Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 19, 2025, 10:14:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от София - VIII-ма част  (Прочетена 136725 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 12, 2012, 12:57:09 »

Сладурки аз май ще пропусна, че първо днес се оказа, че трябва до по-късно да остана в работата, а и емного студено бре...аз докато се замъкна да мола ще забръзна, че на мен ми е доста далече...нали ме знаете, че бачкам в Сухата река и си мислех, че ще успея ама времето и шефовете ме изненадаха неприятно  sad
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 12, 2012, 15:31:03 »

sad :(значи без Дикси и Цвети
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: декември 12, 2012, 16:18:24 »

Сладурки аз май ще пропусна, че първо днес се оказа, че трябва до по-късно да остана в работата, а и емного студено бре...аз докато се замъкна да мола ще забръзна, че на мен ми е доста далече...нали ме знаете, че бачкам в Сухата река и си мислех, че ще успея ама времето и шефовете ме изненадаха неприятно  sad

Цвети, то и аз от Сухата река ще тръгна!  girl_wink Къде работиш ти?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: декември 12, 2012, 16:21:05 »

Аз съм точно срущу Билата..там където приди беше Сузуки и после едно кафене има и после съм аз  blum

Ама лошото при мен е, че после обратния път пак сложно... до Обеля и затова си мисля, че в този студ по добре да не тръгвам, защото ако дойда ще трябва да е за малко.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 12, 2012, 17:47:15 »

Момичета, тази вечер и аз отпадам  sad
Много моля да ме извините, но се разболях, вчера имах големи премеждия в студа, днес се бях позакрепила, но се наложи пак да излизам, и явно студения вятър си свърши добре работата  diablo
Ужасно съжалявам, че няма да дойда, защото бях уредила всичко - Жоро да си смени смяната, за да се прибере по-рано, да има кой да гледа Митко, даже в нас бях оправила и сготвила отрано....Обаче съм мн зле, абсурд да успея да стигна до спирката, а и с тази Т не съм за срещи...  cray cray cray
Надявам се да не изпускам следващата  give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #305 -: декември 12, 2012, 18:03:52 »

Юхуууу, сефте пиша във форума от телефона. Аз обичайно съм до сто часа на работа, ама днес като се фейнах рано да дойда и чак на място разбрах, че яко късно са ви мол-овите срещи. И сега най-големият мразител на моловете, чака първо другите. Гърлс, идвайте, че се нагледах на дамски мъже и на кифлички и кроасанчета! smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 12, 2012, 23:06:12 »

Ех, Дени, да съм знаела - аз бях в 18.00 часа в мола и аз. Не сме се видяли обаче!  blum
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #307 -: декември 13, 2012, 00:14:41 »

Ех, Дени, да съм знаела - аз бях в 18.00 часа в мола и аз. Не сме се видяли обаче!  blum

Ех! А уж почти еднакви телефони имаме, пък не се сетих да ти драсна смс.  blush

А виждаш ли как като не се лакирахме ние, и момичетата не си направиха традиционната снимка, дето я показват тук? Сега прочетох отгоре, че пише и Коледна среща било това, ама според мен си беше направо любовна - с толкова малко участници и сладки приказки.  Dance2
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: декември 13, 2012, 00:29:55 »

Да не си врачка, че да се сетиш, че има разни луди, които отиват по-рано?  girl_wink

Надявам се на следващата да се съберем повече хора.   smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #309 -: декември 13, 2012, 09:14:51 »

Ами вие май развалихте традицията с показване на маникюр. От предишната среща пак не сме видяли такава снимка. Wink
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: декември 13, 2012, 09:18:32 »

за съжаление или щастие толкоз много приказвахме, спорихме и се смяхме, че не ни остана акъл да се снимаме. А после ми е гадно, остава и този спомен иначе blum
И аз бях от по-рано в мола, да сте звъннали бе девойки, стояли сме си по единично...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: декември 13, 2012, 18:13:06 »

хубаво че си направихме срещата вчера, днес евакуирали хората от мола или нещо подобно... huhhuh.gif
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #312 -: декември 13, 2012, 18:14:44 »

Ами то е модерно някак вече да евакуират молове, конкуренцията много грозни войни явно води smile
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 14, 2012, 13:05:11 »

Ех, момичета много ме е яд значи.. Но следващият път жива, умряла( и надявам  се дипломирана!) там!! lol
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 04, 2013, 12:16:09 »

момичета кокичета, айде вече съвзети от празниците, да му ударим една хубава голяма среща , без опрадания beating blum !
Давайте ден и час, аз викам да не е вечер, студено и тъмно е, 2 момичета миналия път не дойдоха заради това че после се прибират по тъмниците в другия край на София
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: