Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 18:34:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 115938 пъти)

Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #405 -: февруари 19, 2013, 15:07:29 »

Еха, колко сте изписали girl_impossible

и аз да се включа за количките, ако има опция да се върти коша е най-удачния вариант. Иначе на Гери съвета да се пробва количката с бебе вътре е супер Bravo не ми беше дошло наум

Ние поръчахме в събота нашата количка, плюс леглото и кошчето за кола. Много съм доволна и чакам с нетърпение да ми ги доставят до 3 седмици.

Цвети хапвай си, незнам как е при другите момичета, но аз имам дни, в които не мога да спра да ям и други, в които нищо не ми се яде. Важното е да сте здрави с бебето.

Еми да кажеш как е минала консултацията, аз имах същия стрес като теб, след една много дълга разходка, ходихме в спешното, че контракциите се бяха увеличили много, и от тогава са ми казали само много кратки разходки

Гери, ще чакам и аз с нетърпение да покажеш покупките. Люлката ви е супер!

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: февруари 19, 2013, 15:31:36 »

Гери люлката е страхотна и аз искам такава, но ще видим дали ще има място...та да я поръчаме за подарък от баби, лели и тн...smile
Цвети споко и аз бях така с яденето първите 3 месеца ядях на сила, после до към 6-7 месец като се отприщих, ама постоянно имах нещо в устата си и имах чувството, че имам място да побера цялата храна на света, а ето сега 7-8 месец ям по по-малко, нямам много място и не може да се тъпчеш като преди.
Бях на ЖК днес, тоновете на бебо са добри, дадоха ми 45 дневния болничен от 15.02 до 31.03, не можаха да измерят малчо, слезнал е доста надолу и не може и да се предположи колко е наддал. Излезнали са ми и гъбички sad ужас, никога до сега не съм имала, за пръв път ми е, изписаха ми една инжекция с мехлем, малко ме е страх да си я сложа, защото е много дълга а трябва да я ложа във влагалището....страх ме е заради бебето да не направя някоя беля, ама...ще се пробвам. Утре ще дам кръв и урина да видим как са нещата. Иначе малчо все още е седалищно и май наистина няма намерения да се обръща.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: февруари 19, 2013, 16:34:50 »

Емчо и аз сега съм си пуснала една микробиология, че нещо се притеснявам та да видим какво ще излезе. Малчо щом е слезнал надола значи лека по лека се готви да си появява вече ... то другата седмица млизаш в 9м. и може по всяко време да се появи. Иначе това е гадно, че е седалищно разположен, но предполагам ако не се обърне Доки ще ти каже как точно ще раждаш  give_rose

Аа иначе аз си хапвам ..просто исках да знам дали аз си въобразявам, че ъсм гладна постоянно или има и други мами  give_rose

Аз от доста време разглеждам колички и тази на чиполиното за сега ми е фаворит пък ще видим  Wink

п.п. Киви аз да ти кажа така леко го ритнах, че едвам се подаде червеното цветче...то май беше за момиче, та при вас /ако си остане момиче де  blum/ значи е познало менчето  tease
« Последна редакция: февруари 19, 2013, 17:07:04 от cveta_d86 » Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: февруари 19, 2013, 17:38:18 »

Да ви се похваля, че като бях на зъболекар се устаноли липса на кариеси. Т.е. по време на бременността не ми се е развалил нито един зъб. Бях решила, че ще имам зъби да оправям, пък то не било толкова страшно. Само от един зъб ми се е отчупило парченце, но не е сигурно че е от зъба, може и от пломбата, която имам на го да е. Казаха че през следващите 6 месеца нямам ядове със зъбите.
А от микробиологията се оказа, че няма нищо изолирано, просто се е увеличил секрета, но няма изменения. Толкова се зарадвах, че се бях настроила да лекувам гъби, а пък не се налага.

Еме не се притеснявай за гъбичките. Аз имах в начална бременност. Доки ми предписа 3 глобули/ама не се сещам какво/ и ми минаха!
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: февруари 19, 2013, 18:57:55 »

Аз днес бях на ЖК.Изписаха ми Магнерич и но-шпа,понеже се оплаках,че ме наболява кръста.Също лекаря ми каза да направя консултация с нефролог,понеже при изследването на урината имах следи от белтък и левкоцити.Дано да не е нещо сериозно,аз не усещам някакви признаци,освен че ходя по-често до тоалетна (ама то това май е нормално).И след 2-3 седмици трябва да отида на втора ФМ.

Иначе много хубави покупки сте направили.Аз мисля нашите да ги оставя за към края.

Приятна вечер момичета!
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #410 -: февруари 19, 2013, 19:21:02 »

Radi стискам палци всичко да е наред с изследванията. А относно ходенето до тоалета не си сама Wink, нон стоп и при мен Wink Чакаме да кажеш какво е казал другия доктор.

За болките в кръста, на мен много ми помогна възглавница за бременни, с която спя вечер. Много я мислих, защото е скъпичка, но честно е най-добрата инвестиция по време на бремеността им. Много съм доволна. Ако искаш ги погледни.

На теб, кога ти е термина? girl_wink
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: февруари 19, 2013, 19:22:43 »

И аз съм със страхотен апетит в момента, даже ям повече от съпруга  blush Но пък първия триместър бях със страхотно гадене и тогава пак свалих около 6-7 кг. Ама си ги наваксах де  blum .

Гъбите обикновенно се появяват, когато благоприятната флора е нарушена и имунитета е отслабен (което често се среща по време на бременност. Все пак нашето тяло се грижи за още един човек  smile ) .
Благоприятната флора може да бъде разрушена от антибиотици, медикаменти, храна, околна среда . Вагиналнат флора се определя от това какво е състоянието на дебелото черво. Съответно състоянието на дебелото черво зависи , от тов акаква е стомашната флора. Ако тя е прекалено алкална и няма необходимите благоприятни бактерии , съответно не може да се справи с патогенните бактерии. За това е хубаво , наред с лекарствата , които се взимат за да се премахнат гъбите , да има промяна в храненто, като   се намалят въглехидратите , тъй като гъбите се хранят от захар и да се взимат пробиотици, за да се възстанови благоприятната среда.

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: февруари 19, 2013, 19:25:30 »

пускам обещаните снимки в темата с покупките.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: февруари 20, 2013, 08:51:37 »

Dina мерси за съвета,ще погледна възглавниците.На първата ФМ ми определиха термин на 19 юли,но вероятно ще има промяна.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: февруари 20, 2013, 09:17:40 »

ra_di стискам палци всичко да е наред  give_rose..и аз днес ще звъня да видя дали ми е готова микробиологията и се надявам да няма нищо...по принцип нямам оплаквания, но все пак реших да си пусна, че то и без симптоми пак може да има нещо. 
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: февруари 20, 2013, 09:20:29 »

ra_di и cveta_d86 стискам ви силно палци всичко да е наред на изследванията.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: февруари 20, 2013, 09:53:36 »

Благодаря момичета.Успях да си запиша час за нефролог за утре,че да видим какво ще каже.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: февруари 20, 2013, 14:08:13 »

Момечета минавам да се отчета, че микробиологията е добре и няма нищо притеснително  yahoo
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: февруари 20, 2013, 14:48:55 »

Аз сутринта носих секрет, урина и дадох кръв, та ще видим какви резултати ще има.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: февруари 21, 2013, 08:59:18 »

Емчо да пишеш като са готови...макар, че съм сигурна, че всичко ще бъде наред  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: