Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 18:13:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 241174 пъти)

Trapchinki
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдеща булка мечтател

« Отговор #285 -: декември 18, 2012, 21:34:34 »

flyin букета ти е страхотен точно за такова нещо говоря и на мен далиите много ми допадат и мини розичките са добра комбинация.

Подобен букет но по голям и с повече розово мисля да си правя, а ако не успея сама знам една цветарка която ще се справи добре.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: декември 20, 2012, 10:13:29 »

Чудя се може ли аз да си купя цветята и само да ги занеса в някой цветарски магазин да ми го направи и ако да колко струва горе долу услугата.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 18, 2013, 17:52:40 »

здравейте и от мен,аз съм решила моята рокля да е бяла на лилави големи цветя,така че и букета ми със сигурност ще е лилав.засега съм се спряла на лилави рози и лавандула.
проблема идва с това от къде да е.единия вариант който обмислям е да се разходя някоя сутрин до пазара димитър петков и да видя там как е положението.има ли магазини там които правят букети?а и да допълня-младоженеца и кума ще са с бутониери от естествени цветя като в букета,а  за кумата ще вземем гривничка.именно изработването на  последните две ме кара да се откажа сама да ги правя.
другия вариант е да се разходя до попа и да видя там дали ще харесам нещо.и последния вариант е понеже аз живея в лозенец да ми прероръчате нещо наблизо.
и последно уточнение-няма да има втори букет защото ще сме едва 11 човека и аз ще си запазя букета.и второто-тези неща планувам да ги взема предния ден/ ако това ще ви помогне с нещо/.а и последно-вероятно ще ми трябват 3 рози за прическата,украса на колата няма да има.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 18, 2013, 18:36:54 »

Cherry Lady, най-добре е да се обърнеш към магазин за цветя или агенция за декорация. Като уточните точно какви цветя искаш, те ще поръчат такива специално за теб и ще ти направят букета и бутониерите същия или предния ден. Според мен е задължително да ги поръчаш предварително, за да нямаш притеснения в последния момент. Няма гаранция, че ще има наличност от избраните от теб цветя точно в този момент. Ако се спреш на цветарски магазин, по-добре избери такъв който има клиенти и е зареден със стока. Това говори добре за магазина и за уменията на момичетата, които работят в него.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 18, 2013, 18:44:07 »

аз мисля в началото на юли вече да пообиколя.със сигурност ще поръчам цветята по-рано.мисълта ми беше че понеже аз ще осигуря букета а не кумата няма как да се вземе в деня на сватбата.
кои магазини ще ми препоръчате?
Активен
Marion
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #290 -: януари 24, 2013, 18:35:47 »

:offtopic:Марион, моля те покажи го този букет в темата с букетите по отблизо, че умрях от любопитство от този малък аватар

Еми, специално букета ми не беше съвсем това, което исках.
Не казвам, че не си го харесвам напротив - беше много сладък, красив и събран по начина, който го исках, но  като цяло държах букета да е или само от 17 лалета със семпла синя панделка, или лалета с божури (божурна роза) и хиперикум отново завързани в синя панделка в цветовата гама, която исках.
Сватбата ми беше на 3 ноември и флористката, която избрах имаше доста проблеми с доставката на пролетните ми цветя. Не съм разочарована ни най-малко и абсолютно проявявам разбиране, че не винаги всичко се случва, както го искаме, а момичето наистина даде всичко от себе си, за да съм доволна, за което ѝ благодаря. Бутониерите и гривната на кумата ми бяха точно това, което исках и много, много ги харесах.

http://farm9.staticflickr.com/8343/8251315193_90105cfa32_c.jpg
http://farm9.staticflickr.com/8058/8244662169_566a569b16_c.jpg

п.п.
И все пак ние решихме сватбената ни фотосесия да я направим през пролетта, та тогава се надявам да няма проблем с цветята.
« Последна редакция: януари 24, 2013, 18:55:58 от Marion » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #291 -: януари 24, 2013, 18:47:00 »

Оооо, Marion, букетът е прекрасен!!! Толкова е нежно-пролетен... Лично на мен страшно ми харесва, както и младоженците на снимката, разбира се  smile. Била си прелестна булка! Поздравления, бъдете много щастливи!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 24, 2013, 18:51:47 »

ох не знам какъв е трябвало да бъде, но просто се влюбих в него. Айде, като дойде моментът, ще показваш другата си идея за букета. Това е моята визия за съвременен булченски букет просто.
Активен
Marion
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #293 -: януари 24, 2013, 18:54:26 »

Tonina , много ти благодаря за милите думи.  give_rose
Наистина букета беше прекрасен и за фотосесията ще си го поръчам отново при същото момиче, тя наистина е много кадърна и всеоотдайна в работата си.  heart
А младоженецът е отзад  biggrin, до мен е кумът ми. Това е една от любимите ми снимки - всички бяхме много развълнувани, а аз едва сдържах сълзите си.

Еми, heart ще показвам задължително и всъщност няма никаква разлика в идеята, единствено на мястото на розите исках божури.

п.п.
А това е букета, с който флористката ме изненада, тъй като аз нямах намерение да хвърлям нито моя букет, нито втори, но тя ми беше направила този малък сладур, с който зарадвахме и момите на сватбата. biggrin

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/318745_4242496418360_980767750_n.jpg
« Последна редакция: януари 24, 2013, 19:12:09 от Marion » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: януари 24, 2013, 19:09:36 »

страхотни букети:

Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 25, 2013, 10:47:40 »

Marion , emmmmmy много красиви  и свежи букети   give_rose
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #296 -: януари 25, 2013, 18:51:11 »

Ах, че хубавоооо! Прекрасната тема за букетите се е поразмърдала тези дни!  Bravo  Bravo Ето някои любими идеи

И тоталният ми сигурно доста скъп фаворит
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 25, 2013, 19:52:44 »

Жозефин страхотни са! Първата ми идея беше да съм с ранункулус или божури, но божура се оказа, че бил нетраен, а ран. трябвало специално да се поръчва от Холандия и не знам още какво си. Стана по-добре, че се отказах от първоначалния варянт, тъй като сега съм решила букета, а и не само той ами всички цветя да са сини хортензии.

* blue-hydrangea-bouquet.jpg (14.41 KB, 200x267 - видяно 4330 пъти.)
Активен
cherry_lady1984
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 26, 2013, 00:49:42 »

обожавам хортендии но ме поправи ако бъркам,мисля че прочетох в една от предните теми за букетите че хортензиите са нетрайни.иначе  е много красив. smile
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 26, 2013, 11:08:12 »

Josephine®, това са наистина прекрасни букети! Аз също си бях свалила последния букет с идеята, че ако орхидеята вкъщи оцелее, ще откъсна двата клона и ще отида в някой цветарски магазин да ми направят букет от рози заедно с орхидеите biggrin Тя не оцеля де biggrin В крайна сметка си харесах един цвят, който ползвах като аксесоар за коса.

Много се радвам, че булките започват да се ориентират към по-нестандартни букети, определено има безброй много варианти за красиви букети. Натъкнах се на интересно представяне на по-популярните цветя, може да бъде от полза на момичетата тук (само увеличете образа):

http://media-cache-ec4.pinterest.com/upload/58617232620589662_mx9sNvoa_c.jpg

Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: