Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 16:03:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ЖАРТИЕРИТЕ !!!!ЧАСТ 3
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ЖАРТИЕРИТЕ !!!!ЧАСТ 3 (Прочетена 107892 пъти)
tsve4e
Професор
Публикации: 332
Re:ЖАРТИЕРИТЕ !!!!ЧАСТ 3
«
Отговор #45 -:
юли 06, 2013, 08:16:23 »
Цитат на: Deliysky в юли 06, 2013, 00:51:26
.... просто са ми интересни истинските ви мотиви ( мотиви, не щом другите пишат грозно е, значи е грозно)
На мен също ми стана интересно какъв точно е мотива. Аз лично искам да си имаме жартиер и да го извади изпод роклята ми както си му е реда. В никакъв случай не съдя или упреквам някой, но наистина ми е интересно какви са причините поради които някой решава да го пропусне? Ако е заради морала, тогава аз съм голяма палавница
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
юли 06, 2013, 17:54:24 »
Момичета, ако те решили да пропуснете ритуала с жартиера, поради каквито и да е причини, просто го направете, ще се приеме по-добре от изваждане от джобове, хвърляне на кърпички и други подобни. Няма нищо лошо в това да пропуснеш нещо, което не ти харесва. Ходила съм на няколко сватби, на които жартирът се вадеше от джоба на младоженеца или пък се хвърляше друго и тн., но не бяха много добре приети.
Лично аз на моята сватба имах този ритуал, но тъй като роклята ми беше сравнително тясна, го бях сложила малко над коляното, за да е по лесно за мъжа ми.
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #47 -:
юли 06, 2013, 17:58:52 »
При нас е въпрос на личен избор и е свързано с това, че сме по-дискретни когато сме пред други хора. Това е част от нас и нашите взаимоотношения по принцип.
Аз съм много близка с дядо и баба и изпитвам огромно уважение към тях. Бих се срамувала това да се случи пред техните очи. Може и въпрос на възпитание да е.
Наясно съм, че мъжката част го очаква този момент с нетърпение, но в случая мм сам се отказва от тази опция. Аз все пак съм решила да се подготвя с жартиер на футболна топка както писах по-рано в случай, че като се развесели си смени настроенията
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #48 -:
юли 07, 2013, 08:31:45 »
ами и аз ще имам консервативни роднини,но това си е моята сватба,ако не им хареса ритуала с жартиера за 2 минути,могат да идатр да пушат,макар че са непушачи,булката не се съобразява,хората се съобреазяват с булката
Активен
angelova_29
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #49 -:
юли 19, 2013, 14:57:15 »
Била съм на сватба, където вместо жартиер се хвърля було и емоциите не бяха по-малко.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
юли 19, 2013, 15:28:31 »
ние нямахме жартиер и съответно имаше възмутени, но ди джия реагира много добре като им обяви, че е продаден
беше си наш избор и точка!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #51 -:
юли 19, 2013, 16:07:13 »
И аз съм в голяма чуденка. Имам жартиер, но не искам да го сваля от крака ми и не знам какви са алетрнативите - мислех да го скрием някъде и да го търсят или и аз не знам. Онзи ден като говорихме с ДЖ изтръпнахме като взе да разправя за пълзящи младоженци и булки по столове и искам да го избегнем тоя момент - основно заради роднините - нормално е да се съобразим и да ги уважим и сме решили за жартиера и за мазането и близането на торта също така - има някои моменти от сватбите, дето май е най-добре да си останат за малките часове насаме.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юли 19, 2013, 16:14:16 »
ди джея и за захранването с тортата имаше идеална реплика: захрани съпругата си така както смяташ, че би искала
съответно на мен да върна жеста
разбира се отзад се чуваше: омажи го! ама тцък ние бяхме културни
Активен
Danito
Сватбар
«
Отговор #53 -:
юли 19, 2013, 19:43:01 »
Аз също исках да пропуснем момента с влизането под роклята, затова си сложих крака на един стол и свалянето стана точно за секунда
Ние до последно се чудихме дали да има жартиер, но мисля, че така се получи добре
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #54 -:
юли 20, 2013, 06:22:56 »
при нас си имаше всичко,не ми пукаше от възмутени погледи или нещо друго,след шока ,който преживях в ритуалната,просто другото си беше направо "безобидно",като не искате момента с влизането под роклята,ами не правете жартиер,хем така,хем така,аз исках вс да си е ОТ - ДО с всичките му нещица,без значение,кой как щял да реагира,все пак това е моята/вашите сватби,това ,което Младото Семейство иска,а не това което на някой от гостите няма да му се понрави
Активен
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #55 -:
юли 22, 2013, 16:24:15 »
Цитат на: petq1989 в юли 20, 2013, 06:22:56
при нас си имаше всичко,не ми пукаше от възмутени погледи или нещо друго,след шока ,който преживях в ритуалната,просто другото си беше направо "безобидно",като не искате момента с влизането под роклята,ами не правете жартиер,хем така,хем така,аз исках вс да си е ОТ - ДО с всичките му нещица,без значение,кой как щял да реагира,все пак това е моята/вашите сватби,това ,което Младото Семейство иска,а не това което на някой от гостите няма да му се понрави
И ние ще сме така,, и аз съм за всичко ОТ - ДО.Жартиера който съм си взела се оказа доста големичак за бедрото ми, но ще го преживея някак си
offtopic: Даже моя бедещ съпруг искам така да го омажа с тортата че не е истина, НО ЩЕ ДЕЙСТВАМ БЪРЗО...Прас парчето в лицето и дим да ме няма
че после ако ме набара ще ми вкара главата в тортата хахахахахаха
«
Последна редакция: юли 22, 2013, 16:26:29 от Gravitations
»
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #56 -:
юли 30, 2013, 14:00:13 »
И ние няма да имаме жартиер.
Знам, че ще има доста разочаровани, но това си е наше решение. Просто няма да се чувствам комфортно мъжа ми да се завира под роклята, това (поне според нас) е интимен момент между двама души и няма нужда да става достояние на всички. Първо мислехме да не го заменяме с друго, но в крайна сметка решихме да хвърляме вратовръзка, за да има нещо и за ергените. Надявам се пак да има борба и да се получи забавно.
Ако искате да пропуснете ритуала или да го замените не се притеснявайте, че ще разочаровате мъжете. Най-важното е вие да се чувствате добре и да не правите нещо насила, за да угодите на някого.
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #57 -:
август 02, 2013, 11:07:26 »
malkabulka
,
artemida
, и аз съм така, неудобно ми е и се смущавам- просто не ми е комфортно... разбирам ви
мн ми е весело по чужди сватби, но за себе си- май май ще пропусна
Това с вратовръзката ми допада- от булката -букета, от младоженеца-нещо негово- вратовръзката... даже може да взаимствам идеята
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #58 -:
август 02, 2013, 12:16:26 »
При нас..
Аз искам да имам жартиер и той да го свали с уста и да го хвърли на младежите,но той НЕ иска.. Не иска и не иска да го правим това.. Не мога да го накарам..
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #59 -:
август 02, 2013, 13:50:18 »
бой, бой, бой...
и ще склони
ами щом не иска, не го карай, че току- виж спече и си остане под полата и не ще да излезне от срам
И моят момък е по-сухар в тези неща и затова ще му го спестя... но в нашия случай- и аз не го искам този ритуал... по точно частта с изваждането със зъби...
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
10