Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 07:42:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени фотографи част 2
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени фотографи част 2 (Прочетена 161322 пъти)
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
Re: Сватбени фотографи част 2
«
Отговор #360 -:
октомври 17, 2012, 12:06:37 »
За Н-ти път някой се опитва да спекулира с творчеството на Сергей Иванов, има ли смисъл?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #361 -:
октомври 17, 2012, 12:12:16 »
Ами не се връзвай, подмини постовете и толкова. Тази тема стана абсолютно сдухана от известно време, съжалявам за
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #362 -:
октомври 19, 2012, 08:40:43 »
Аз минавам да подбутна малко любимата ми тема. Тази сутрин разглеждах за пореден път страниците във фейсбук на доста сватбени фотографи, както и няколко сайта... Уау!!! Този сватбен сезон е като скок във времето! Такива фотографии разгледах, които се мерят по качество и красота с чуждите Американски и Западноевропейски автори. Страхотни! Браво, професионалисти, това се казва развитие!
Но и ние имаме заслуга
«
Последна редакция: октомври 19, 2012, 08:43:02 от Josephine®
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #363 -:
октомври 19, 2012, 14:51:00 »
Да, без младоженците не става.Има развитие, причините са много и са комплескни.Като се започне от старанието и желанието, наблюдаването на чуждите автори, развитието на техниката и технологиите и не на последно място - покачването на цените, което даде възможност на доста колеги да внедряват своевременно най-новите технологии. Важна роля изиграха и няколкото големи семинара и посещението на голяма група чужди фотографи и видеооператори с цел обмяна на опит. А както споменахте и участието на самите младоженци, но не разбирайте буквално държанието им като фотомодели, по скоро предварителната нагласа и желание.Ако имаш желание пусни някоя и друга фотография, може и без да споменаваш авторите, за да няма сърдити. На мен лично би ми било интересно, защото не се ровя по сайтовете на колегите често.
Едит. А вие лично
Josephine®
, ще допринесете , когато мине вашата сватба и видим резултата. Любопитен съм, защото от както съм в този форум, това е първата булка с такова положително отношение към фотографията и подготвяща се толкова отрано ( даже и не зная кога е вашият ред).
«
Последна редакция: октомври 19, 2012, 14:55:27 от Deliysky
»
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #364 -:
октомври 20, 2012, 20:01:37 »
След като си получихме снимките, бихме искали да дадем оценката си за работата на нашия фотограф, Боян Павлов. С изключение на забавянето от два месеца, за което го разбираме човека (просто роднини и приятели ни надуха главите от дуднене и малко вече преритвахме за тези снимки), пък и отделната ни фотосесия ни беше месец след сватбата, сега сме
страшно доволни
от снимките си и с всяка нова снимка ентусиазмът ни растеше. Честно, много се надявах снимките ни да са хубави, защото това беше едно от най-важните неща за мен, но изобщо не очаквах чак толкова да ги харесаме.
Вярно е, че щом сме си ние, ще си се харесаме, няма къде да ходим
но освен супер обработката на снимките и това, че приличаме на манекени от някоя корица на списание, той е хванал страхотни, нежни, емоционални моменти, за които сме много благодарни. И това, което още повече ме зарадва, е че има снимки, които не е качил на сайта си, а за нас са още по красиви - точно като поверието за продавача, който не слага най-хубавата си стока на витрината
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #365 -:
октомври 21, 2012, 11:48:17 »
Цитат на: Deliysky в октомври 19, 2012, 14:51:00
Едит. А вие лично
Josephine®
, ще допринесете , когато мине вашата сватба и видим резултата. Любопитен съм, защото от както съм в този форум, това е първата булка с такова положително отношение към фотографията и подготвяща се толкова отрано ( даже и не зная кога е вашият ред).
Делийски, благодаря за милите думи. Събитието е в началото на следващия Юни. Избрахме ресторант в началото на м.Май тази година, а фотографа веднага след това. Мисля си, че положителното отношение е ключ към успеха! Не само за фотографи, но и за видеооператори, ресторант, украса... Сватбата е уникално и щастливо събитие и като такова, трябва да се отнасяме внимателно и с уважение към всички участници в него.
Нашият фотограф е от Пловдив, имала съм удоволствието да ме снима като шаферка. Всъщност е действащ актьор и съчетава играта на сцена с негово хоби и втора професия - фотографията (със завършена магистратура). Прекрасен човек!
С удоволствие бих споделила с вас снимките от сезон 2012, които споменавам в предишния си пост, но преди време си позволих да публикувам тук една снимка и бях укорена, за незачитане на права и правила. Затова ще дам само един съвет на бъдещите булки: Уважавайте и обичайте своите фотографи!
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177
«
Отговор #366 -:
октомври 23, 2012, 23:26:43 »
Фотографа отразява това което вашите очи ще видят в този ден, и ако не се получи моменталното допадане или положителна реакция при вашата първа среща, то това не е вашия фотограф.никога не се ръководете от цената, има много добри специалисти и професионалисти или просто хора обичащи това,което правят и не взимат 3 средни работни заплати само за ден
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #367 -:
октомври 24, 2012, 04:42:08 »
Фотографа отразява това което ще видят НЕГОВИТЕ, а не вашите очи и точно в това е разликата и Няма все още у нас такъв дето взима 3 средни работни заплати за 1 ден, защото това по статистика прави около 2000лв, а даже и 300лв да са пак се взимат за много повече от 1 ден, защото вие явно пропускате часовете за постобработка. Иначе съм съгласен с вас, че цената не е определяща, определящо е дали ще ви допадне работата и стилът му. Поради тази причина съм съгласен и с твърдението ви, че ако този човек не ви допадне на първа среща, това не е вашият човек, а той не е, точно защото впоследствие ще установите, че вижданията му се различават от вашите.
«
Последна редакция: октомври 24, 2012, 04:45:22 от Deliysky
»
Активен
prodanova
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #368 -:
ноември 08, 2012, 00:07:30 »
Zdraveite. Az sam ot Stara Zagora i mnogo bih iskala da me nasochite kam dobri fotografi,poneje mi predstoi svatba a oshte ne sam izbrala nikoi.blagodarq predvaritelno
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #369 -:
ноември 08, 2012, 11:47:39 »
Споделям красиви сватбени снимки за вдъхновение! Попаднах на тях, защото една от тях е на български младоженци, снимана тук в България! Радвам се, че е така...
И един много интимен момент...
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #370 -:
ноември 08, 2012, 12:16:01 »
Първите две снимки са супер и наистина вдъхновяват, но третата ( с човека в гръб и фокус на младоженците) не смятам, че е добра. Мое мнение. Последната също ми хареса.
Активен
madlene
Новак
Публикации: 14
http://nunkata.wordpress.com/
«
Отговор #371 -:
ноември 12, 2012, 18:42:57 »
и нашата сватба мина...
тъй като следях темата изкъсо влизам да изкажа мнение за фотограф.
Избирането на такъв беше тооооооолкова трудна задача, че просто не искам да си спомням. Не помня с колко говорих по телефона, колко снимки разгледах, колко часове прекарах в интернет и питане наляво-надясно
в крайна сметка или цената не ме устройваше или датата беше вече заета...Не знам заяо и как, но Мъжът ми беше намерил една страница и незнайно как я бях забравила...а точно там е чакал МОЯ фотограф
Та така след дълготърсене намерихме Боян. За да не го сметнете за реклама няма да споменавам цяло име
Направи уникални снимки! Личеше си, че си вършеше работата със сърце и душа
Прие с охота, дори бих казала задоволство идеята ни да ни снима в изоставена консервена фабрика
Препоръчвам го с две ръце
,
,
,
«
Последна редакция: ноември 12, 2012, 18:48:03 от madlene
»
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #372 -:
ноември 13, 2012, 22:07:04 »
Цитат на: madlene в ноември 12, 2012, 18:42:57
и нашата сватба мина...
...
Тази снимка (силует), която сте качили е трудно да се приеме за уникален кадър...предполагам имате и други снимки от сватбата си
...а иначе има един колега със същото име, който снима с голям ентусиазъм и сравнително добре...
П.П. Опитах да кача и аз една снимка-силует, но не виждам тази опция в прозореца за отговор.Моля някой модератор да ми помогне.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #373 -:
ноември 14, 2012, 17:55:50 »
Здравейте. Нензая дали въпроса ми е за тук, но се чудех може ли някой да ми препоръча фото и за около 350-400 лв общо - зная че сумата е хипер малка, но такъв ни е бюджета - открих разни в нета, но се чудех ако някой има опит с ниско бюджетни фотографи да ги наречем да ми препоръча някой. Мерси предварително.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #374 -:
ноември 14, 2012, 18:23:42 »
Сватбата Ви като дата е в съботата през уикенда на първата натоварена седмица след Великден. Съсредоточете вниманието си върху сериозен и професионален фотограф, а не върху цената. На тази дата има много сватбени тържества, много абитурентски балове и много събития. Лесно се приема поръчка за тези дни от календара, но трудно се изпълнява. Стигало се е в случаи, когато не може да се осигури професионалист, просто няма свободен.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...