Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 14:21:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 229203 пъти)

ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: декември 17, 2012, 16:08:21 »

Благодаря Елчооо smile Не мога да реша между първите и тези Дали не са малко ...кичозни се чудя, то не че ще се виждат толкова много, но..Но определено ще са островърхи!
На мен лично също първите ми допадат повече-вторите с тази панделка ми идва в повече, но както nikoletass каза виж кои повече ти отиват на роклята, а и в крайна сметка кои ти харесват повече на теб :-))- това е най-важното.
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: декември 18, 2012, 14:51:07 »

А пък за ботите, прецени колко ще ходиш пеш, все пак друго си е с обувки, някак стилно и елегантно стои. Въпросът е да се добереш до ресторанта някак  smile

Абсолютно съгласна съм, че с обувки е по-елегантно, но както и ти сама каза, няма да се виждат кой знае колко от роклята, а с боти ще ми е хиляда пъти по удобно. Да не говорим, че аз в живото си удобни обувки не съм си купувала, все някъде нещо ми убива, на петите - почти винаги.  crazy
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: декември 18, 2012, 18:36:46 »

Абсолютно съгласна съм, че с обувки е по-елегантно, но както и ти сама каза, няма да се виждат кой знае колко от роклята, а с боти ще ми е хиляда пъти по удобно. Да не говорим, че аз в живото си удобни обувки не съм си купувала, все някъде нещо ми убива, на петите - почти винаги.  crazy

най -важното е да ти е удобно, щото ще си имаш достатъчно емоции и грижи на главата.
Никой няма да ви види обувките, освен ако не сте с къса рокля.
Активен
Sofiasta
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #333 -: декември 18, 2012, 19:29:05 »

Намери ли вече боти? Огледай немското джавари има намаления и английскотоджавари също. Във френското никога нищо не си харесвам лично аз. smile
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: декември 18, 2012, 23:02:28 »

give_rose Благодаря ти, има доста добри модели, но винаги съм предпочитала да купувам дрехи и обувки от нормални магазини, т.е. да не са от интернет. Смятам, че трябва да се пробват, особено обувки. Не мога да рискувам да купя нещо, което няма да ми е удобно и да търча в последния момент да търся друго. знам, че вече много хора пазаруват онлайн и са доволни, най-малкото, защото не се сблъскват с "любезните" pleasantry български продавачи, но аз не мога да се отпусна още. blush Утре съм на шопинг, стискайте палци... smile
« Последна редакция: декември 18, 2012, 23:05:34 от nikoletasss » Активен
Sofiasta
Новак
*

« Отговор #335 -: декември 19, 2012, 09:06:46 »

give_rose Благодаря ти, има доста добри модели, но винаги съм предпочитала да купувам дрехи и обувки от нормални магазини, т.е. да не са от интернет. Смятам, че трябва да се пробват, особено обувки. Не мога да рискувам да купя нещо, което няма да ми е удобно и да търча в последния момент да търся друго. знам, че вече много хора пазаруват онлайн и са доволни, най-малкото, защото не се сблъскват с "любезните" pleasantry български продавачи, но аз не мога да се отпусна още. blush Утре съм на шопинг, стискайте палци... smile
И много добри цени има най-вече, аз затова предпочитам за пазарувам от тези магазини, откак ги открих това лято. Страхотни намаления правят. Взех си и 4 чанти наведнъж преди няколко месеца danceg
С обувките се е случвало 2 пъти да не са ми съвсем удобни, защото са на марки, които не се продават изобщо в БГ и нямах поглед върху тях,едните бяха ето тези. В тоя случай ги върнах и ми ги замениха с друг номер. Да ти кажа на живо са още по-красиви и кракът ми изглежда по-малък с тях, защото нося иначе 39 номер tease
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: декември 19, 2012, 16:16:31 »

За дамите със зимни сватби :

http://www.mdbazar.com/product_info.php?cPath=22_28&products_id=42
Активен
Sofiasta
Новак
*

« Отговор #337 -: декември 21, 2012, 17:41:32 »

Намери ли вече боти? Огледай немското джавари има намаления и английскотоджавари също. Във френското никога нищо не си харесвам лично аз. smile
Намаленияяяяяяяяя! Днес видях, че са започнали и ще мога да си поръчам и още нещо освен предвидените обувки.  yahoo
Активен
Sofiasta
Новак
*

« Отговор #338 -: декември 21, 2012, 17:44:44 »

За дамите със зимни сватби :

http://www.mdbazar.com/product_info.php?cPath=22_28&products_id=42
Еmmmmmy, много са симпатични тези белите. Ама нещо не са много за БГ, като знам какви са ни улиците. beating
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: декември 21, 2012, 18:45:03 »

Софи, аз съм ги дала за сватбения ден,все него ще изкарат, от колата в гражданското и хоп blum biggrin
Активен
Sofiasta
Новак
*

« Отговор #340 -: декември 21, 2012, 21:51:12 »

Софи, аз съм ги дала за сватбения ден,все него ще изкарат, от колата в гражданското и хоп blum biggrin
Да, но са много готини, за да са само за ден. good
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: декември 22, 2012, 16:45:53 »

Да, но са много готини, за да са само за ден. good
Доколкото знам на повечето модели от този тип, кожичките им могат да се махат smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #342 -: януари 02, 2013, 21:13:47 »

Няма как да не споделя обувки в цвета на 2013 според Panton Colors - EMERALD! GO GIRLS!!! Това ще са топ тенденциите тази година - всичко в изумрудено зелено.

« Последна редакция: януари 02, 2013, 21:20:19 от Josephine® » Активен
Sofiasta
Новак
*

« Отговор #343 -: януари 03, 2013, 10:11:32 »

Няма как да не споделя обувки в цвета на 2013 според Panton Colors - EMERALD! GO GIRLS!!! Това ще са топ тенденциите тази година - всичко в изумрудено зелено.

Красота! Много любим цвят, ще огледам да си взема нещичко от намаленията Girl_hide
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #344 -: януари 03, 2013, 15:18:48 »

Няма как да не споделя обувки в цвета на 2013 според Panton Colors - EMERALD! GO GIRLS!!!
Страхотни!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: