Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 19:18:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни! (Прочетена 116041 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
«
Отговор #45 -:
декември 22, 2012, 12:21:48 »
Мерси за полезната информация, общо взето това ми стана ясно че изчетох доста по темата, а въпроса ми е къде я правихте....в Бургас заслужава ли си да се ходи при някой за ФМ, или е хубаво да отскоча до Сф? А къде записват на флашка ФМ-то, защото знам че на някой места дават запис
За Бургас чух за Калчева че имала хубава апаратура, ама не можела много да я ползва, въпреки това повечето ходели при нея, за друг не съм чувала да хвалят....иначе за София чух за няколко места, но не знам струва ли си да бия път до там заради това или да го направя тук...или можеби във Варна? Във Варна го хвалят тоя Давидков, ама аз прочетох такива противоречиви мнения за него че нямам намерение да стъпвам там....
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #46 -:
декември 22, 2012, 14:18:59 »
Цитат на: Josephine в декември 22, 2012, 12:21:48
Мерси за полезната информация, общо взето това ми стана ясно че изчетох доста по темата, а въпроса ми е къде я правихте....в Бургас заслужава ли си да се ходи при някой за ФМ, или е хубаво да отскоча до Сф? А къде записват на флашка ФМ-то, защото знам че на някой места дават запис
За Бургас чух за Калчева че имала хубава апаратура, ама не можела много да я ползва, въпреки това повечето ходели при нея, за друг не съм чувала да хвалят....иначе за София чух за няколко места, но не знам струва ли си да бия път до там заради това или да го направя тук...или можеби във Варна? Във Варна го хвалят тоя Давидков, ама аз прочетох такива противоречиви мнения за него че нямам намерение да стъпвам там....
Ккато знаеш моята бременност я води д-р Драгнева в МБАЛ Дева Мария.Страшно доволна съм от нея - (и си остана моя гинеколог) тя ми прави всички ФМ + дискове ( изследването с диска е 70 лева),както и БХС и каквото се сетиш.Още докато бях бременна болницата беше закупила нов видеозон на GE ,с повече функции.На него по ясно се вижда онзи дял от мозъка който координира движенията ,докато на по старите модели не се виждало добре.Моят доктор си разбира от работата и всичко ми обесняваше и сега като пусна дисковете знам какво виждам...
За д-р Калчева съм чувала хубави отзиви ,но ти си решаваш в крайна сметка.Честно да си кажа аз не бих тръгнала за София точно в това време (път е ) ,ако недай си Боже има съмнение за проблем тогава бих отскочила до София и то при определен доктор.А и ти сама каза ,че имаме добри специалисти гинеоколози .
Относно мнения за определен доктор - винаги има доволни и недоволни.Относно флашката - не го записват на флаш памет а на диск ,който се дава от болницата .
Надявам се да съм била малко полезна
«
Последна редакция: декември 22, 2012, 14:21:52 от Bibsi8792
»
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #47 -:
декември 26, 2012, 13:14:23 »
мерси за инфото Бибс, аз разпитвам понеже други девойки от отчетната се хванаха по София да ходят за ФМ без да имат проблемна бременност и знам че си носеха флашки да им записват на флашка ФМ-то. Сега остава да разбера този при който се записах дали също прави ФМ и дали записва на диск. Иначе и той е с апарат на ГЕ и доста ядно се вижда всичко сравнено с апарата на Ганчев при който отидох само за сверка веднъж да погледне. На неговия всичко е една мътилка и неразличимо замазано....просто е кофти апарата.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #48 -:
януари 02, 2013, 13:48:12 »
Честита Нова Година на всички мами, как сте нещо пак ни замря темичката
Добре ли сте? След празниците освен, че килцата ни растат какво можем да кажем друго хихих
Аз вече не съм на работа, оставам си в къщи да мързелувам , колкото и да не ми се иска, на 04.01 сме на преглед и ще дадем отчет
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #49 -:
януари 02, 2013, 14:37:05 »
emotem ти в коя седмица си вече?
Нещо сме малко майките или какво, ама наистина ни е замряла темата.
Ние сме на преглед чак на 17.01, но не знам защо все се притеснявам за някакво стеснение на шийката на матката. Нямам симптоми или контракции, ама то така става от много четене!
Как се държаха бебчовците по Нова година? Моя не спря да шава цяла нощ, но поне на пиратките се държеше много мъжки!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #50 -:
януари 02, 2013, 18:24:12 »
Нашият малчо се отчете повече на бъдни вечер, цяла нощ не спря да мърда и да шава, явно тогава беше настроен за парти
А на нова година може да съм го опианила с малко Бейлис и за това да не беше толкова превъзбуден
Иначе вече съм в 27-ма седмица
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #51 -:
януари 03, 2013, 15:16:18 »
Честита нова година и от мен момичета. Желая ви да е много здрава, много успешна и късметлийска! И най-важното, да се сбъдне мечтата на всички ни за леко бременеене и раждане, както и за здрави малки ревящи слънца!
Аз се чувствам добре след празниците, успях да си почина от днес пак съм на работа, като цяло ми липсва следобедният сън, с който свикнах през последните дни.
Коремчето и килограмите ръстът смело нагоре
. За сега имам още какво да обличам, като дрехи, но не знам какво ще правя следващите месеци, нещата почват да омаляват, включително и палтото ми.
На 17 съм на фетална морфология, нямам търпение да видя бебето на 4Д. За сега не мога да преценя дали го усещам, усещам някакви побутвания, но не мога да разбера бебето ли е, черва ли е, честно казано вече не знам кое къде се намира в моето тяло и не мога да се ориентирам.
Излезнаха ми и резултатите от БХС за Даун рискът ми е 1:19000, не знам сега трябва ли да ходя да се консултирам с някой в майчин дом?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #52 -:
януари 03, 2013, 21:38:39 »
Цитат на: desirer в януари 03, 2013, 15:16:18
Излезнаха ми и резултатите от БХС за Даун рискът ми е 1:19000, не знам сега трябва ли да ходя да се консултирам с някой в майчин дом?
Резултата е добър!Притеснителен е резултата когато е под 1:250.Така или инъче ще трябва да покажеш изследването си на лекаря,който ти следи бременността.
Лека и безпроблемнна бременност!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
януари 04, 2013, 16:14:43 »
Цитат на: desirer в януари 03, 2013, 15:16:18
Честита нова година и от мен момичета. Желая ви да е много здрава, много успешна и късметлийска! И най-важното, да се сбъдне мечтата на всички ни за леко бременеене и раждане, както и за здрави малки ревящи слънца!
Аз се чувствам добре след празниците, успях да си почина от днес пак съм на работа, като цяло ми липсва следобедният сън, с който свикнах през последните дни.
Коремчето и килограмите ръстът смело нагоре
. За сега имам още какво да обличам, като дрехи, но не знам какво ще правя следващите месеци, нещата почват да омаляват, включително и палтото ми.
На 17 съм на фетална морфология, нямам търпение да видя бебето на 4Д. За сега не мога да преценя дали го усещам, усещам някакви побутвания, но не мога да разбера бебето ли е, черва ли е, честно казано вече не знам кое къде се намира в моето тяло и не мога да се ориентирам.
Както беше писала Фийби в сайта на Майчин дом има можеш да зададеш въпрос и да ти отговорят, отговаря същия професор, който прави консултациите на място. Принципно и твоят лекар може да ти разтълкува резултата от БХС-то
Относно това дали усещаш бебо или не, напълно те разбирам, аз си мислех, че са газове или нещо такова, а се оказа , че е бил малкия разбойник, но за сметка на първите леки усещания сега рита като за световно
Днес бяхме на консултация. Добре сме, изписаха ми Магнезии, че почна да ми се стяга корема и да заема някакви странни форми, малкия бута с глава...хихихи...поне там където става бучката в момента му се намира главата...Вече сме в 28-ма седмица, и малкия си отговаря на седмиците и тежим вече 1кг
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #54 -:
януари 07, 2013, 16:20:26 »
Здравейте момичета, благодаря за отговорите. Вие как сте днес?
Май май вече окончателно мога да се похваля, че усетих малкият в тумбака и то доста осезаемо, няма как да се усъмня, че е той
.
Иначе аз няма с какво да се похваля друго, мога само да се оплача, че днес успях да падна в този сняг, аз всяка зима си падам доста, уж гледам да съм внимателна, но не става.... Нямам търпение да свърши зимата вече....
Активен
punk_girl123
«
Отговор #55 -:
януари 08, 2013, 08:43:03 »
В Пловдив няма сняг/което добре за сега, че вчера ми нарязаха едната зимна гума и по добре да няма сняг докато си взема нови/.
Аз съм леко притеснена, че от два дни бебо е много кротък и почти на ме рита. Чувства се, че мърда от време на време, но преди беше по активен. Сега го усещам около 3-4 пъти на ден, а преди имах чувство, че казачок ми итрае в корема. Пък му е много рано да се ражда още.
Ще звънна на доки да видя какво ще каже и ако трябва да ида да ме погледне на УЗ
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #56 -:
януари 08, 2013, 09:15:25 »
Надявам се, че групата приема нови попълнения с термин 25.06.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #57 -:
януари 08, 2013, 09:25:26 »
Ааааа
cveta_d86
!!!!
Активен
punk_girl123
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #58 -:
януари 08, 2013, 09:43:24 »
ОО Цвети! Потайница такава! Даже не сподели за такива намерения! Честито! Всичко да ти мине като по вода!
Сега чакаме Ерза и Ивето да се включат и те и седмичаната тема се мести!
«
Последна редакция: януари 08, 2013, 09:45:16 от punk_girl123
»
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #59 -:
януари 08, 2013, 09:56:17 »
Свекърва
Пънк ето вече не се спотайвам
Благодаря за хубавите пожелаия и аз се надявам още момичета от седмичната темичка да дойдат тук
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден