Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:09:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 21 -ва част  (Прочетена 223094 пъти)

Graceful
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #180 -: май 09, 2012, 21:39:21 »

Явно си нагаждат цените според клиентите различно, защото аз ги попитах за една рокля и ми казаха, че ще ми вземат 750лв., но в последствие се отказах и не поръчах нея.  crazy Wink
Активен
Amber
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #181 -: май 10, 2012, 16:56:37 »

По принцип цена на сватбена рокля около 1000 - 1500 лева за световна марка от сватбения бранш е много изгодна, поради това продавачките в по - скъпите магазини Ви убеждават колко добри са им условията. В крайна сметка много е странно когато доста хора демонстрират високи очаквания и изисквания, отиват в магазин, който предлага скъпи марки и след това се възмущават, че роклите там не са по 500 лева примерно. Мога да кажа само, че просто трябва да отидете и да облечете една такава рокля, да видите какво представлява цялостно и след това отидете в българските ателиета и ше разберете популярния израз "Лом и Лондон". В крайна сметка от хиляди години се знае, че качеството струва пари...
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: май 10, 2012, 20:40:22 »

Ох, по принцип не си падам по такива модели, но тази е очарователна:
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #183 -: май 10, 2012, 20:51:17 »

Много ми харесва. От къде е?
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 10, 2012, 21:45:20 »

Много ми харесва. От къде е?
Извинявай, мила, видях я в някакъв американски сайт  blush Нямам никакво понятие от къде е  blush Просто много ми хареса и реших, че може някое момиче да я ползва за идея biggrin
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #185 -: май 10, 2012, 21:57:47 »

Amber, качествата на една вносна рокля на добра фирма са безспорни...но някак българските рокли измежду "вносните" не отговарят ценово на качеството, за което претендират...или поне моя скромен опит това показва  pardon
flyin, и аз не съм фен на подобни модели, но тази  е наистина красива...
Момичета, останах втрещена от цените на хубавата коприна.....вероятно именно това завишава много цените на роклите в момента... crazy
Активен
Amber
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #186 -: май 10, 2012, 22:21:50 »

Snow White, напълно съм съгласна за разни български фирми, които продават зле скалъпени рокли на безбожни цени, типично по български така да се каже... Аз за себе си съм доволна само от два магазина ( няма да цитирам имена ) които предлагат рокли на известни марки, изборът който направих за мен беше перфектен и след употребата на роклята тя така да се каже защити цената си като нямаше нито една изтеглена нишка от дантелата на шлейфа даже, бях изненадана честно казано. Иначе около 90% от всички рокли, които разгледах в най - различни магазини бяха под всякаква критика, за произведените в България лично за мен процентите са сто, просто сме много далеч от истината що се отнася до правенето на сватбени рокли.
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #187 -: май 11, 2012, 08:20:10 »

Момичета, може ли да потърся мнението ви по един въпрос?  smile Какво мислите за втора рокля (по-семпла и по-удобна), която да се сложи в ресторанта, когато танците започнат?
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #188 -: май 11, 2012, 08:24:47 »

Аз съм си взела една късичка  blush Мисля да я сложа след като разрежеме тортата и фотото и видеото си тръгнат. Обаче не знам дали ще ми се сваля другата  pullpigtails LAUGHTER pullpigtails
Активен
Graceful
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #189 -: май 11, 2012, 08:32:13 »

Съгласна съм с мнението по - горе... че вносните рокли са къде къде по добри като качество. Моята рокля я шият в БГ но материалите са ми внесени от Италия и определено изглежда различно. Затова и избрах нея.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 11, 2012, 08:52:10 »

Момичета, може ли да потърся мнението ви по един въпрос?  smile Какво мислите за втора рокля (по-семпла и по-удобна), която да се сложи в ресторанта, когато танците започнат?
Мила, чети темата назад, има дадено много инфо и отзиви по въпроса ти !
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 11, 2012, 09:40:32 »

На мен в началото ми бяха малко трудни танците, а хората (освен право) невъзможни... Но не бих облякла друга рокля - та тази ще мога да я облека само тази вечер! Цяла вечер не седнах, понамачках я, поскъсах я... но тя беше затова, за да е на мен цяла вечер.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #192 -: май 11, 2012, 09:52:55 »

Аз преди празниците съм на последна проба и така ме е свило под лъжичката, че не е истина, дано да е перфектна моята Рокля.
По въпроса за вносните и българските рокли.
Ако можете да си позволите скъпа рокля Ви съветвам да хванете самолета до Милано и да си я купите от Италия. Там роклите струват по 3000 Евро, но нямат грешка.
Бутиците в БГ, които предлагат скъпи рокли, в ценови клас над 1500 лв. шият в Китай имитации на големите дизайнери и роклите нямат нищо общо с истината. Аз специално в Барселона посетих едно от сватбените ателиета, а след това в София скъпите бутици - нищо общо няма.
Колкото до БГ производителите не съм съгласна - има много добри БГ производители, все пак съобразени с нашият пазар. Нели Праматарова ( като пример) е един от тях.
Аз лично поръчах от Грънчаров и син поради две причини - модела ме хареса и ми седеше много добре ( както се казва поръчах Роклята  yahoo) , бяха единствените рокли, които като събличах не ме хвърляха от статично електричество на 6 светлинна  funnytooth
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 11, 2012, 10:17:04 »

Бутиците в БГ, които предлагат скъпи рокли, в ценови клас над 1500 лв. шият в Китай имитации на големите дизайнери и роклите нямат нищо общо с истината. Аз специално в Барселона посетих едно от сватбените ателиета, а след това в София скъпите бутици - нищо общо няма.
Колкото до БГ производителите не съм съгласна - има много добри БГ производители, все пак съобразени с нашият пазар. Нели Праматарова ( като пример) е един от тях.
съгласна съм, тук има марки които внасят китайско,а го продават на цена  и на етикет на испански рокли примерно. Има и свестни БГ марки но  и те не са много евтини- качеството все пак дига цената. good
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #194 -: май 11, 2012, 10:17:41 »

emmmmmy , благодаря, ще погледна.  smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: