Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:38:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Snow_White- 24.05.2012
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Snow_White- 24.05.2012 (Прочетена 80347 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Отг: Сватбата на Snow_White- 24.05.2012
«
Отговор #15 -:
май 02, 2012, 16:02:43 »
Snow_White имаш достатъчно време. За пример - аз си организирам сватбата от разстояние, на място съм била до сега само 4 дни, в които свършихме всичко, а повече работа има покрай ресторанта и украсата, които ти пропускаш. Мъжете си избират дрехи бързо, т.е. не го мисли
Цветар си избрах така както си избирам приятели, т.е. търсих хора, с които се чувствам добре. Влязох поговорих в няколко магазина и останах там където наистина искаха да ме обслужат и да развият моите идеи с техния опит.
«
Последна редакция: май 02, 2012, 16:06:34 от kiwi
»
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #16 -:
май 02, 2012, 16:31:17 »
Честита темичка и от мен
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #17 -:
май 02, 2012, 21:54:48 »
Благодаря, rady17
kiwi, благодаря ти за успокоителните думи и за съветите....аз наистина вярвам, че ще се справя.
От тази вечер вече имаме халки
- случайно модела, на който се спряхме беше с нашите размери (ей това ако не е късмет, или просто знак, че това са били нашите халки, здраве му кажи
) и така, вече мога да задраскам нещо от списъка....
Ходихме и до Чочко - аз искам все пак да поръчаме една малка тортичка (но декораторска) и меденки във формата на булченски рокли като подарък на 8-те ни гости, не се спряхме на конкретен пълнеж или торта, но ни казаха че имаме време и че няма проблем да ни изпълнят желанията и прищявките - абе, хареса ми сладкарничката и обслужването - тортата ще е от там
Утре пращам мъжо за медицинско, после ще го мъча за костюми, стискайте палци, че мойто мъж хич не е от най-лесните.....цялата шопинг страст е дошла при мен, а на него няма и грам
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #18 -:
май 03, 2012, 10:37:10 »
погледна ли обиците които ти пратих като модели? докъде си с избора?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #19 -:
май 03, 2012, 11:38:15 »
Благодаря ти за линковете emmmmmy, успях да им хвърля един поглед и харесах един-два чифта, но не можах да намеря дали шип-ват до БГ и за колко време, тъй като аз нямам много - само 3 седмици.... всъщност аз се отказах от поръчка в ибей точно заради малкото време....тия дни тръгвам по магазинчетата за имитационна бижутерия и ще видим на какво ще се натъкна....Благодаря ти още веднъж за помощта
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #20 -:
май 03, 2012, 12:59:17 »
честити халки,мила @}->--Имаш ли снимка на модела,че ми станаха много интересни ,като прочетох ,че са с розово злато
Още един фен на Чочко *YAHOO*Предполагам,че не се различават от пловдивските,на нас ни е любим пълнежа на торта Шах-мат,повечето хора го харесват,бял и кафяв крем и много лек.Като гледам и доста булки се спират на него за сватбените си торти.Каквото и да изберете съм сигурна,че ще ви направят страшно вкусна тортичка
Защо ще пращаш само мъжа ти за медицински,нали трябва да сте двамата
За роклята,на какъв модел се спря,още ли искаш да е къса?
Ама и аз колко съм любопитна,извинявай за многото въпроси,ама си ми много мила и си спомням за нашето подписване и емоциите покрай него
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #21 -:
май 03, 2012, 13:04:21 »
Честито и от мен за халите
И аз като готик любопитствам
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #22 -:
май 04, 2012, 10:09:21 »
здравйте, момичета прекрасни.....сори за закъснелите ми отговори, но ме е заринала една работа и куп задачки освен нея.....снощи се прибрах, хапнах и заспах седнала
Днес ще снимам халките и ще ви ги покажа, но не мислете, че розовото злато е нещо кой знае кво.....то просто има един лек меден нюанс според мен, колкото да освежи инъче изчистената халка....но да не обяснявам голословно - довечера ще кача снимка
Пратих мъжлето само да си прави медицинско, защото на мен миналата седмицата ми правиха всички нужни изследвания за бременни (тук е момента да се разкрия, че чакаме бебче) и мисля да мина с тях, защото са правени в срока от 1 месец, който изскват от гражданското, та да видим.... А задължително ли е двамата да ги правим тия изследвания на едно място?
Днес вече капризчето ми е обещал да ходим да мери костюми....а аз още не съм тръгнала да меря нищо...в сериозен размисъл съм....харесвам един модел на Knapp, ще ходя да го видя наживо и да пробвам каквото ми хареса....чудя се в Принцес късите модели какви пари са, че и там съм хвърлила око на едно рокле, но пак трябва да намеря време да се занеса в магазина
И така...освен всичко друго трябва да съобразя роклята и с леко променящото ми се тяло, на което вероятно до края на месеца ще му проличи едно коремченце ...
Трябва официално да поканим кумовете, че кумата (моя приятелка) има идея за пъклените ни планове, но кума (приятел на мъжо) дори не подозира
Кумата ми даде контакт на една флористка, ще ходя да се срещна с нея да видим дали ще ми намери сини хортензии....
Трябва да резервираме и ресторант, но пусто не мога да се спра на нищо конкретно - помагайте
Това е засега, трябва малко да поработя и после ще докладвам за свършените и несвършени задачки днес
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #23 -:
май 04, 2012, 10:30:04 »
Миличка,за изследванията незнам дали ще можеш да минеш с вече направените.Ти от София ли си ?Защо за най-сигурно не питате в младоженския дом ,да не стане объркаване?При едни познати,жената беше бременна в седмия месец и с редовни изследвания,мислеше ,че няма нужда от нови,защото на практика е така,пък пак я бодоха за този Васерман
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,32374.0.html
-тази тема,може да ти е полезна
Ама да знаеш как се зарадвах като прочетох за бебчето,честито,пожелавам ти лека бременност и най-прекрасното и здраво детенце
Ха,ама вие не сте поканили кумувете още,и ние до последно чакахме.Я разкажи как сте го намислили като имаш време,направили ли сте им покани,заедно ли ще им го съобщите?Големи емоции ще има
Успех с избирането на костюм,чакаме новини и снимки на халките(аз съм виждала пръстени с розово злато,наистина е медно на цвят,но любопитствам за модела
)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #24 -:
май 04, 2012, 10:32:25 »
Snow_White в София ще е практично ресторанта да ви е близо до гражданското. Къде ще подписвате?
«
Последна редакция: май 04, 2012, 10:34:32 от kiwi
»
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
май 04, 2012, 10:45:43 »
Snow_White
, имаш чудесен вкус при избора на сватбени бутици за рокли
Сигурно си виждала последната колекция на Knapp :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.452180548129764.122355.191604110854077&type=1
Oт нея ли си си харесала рокличка, ако не е тайна?
Доколкото съм чувала тоалетите на тази марка не надскачат 500 лв.
С нетърпение чакам да видя крайния ти избор, защото със сигурност ще е много красива и оригинална рокля.
«
Последна редакция: май 04, 2012, 10:57:13 от michelle
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #26 -:
май 04, 2012, 15:30:25 »
Snow_White
, честита темичка и от мен с малко закъснение
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
май 04, 2012, 21:54:58 »
Добър вечер и от меееен...както обещах
Давам бърз отчет каква я свършихме днес - милото след половин ден ходене по мъките има медицинско
(ако знаех, че е толкова тромава процедурата през л.д. щях да го заведа в прословутата клиника на Пиротска) Аз ще ходя понеделник-вторник, за да се боря с моето, дано мина по-бързо. Ако се наложи - ще дам пак кръв, кво да се прави....източиха ми кръвчицата с всичките тия изследвания покрай бебето
Ходихме на доктор и видяхме бебчето - помаха ни с ръчички
Gothic, благодаря ти за милите думи - засега сме добре и всичко върви безпроблемно
Обиколихме мола на цариградско (kiwi, в София живеем и тук ще подписваме - в ритуална зала Оборище), и дори харесахме костюм на милото в Денил - син, по-младежки и непретенциозен, добре му стоеше. Облякоха го в една светлосиня риза, аз му избрах една тъмносиня вратовръзка и стана чуууден...в Андрюс почти всичко беше в черно, а аз хич не искам да го почерням...нали уж няма да сме много сериозни
.Иска ми се да го заведа да види нещо на Ролман и Парушев и тогава да вземем решение - няма да го мъча повече
Междувременно аз харесах едни обувки в ЗАРА, които бяха почти в мечтания нюанс - приличат на тези, но в синьо с едно камъче отгоре за украса
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara-S2012/189510/630733/PATENT%2BLEATHER%2BSLINGBACK%2BWITH%2BCONTRAST
Мисля да посетя Daris, че там винаги си харесвам някой изчанчен модел
Сега за роклята - благодаря ти, michelle, засрамих се
Гледала съм новата колекция на Кнапп, ако знаеш само как я чакааах...но все пак роклята с която си се представям повече е от предишна колекция, засега не ми се издава коя...искам първо да ги посетя и да видя дали ще е подходяща за мен...после ще ви споделя избора си
Направих снимка на халките, сега ще се сборя с качването в галерията
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
май 04, 2012, 22:15:21 »
m0onlight, благодаря ти за вниманието, да знаеш, че миналата година следих твоята подготовка тайничко, докато само още ви четях, надявайки се един ден да пиша тук
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #29 -:
май 05, 2012, 09:08:19 »
Kiwi има идея за твоя ресторант:
http://programata.bg/?p=71&l=1&c=1&id=2059
Съвсем близичко ще ви е
Виждала съм една Knapp булка, беше наистина уникална. Е аз няма да съм с тяхна рокля, защото исках да е нещо различно, но с нетърпение ще любопитсвам какво ще избереш.
«
Последна редакция: май 05, 2012, 09:13:28 от kiwi
»
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...