Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:43:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на dixie - 08.09.2012
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на dixie - 08.09.2012 (Прочетена 52067 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Re:Сватбата на dixie - 08.09.2012
«
Отговор #135 -:
септември 10, 2012, 15:22:26 »
Честито, мила Дикси!!! Бъдете много щасливи и влюбени! Страхотни снимки!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #136 -:
септември 10, 2012, 15:48:15 »
Честито и от мен! Бъдете много щастливи и вечно се обичайте!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #137 -:
септември 10, 2012, 20:28:15 »
Честитооо,миличка!Пожелавам ви безкрайно щастие и любов!Ако трябва да опиша снимките с една дума,това е КРАСОТАаааа
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #138 -:
септември 10, 2012, 21:31:03 »
лелел, момиче, страхотни сте!!!! Прекрасна булка и прекрасен младоженец. Снимките са повече от чудесни. ПОздравления и те очакваме с нетърпение
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #139 -:
септември 10, 2012, 22:01:16 »
Много ама много сте красиви! Снимката, на която си легнала по гръб, е уникална! Ех, и фотографите от КА студио са много добри, ама то си трябва и хубави модели, за да станат толкова красиви снимките
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #140 -:
септември 11, 2012, 09:46:39 »
Момичета, благодаря ви за страхотните пожелания! Аз все още съм в еуфория от цялата сватба и малко ми е трудно да осъзная какво се случи.. Само знам, че беше много хубаво
) Ще започна моят скромен разказ сега...
Моят разказ започва от деня преди сватбата - бях кълбо от емоции, реввах за най-малкото нещо. Когато майка ми кажеше нещо трогателно или тъжно от типа " ти вече ще имаш собствено семейство" и аз бях готова, разплакана... Бях се опъпчивила страхотно, очите още от моминското парти не можеха да ми се отдуят(явно от недоспиване).
Въобще беше лудница и всичко ми ссе струваше да отива на зле.
Вкъщи естествено всичко се правеше в последния миг - чистене, миене, подреждане и тн. В резултат на което си легнах в 12 и 45. Мислех, че няма да мога да спя, но противно на очакванията ми, явно от умората, легнах и заспах мигновенно
,събудих се чак в 6:00, свежа, бодра и без грам подпухване, както и без следа от пъпка. Искам да отбележа, че дните преди сватбата бях супер изнервена, а в самия ден се събудих супер спокойна
).
Станах сутринта, оправих се
и тръгнахме с мама на фризьор. Косата ми стана точно както исках - небрежна и леко ретро, мама също я направиха много хубава
След това последва ходене при гримьорката, нямаше смисъл да я викам в нас, защото се оказа, че студиото й е точно в кооперацията, в която живеят родителите ми.
Тук е момента да кажа, че бях супер забавна картинка, защото след фризьора се размотавах(ходейки/шофирайки) из града по кецове, къси панталони и тениска, с прическа и дълго було намотано на мен.
По светофарите хората ме гледаха изумено и се извъртаха, като видят булка да шофира
!
След грима тръгнах да се качвам вкъщи и видях, че приятелките ми вече се бяха събрали пред входа! Изпаднаха в умилени възклицания и не спираха да ми се радват. Аз обаче бързо, бързо поех нагоре, защото ставаше време да идва младоженеца, а аз още не бях облечена .
От този момент нататък времето тръгна толкова бързо, като един миг. Облякох се с помощта на сестра ми, сложих бижута и тн. и дойде време да пиша обувка! Едвам ми стигнаха двете подметки - имам много приятелки за омъжване!
Обух се поприказвахме си, порадвахме се на шаферката и започнаха да се чуват клаксоните от улицата.
Аз продължавах да съм непоклатимо спокойна, само сърчицето ми лекичко почна да притупва по-забързано. Започна се едно викане, блъскане по входната врата и не знаех какво се случва, но едно беше сигурно - вече бяха тук
. В един момент блъсъците стигнаха до последната врата и видях как момичетата с всички сили се напрегнаха. Вратата не мърдаше и аз бях привидно спокойна. В този миг през балконската врата, със скок се появи младоженеца!
Докато разбера какво става, девойките продължаваха да бутат, а той се смееше и ме хвана за ръце.
Беше минал през прозореца на спалнята, който излиза на същата тераса, на която и детската стая
Сега вече се разтреперах здраво! Той ме разбули и не спря да повтаря колко съм хубава. Целунах си го. Взех да му оправям вратовръзката, че нещо не криво стоеше и започнах да го закичвам. Ръцете ми така трепереха, че ми отне ужасно много време да уцеля закопчаването на игличката.
Следва продължение....
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #141 -:
септември 11, 2012, 14:06:00 »
Ехаа... младоженец каскадьор
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #142 -:
септември 11, 2012, 19:22:29 »
Хайде
dixie
, разказвай! Споделяй какво е за предстоящите булки като мен
Снимките са разкошни! КА са вълшебници. Нямам думички направо...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #143 -:
септември 12, 2012, 09:20:27 »
ей булке, тези ка студио са уникални, но и вие сте достойни модели! На теб и на Елизабетчето снимките просто ме разтърсват с емоциите си !
А съм вече стар форумец, труден за разчувстване
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #144 -:
септември 12, 2012, 12:13:22 »
Мога да кажа съвсем спокойно за Ка Студио, че сватбата ни нямаше да бъде на половина толкова незабравима и страхотна, ако не бяха те! Имат страхотен подход и усет за красота, карат те да се чувстваш толкова специален и уникален! Подходиха към нас не като към поредните младоженци, а като Диляна и Андриан, които им станаха приятели. Постараха се да вникнат в интересите ни, да научат какво обичаме, как се забавляваме. Искаха да направят различни неща, а не да ни сложат на конвейра и да сътворят поредния еднотипен кадър. За мен като човек с изключителна индивидуалност и различно виждане над нещата това беше много важно - да бъда приета като личност, а не да стана поредното бледо копие. Искрени благодарности на Ка Студио!!!
Видеооператорът ни беше Краси Ламбов. Абсолютно случайно и съвсем на късмет се свързахме с него, без дори да подозираме за какъв професионалист става дума!!! Това момче е истински творец! Лъчезарен, забавен, с изключително чувство за хумор и поглед над нещата.. И тъй като думите не са достатъчни ето предсватбеното клипче, което заснехме с него! Enjoy it!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=437242142995250
П.П. Скоро ще продължа разказа и ще споделя още подробности, които може да са от полза на бъдещите булки!
)
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #145 -:
септември 12, 2012, 12:18:11 »
Миличка уникални сте...а ти си като принцеса - много красиваа
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #146 -:
септември 12, 2012, 12:44:20 »
направо настръхнах като гледах клипа..........уникално измислено
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #147 -:
септември 12, 2012, 12:53:45 »
Супер е клипа, мила Дикси! Забавлявах се много докато го гледах!
П.П.: И как не като и аз си падам по вампирската тематика
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #148 -:
септември 12, 2012, 14:18:25 »
Хехе СТРАШНО клипче!
Активен
irishka