо.Сега се избира плод зад който да седите вие,а не плод от списъка.Пращайте ми и пълните кординати ,а не на час по лъжичка.Съжалявам ,ако съм малко рязка но наистина се губи много време.
Трябва да ми пращате Трите си имена,адрес,телефон и уточнение относно получаването-куриер,поща или друго ако имате такива и плод зад който ще сте вие.Няма как зад името на един плод да стоят двама човека.
Благодаря предварително за разбирането!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 16, 2012, 09:50:05 »

аз ги правя сега ръчно нещата за моето плодче. именно щото декември нямам да имам време tease . Малко дребен подарък, но от сърце и от ръце  pleasantry .
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #84 -: ноември 16, 2012, 10:25:21 »

Малко имена на плодове, за да се улеснят новоизбиращите  smile
анона
авокадо
дюля
дуриан
джекфрут
касис
карамбола
кивано
лангсат
лонган
манго
мангостин
миракулин
питахая
персимон
питая
рамбутан
сизигум
сантол
тамаринд
физалис
черимоя
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 16, 2012, 10:37:37 »

Ето и още:

горска ягода
джанка
дренки
малина
слива
ябълка
ягода
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 16, 2012, 10:48:30 »

Хеей, сладки плодчета и кандидат-плодчета, много коледно се събудих тази сутрин и искам да предам малко коледно настроение и на вас . В седмичната темичка се черпите с кафенце, но тази тук е мноооого празнична, така че, нека предложа на всички, които го обичат, малко коледно вино с канела, карамфил и.... още нещо, както и прословутите коледни сладки  blum (ммм, любима моя комбинация, нямам търпение да отворят Коледния ни базар)

И нека всички колебаещи се да се решат и да изберат по едно плодче и за себе си  heart
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: ноември 16, 2012, 10:50:25 »

малееее Мишел, тия за сефте ги чувам някой плодове smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #88 -: ноември 16, 2012, 11:29:23 »

michelle, не ми отварай работа да се ровя из нета, след мангото само физалис зная. Даже една моя колежка го развъжда в двора си. Много е витаминозно, необичайно като вкус и ако го ядеш, жив отиваш при св. Петър  Wink, толкова му е полезен състава!
Ох, аз не съм написала как искам да ми доставят колета, ще пълня пощата на Гучи пак  blush
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #89 -: ноември 16, 2012, 11:54:57 »

Малко имена на плодове, за да се улеснят новоизбиращите  smile
анона
авокадо
дюля
дуриан
джекфрут
касис
карамбола
кивано
лангсат
лонган
манго
мангостин
миракулин
питахая
персимон
питая
рамбутан
сизигум
сантол
тамаринд
физалис
черимоя

Искам да отида в плод и зеленчука с този списък, да видим колко си разбират от работата smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: