Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 16:23:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 116507 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 11, 2013, 08:50:02 »

Засега момчета.Аз защото ходя при двама лекари и единия беше категоричен че са момчета,а другия видя само едното но беше мъж.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 11, 2013, 08:52:43 »

Е ми супер! Мъжка майка! Да се ти живи и здрави/и хубави снахи да ти доведат/!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 11, 2013, 09:31:17 »

Момичета споделете как преминаха при вас Феталните морфологии и какво измериха на бебчетата ви.
Ще ходите ли на фетална ехокардиография.Какви лекарства пиете,какви витамини.
Мен края на януари ще ми правят натоварване с глюкоза за гестационен диабет както и втората част от изследванията по ЖК.На вас правиха ли ви.На колко време ви гледат и какви изследвания ви пускат.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 11, 2013, 11:48:58 »

Гери..така ме зарадва новината ти! Супер, близнета:))) Аз пия витаини Огестан, отделно фолиева киселина по 3 на ден и витамини Витерал,последните 2 са за моята наследствена анемия. Успех на всички ви!!!!!!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 11, 2013, 11:59:46 »

Vanilly още си спомняма като се видяхме в Сифия но в твоето коремче растеше Кристиянчо.
Аз пия фолиева киселина Неофолик мета по 2 на ден,но-шпа по 2 на ден и витамини които не са за бременни ,защото във витамините за бременни има йод който не е препоръчителен за мен.
Надявам се и другите да се включат да обменим опит.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 11, 2013, 13:04:08 »

Еййй, страхотни новини валят тук!!!
Гери, честито, много се радвам за теб! Направо се радвам х2! yahoo
Честито и на всички останали мамчета, на които съм пропуснала да честитя! Бъдете здрави и спокойни, желая ви лека бременност на всички !!! give_rose
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 11, 2013, 14:28:57 »

Гери на мен ми правиха ФМ в 23 г.с. като доктора гледаше мозъка преди всичко, с отделните дялове и прочее. След това гледахме коремчето, сърчицето и диафрагмата. Огледа кръвоснабдяването и на мозъка и чрез пъпната връв и на мен ми огледа някакви артерии или вени.
За витамини аз пих фолиева киселина до трети месец и след това минах на витамини pregnacare. Витамините пия и до сега, а от декември пия и магнерот.
За гестационен диабет ще се изследвам другата седмица. Моята доки каза, че ако глюкозата е в норма няма да ме изследва повече.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 11, 2013, 14:43:55 »

Гери аз в началото пиех фолиева киселина само..после минах на витамини за бременни Прегнакеър и сега пия Пренетал...тези не са ми изписвани от Доки, а от личната лекарка когато бях болна преди време. Аз се готвя за втора ФМ..записала съм си час когато ще бъда в 20 г.с., защото четох, че м/у 20-22 г.с. е хай-хубаво да се направи ФМ.  Иначе ако ме заболи си пия но шпа и така. Иначе като изследвания са ми правени стандартните + такива за резус фактор, тъй като с бэдещия татко сме с различни. Четох, че за редус фактор ще ми правят пак ама незнам в коя г.с. точно.

Това е за сега от мен  give_rose
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 11, 2013, 15:12:46 »

На мен сега ми правиха ФМ в 17 седмица защото бебетата са две и се правела по рано.Мериха им тазобедрени стави,коремчета,главички,гледаха за броя на пръстите,гледаха дяловете на мозъка и едни легенчета с течност в мозъка дето после изчезвали,гледаха плацента,пъпна връв,гръбначни стълбове на децата,сърдечен пулс.И още доста неща-доста подробно беше.
Иначе досега са ме изследвали за кръвна група но аз съм с + резус фактор и няма проблем,както и кръвна захар,спин ,васерман,хепатити,ТСХ,ПКК,урина,микробиология.
Сега в 20 седмица ще пускаме пак изследвания.
В 22 седмица съм на фетална ехокардиография за сърдечни малформации.
Пропуснахме БХС защото за близнаци не правят,но не съжалявам.Мерихме иначе нухални гънки и носни отвори.
cveta_d86 ти с отрицателе нрезус фактор ли си.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 11, 2013, 15:23:08 »

gucci честита двойна радост yahoo Пожелавам ти лека и спокойна бременност!

Vanilly радвам се да ти видя в тази темичка  yahoo помня че преди също бяхме заедно в "майските бебета" yahoo 

Моята ФМ беше в 16 г.с., всичко беше ок , гледаха най-подробно бебенцето, а другата седмица съм на ЖК.
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #100 -: януари 11, 2013, 15:24:27 »

Ах каква хубава новина-ЧЕСТИТО gucci!!! Май тази седмичка наистина е късметлийска!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 11, 2013, 15:51:08 »

Гери да, аз съм с "-" и се надявам и бебчето да е с тази, за да няма проблеми, че не съм много наясно ако бебчо е "+" какви са опасностите. Гледам да не се психирам и да не чета такива точно неща  Wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 11, 2013, 15:55:27 »

cveta_d86 всичко ще е наред.Важното е да те следят и да са наясно за да може при раждането да ти бият инжекция за да няма проблем при второ бебче.Всичко ще е наред.
Лъвче ,pkara,m0onlight благодаря ви момичета.

Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: януари 11, 2013, 16:42:08 »

cveta_d86 изобщо не се притеснявай за отрицателния резус. Ако бебето се роди положително, на теб трябва да ти сложат една инжекция (както е казала gucci), за да нямаш проблеми при следваща бременност. За самото бебе няма абсолютно никакви последствия. Ако бебето е също с отрицателен, тогава дори инжекцията няма да ти сложат. Единственото, което трябва да имаш в предвид е, че самата инжекция не се поема от касата и ще се наложи да си я платиш. Не знам в момента, но преди три години беше около 80лв.
По време на самата бременност ще ти изследват антитела три пъти и толкова. Вероятността да се появи нещо е много, ама много нищожна. Та с една дума - не го мисли въобще и се наслаждавай на бременността си!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 11, 2013, 17:11:04 »

Светли, Гери благодаря ви  give_rose и аз съм сигурна, че всичко ще бъде наред с бебчо  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: