Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 16:18:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на mari_m - 11.08.2012
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012 (Прочетена 64359 пъти)
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
Отг: Отг: Сватбата на mari_m - 11.08.2012
«
Отговор #105 -:
август 02, 2012, 07:49:19 »
Цитат на: mari_m в август 01, 2012, 20:23:50
и още нещо, което ме разсмя днес: половинката вика, пиши прегледите и операцията в графата разходи за сватбата, и аз се ококорвам с едното си очо и викам е, защо...ами вика защото, ако не е сватбата нямаше да го махнеш, значи влиза в бюджета
)
ех как ме развесели тоя младоженец.Ами прав си е човека,това трябва да се включи в графа "извънредни/непредвидени сватбени разходи"
Така да оставин шегата настрана.Пожелавам ти бързо възстановяване!Сигурна съм,че за Големият ден всичко ще бъде наред,а ти ще си най-прекрасната булка.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Отг: Сватбата на mari_m - 11.08.2012
«
Отговор #106 -:
август 02, 2012, 09:10:54 »
ама какви сте ми сладури!
Прав си е мъжът ти за графата извънредни разходи по сватбата, а аз ти пожелавам тая графа да не я пълните повече до самия ДЕН!
Радвам се, че ти се повдигна настроението - хубавите неща водят само до по-хубави!
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #107 -:
август 02, 2012, 09:14:16 »
Операция? Леле сериозно било
Пожелавам ти бързо да ти мине.
До сватбата ще си го забравила
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #108 -:
август 02, 2012, 10:06:02 »
Мери, как е оченцето? Надявам се всичко да е наред и на 11 да бъдеш една супер щастлива булка!
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #109 -:
август 02, 2012, 21:42:32 »
Mariquita, добре че е той та да ме разсмива, че гемиите ми бяха потънали...направо удавени да не кажа
... сватбеното пътешествие ще е от две части: едната част ще е полет до Прага за 4 дни, а другата част на този етап още не е решена
Ели, слушам и изпълнявам...а и като знам какви красоти ми правиш, как да не се усмихна....скоро ще покажа и етикетите за бутилките домашна ракия, които Ели твори в момента....
geri_stme, мдаа, благодаря ти че ме добави....гримирана си страхотно или по точно изглеждаш страхотно, незнам колко се дължи на грима..но ако наистина си попаднала на обезобразяващ козметик, то по нищо не личи....така че, и аз вече не се притеснявам
Iztre6tqlka, надявам се графата извънредни и непредвидени да не я попълваме до 11ти август
Менторе, познала си да знаеш....точно така и се получи
zai4e_mia, Весе благодаря Ви
И такаа карибската пиратка вече я няма
Сутринта доктора като свали превръзката и се охилвам до уши и викам, ооо, аз прогледнах, докторе благодаря ви...
ми след цял ден с едно око само, хич не е лесно...та благодаря на всички, които се постарахте да ме усмихнете въпреки страха...положението не изглежда никак зле, даже напротив...сега следват упорити компреси с риванол, няколко вида капки....и се надявам силно, че всичко до няколко дена напълно ще изчезне!!! Другата седмица ще ми махнат и единственото конче, което имам и си го показвам с гордост
Така че от утре здраво подхващам последните задачи около сватбата...
все още нямаме торта...все още не можем да преценим и за алкохола: ще имаме домашна ракия, а ще трябва да се купи бяло и червено вино- и тук въпроса е по колко да купим.... уиски също ще купим....бирата ще си я поръчват от ресторанта....ще се радвам да подскажете при вас как е или как беше...ще бъдем 70 човека
«
Последна редакция: август 02, 2012, 21:46:56 от mari_m
»
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #110 -:
август 02, 2012, 22:14:43 »
Мери ,ние за нашата сватба имахме по 20л бяло и червено вино.Да си кажа,доста голяма част си го върнахме,а и сега е сезона на белите вина и лимоните:)ммммммм допи ми се:))Щом имате и уиски ,мисля че всичко е ок.
Нека споделят и др момичетс колко алкохол са купили,но ние доста си върнахме - и ракия и шампанско ,и вино.Бирата я изпихме първа,до скоро се подмятаха шишетата с ракияи тук таме някое шампанско.
Между другото днес бях в Дружба2,в една сладкарничка Марти.Ядохме пастички,аз една торта рафаело,много лека и сочна.Учудиха ме цените - парчето беше 1,10 лв,а си беше бая голямо.Доста често тук съм чела за сладкарниците Чоки или Чочко,не помня точно името.Такава сладкарница има в Слатина,близо до КАТ Слатина.Бих препоръчала и Захарната къща,фирмата е от Пазарджик,но до колкото знам имат сладкарница и тук.Те правиха нашата торта и беше много вкусна,аз сум доволна.Иначе любимите ми сладкарници са Лагуна и Пчела:)
Мери,надявам се да съм помогнала и действай бързо,че няма време:)) Или да направя аз тортата и да донеса да почерпя:)))
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #111 -:
август 02, 2012, 22:38:18 »
Тази сладкарница Марти и аз мога да я похваля. Има я и в нашия квартал. Тортата Мока е супееер!
Препоръчвам и "Шах мат" а Чочко!
Активен
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
«
Отговор #112 -:
август 03, 2012, 08:20:21 »
Ами ти си направо чисто нова, пиши го минало.
Пътешествието звучи мнооого добре. Интересно къде ли ще завърши...
Относно алкохола, предполагам зависи от броя на гостите. Например на всяка маса да има по една бутилка от всичко. Ние също планираме нещата с алкохола като вас. Уиски, водка, вино, ракия, бира. И да ти кажа - накрая май повечето бутилки остават непокътнати, затова няма смисъл да се изхвърляте с много бройки. Все пак ще имате и разнообразие.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #113 -:
август 03, 2012, 08:45:35 »
Ей, Мери, супер, че очето е добре и даже по-добре, отколкото си мислила
Казахме ти всички, че всичко ще се нареди
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #114 -:
август 03, 2012, 09:44:05 »
Малко със закъснение и аз нахлувам в твоята темичка, Мери! Изчетох всичко наведнъж, излишно е да казвам ,че всичко е прекрасно.
Правилно ли съм разбрала, че на 9-ти ще подписвате, а на 11-ти ще имате изнесен ритуал- каква точно е идеята, пред гостите театър ли ще бъде (просто си изяснявам нещата
)?
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #115 -:
август 03, 2012, 22:03:54 »
След цял ден тичане по задачи, чак сега сядам да пиша какво свърших днес
Mariquita, нали все страдам от синдрома, че все нещо няма да стигне, все в повече гледаме да е
Мариелка, добре си ми нахлула! Мда на 9-ти ще е подписването, а на 11 ще е сватбата, като първата част ще е изнесения ритуал, а след това веселбата! Точно така правим го за пред гостите и е баш театър...така спестяваме разхождането на всички гости из цяла София, тъй като по голямата част са от провинцията и сметнахме, че няма да е удачно...Така всички пристигат на 11ти, настаняваме ги в хотела, слагат официалните дрешки и хайде на сватба
Момичета, Благодаря ви за предложенията за торти, но аз най накрая намерих нашата торта: от сладкарници Папая! Ще изглежда ето така, но розите ще бъдат златни, като ще падат каскадно и ще преливат в нюансите на златото и панделките ще са захарни, отново златни:
Пълнежа е еклерова торта с баварски крем и боровинки, облизахме си пръстите
Минах днес и през Торнадо и накупих балони златни, перлени и бели за украса вкъщи....смятам да украсим стълбището и у дома, а и за колите трябва да останат....и още нещо проучих там, но то ще е изненада
Сега проучвам и кетъринга за вкъщи и за у младоженеца!
И последно да докладвам, подаръчетата за дамите са готови и са във финален вид: испанските ветрила, благодарение на свекървата и вече със символиката на нашата сватба, благодарение на Ели! Много ми харесаха, дано ви харесат и на вас! Качвам снимки в албумчето!
И още нещо
избрах за поставка на халките да използваме живи цветя, и естествено рози екрю...нали ще присъстват навсякъде....върху зелени хризантеми ще бъдат поставени две рози и в листенцата нашите халки
Изглежда ето така:
Амии това е от мен за днес!!!
Започвааа да ме обхваща еуфорията, момичетаа, Денят идва....и хем искам да идва, хем не искам още да идва, че всичко ще свършиииии
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #116 -:
август 04, 2012, 06:08:32 »
Аха, явно в София не може да се подписва "наистина" на изнесения ритуал, великата книга не може да се изнася
., защото в Пловдив си подписват реално. Както и да е, още по-удобно ще е за гостите. Ветрилата много ми харесват и е чудесно, че си имат благодарствена картичка
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #117 -:
август 04, 2012, 13:49:22 »
mari_m
ветрилата са супер,а поставката за халките е.........
чак и аз се замислих за нещо подобно
Радвам се и ,че с окото ти всичко е наред.,Хайде не останааааааааа
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #118 -:
август 04, 2012, 14:05:13 »
Както си написала... 7......
......дена
.дооооооооо.......
Активен
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
«
Отговор #119 -:
август 04, 2012, 18:03:04 »
Ти ме разби!
Поставката от цветя за халките е просто уникална идея! Накрая ще искам една снимка с халките върху нея, за да я видя в действие... много добре звучи! Сигурна съм, че сватбата ви ще се получи добре във всяко отношение. Колко малко остава, радвам се много с теб, да знаеш!
«
Последна редакция: август 04, 2012, 18:04:57 от Mariquita [16.09.2012г.]
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]