Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:41:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на anna_karenina - 05.05.2012
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на anna_karenina - 05.05.2012 (Прочетена 40317 пъти)
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
Отг: Сватбата на anna_karenina - 05.05.2012
«
Отговор #30 -:
април 10, 2012, 14:35:23 »
Ох, точно имах "тежък" разговор с кумата, тя както казах много държеше тя и майка й да правят украсата. Не мога да кажа обаче, че имах други особено ентусиазирани приятелки. И само двама за огромен ресторант не е лесно. А кумата има и куп други задължения. Много по-спокойно ще ми е с агенция да не го мисля, да кажа един път какво искам, да платя и толкова. Те имат опит и знаят как да стане най-красиво и най-бързо. Опитах се да убедя кумата си и накрая просто казах "така искам и така реших", дано не се обиди. Възложих й доста други задължения с цветята и т.н. Дано остана доволна от избора си.
Сега съм в разговори с "Вила любимец" за малки бутилки със сватбени етикети, пратих й няколко варианта, които харесвам, дано успеят да ги направят така. Хубавото е, че има доставка до вкъщи с готови етикети, не се занимаваш с лепене, принтиране и т.н., аз както съм казвала съм много идейна, но не особено сръчна. И за 1.80 малката бутилка с етикета и виното реших пак да се доверя на специалисти.
Сама ще си правя само късметчетата- но свеки ще помага с рязанато, че аз режа накриво
От едно голямо парче тюл бордо ще нарежем малки квадрати, ще сложин стотинка, бонбон и късметче с текст, измислен от мен и ще вържем с панделка екрю. Още се чудя дали да правя за всички, само за жените или само малък брой за хвърляне. Но ми се иска да има за всеки и шаферките да раздават, а не да се хвърлят по земята...
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #31 -:
април 10, 2012, 14:38:57 »
На мен ми е много странно! Нали ставате семейство? Не ми се вижда нормално родителите да са на различни маси. Някак ми се струва отдалечаващо и несемейно...не знам как да го обясня. Мое мнение, разбира се.
Активен
anna_karenina
Сватбар
«
Отговор #32 -:
април 10, 2012, 14:54:49 »
Цитат на: veseto_87 в април 10, 2012, 14:38:57
На мен ми е много странно! Нали ставате семейство? Не ми се вижда нормално родителите да са на различни маси. Някак ми се струва отдалечаващо и несемейно...не знам как да го обясня. Мое мнение, разбира се.
? това към кой мой пост беше? Аз писах именно, че са на една маса
Вижда ми се по-удобно и редно някак си..
Активен
veseto_87
«
Отговор #33 -:
април 10, 2012, 15:01:07 »
Цитат на: anna_karenina в април 10, 2012, 14:54:49
? това към кой мой пост беше? Аз писах именно, че са на една маса
Вижда ми се по-удобно и редно някак си..
Не, не, не е свързано с твой пост. Понеже се заформи дискусия, та затова споделих мнението си! Извинявай, че ти превзехме темата с такъв въпрос.
И аз мисля като теб.
Активен
anna_karenina
Сватбар
«
Отговор #34 -:
април 10, 2012, 15:27:24 »
Цитат на: veseto_87 в април 10, 2012, 15:01:07
Не, не, не е свързано с твой пост. Понеже се заформи дискусия, та затова споделих мнението си! Извинявай, че ти превзехме темата с такъв въпрос.
И аз мисля като теб.
Никакъв проблем, нека има дискусии. Просто реших че съм се изразила неясно.
Аз нямам твърдо мнение, ако мисля, че родителите няма да си паснат и ще им е неудобно цяла вечер, бих ги разделила. Но не мисля, че ще има проблем и предпочитам да ги събера, така всички близки ще са на една маса и на еднакво разстояние от нас
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
април 10, 2012, 17:29:27 »
Нашите са на една маса , поне в началото ще седнат там. Пък после танци - манци ще има и т.н.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #36 -:
април 10, 2012, 20:46:18 »
Честито и от мен за темичката, дано оставащите дни до сватбата предвещават само хубави изживявания и емоции
Та това, което исках да кажа е,че ако слагате естествена украса на колата, може в последствие да я свалите и да я сложите на официалната маса, поне ние така ще направим
Много се радвам, че и ти си доволна от сватбения център и ние почти всичко купихме от там
Чакаме с нетърпение снимки на роклята, облечена от теб
иииии.....много успехи в довършителните работи
Активен
anna_karenina
Сватбар
«
Отговор #37 -:
април 11, 2012, 16:10:42 »
Мерси за пожеланията, Ем
Да, във сватбения център съм влюбена, ходя там поне 2 пъти седмично...ако работех другаде, не знам как щях да се справям, така всичмо ми е под ръка- и рокля за проба, и дреболийки...
Иначе гледах там онзи ден сватбените книги. Чудя се дали да имаме такава. Много ми се иска да имаме пожелания, че не се знае дали хората ще се сетпт за картички...но ако има картички, ще се дублира малко. Не знам. А и се чудех дали в същата книга можем да залепим снимки после?
Вие какво мислите за тези книги, ще имате ли?
Активен
veseto_87
«
Отговор #38 -:
април 11, 2012, 16:29:50 »
Аз имам книга, която е албум с махнато фолио. Ще го ползвам само за пожелания.
Активен
anna_karenina
Сватбар
«
Отговор #39 -:
април 12, 2012, 13:06:25 »
Момичета, днес поръчах бутилките като подаръчета и тейбълките от шоколад (които трябва да са готови точно 2 дни преди сватбата, за да не им стане нещо при съхранението).
Имената на масите при нас са на градове, а не на номера
Вече са готови, но не подхождат много на новия цвят на сватбата- бордо. Те са в кафяво и екрю. Но мисля, че все пак няма да седи грозно и няма да правя други.
Доста напреднала се чувствам, остават костюм, грим, бижута, цветя, късметчета, медицински, алкохол и още няколко дреболии, но за 3 седмици би трябвало всичко да си свършим. Хем ми е спокойно, хем ми се върна тръпката и вълнението
Нямам търпение да довърша и другите неща от подготовката, да видя виното, свещниците...Много е хубаво да се жени човек, чак не ми се така бързо да свършва този подготвителен период
Последната седмица ще дойде стресът при мен сигурно, засега ми е хубаво и романтично
Избгвам да мисля колко много хора ще разчитат на мен и как ще съм център на внимание и колко неща могат да се объркат...
Активен
veseto_87
«
Отговор #40 -:
април 12, 2012, 13:07:58 »
Браво! Наистина си доста напреднала, но и нямаш много време де. Щом си спокойна, това е най-важното.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #41 -:
април 12, 2012, 14:39:50 »
anna_karenina
, много се радвам, че те е обзело вълнението - това е най-хубавото от цялата подготовка! Купуваш нещо и почваш да си представяш къде ще го сложиш, как ще изглежда ...
Ето затова ние искаме и си подготвяме втора сватба и да ти кажа вълнението е същото. Може подготовката да е много по-малка, това обаче не значи, че аз непрекъснато не гледам разни неща из нета за идейки
А тези шоколадови табелки от къде точно ще ги поръчваш?
Активен
anna_karenina
Сватбар
«
Отговор #42 -:
април 12, 2012, 15:15:44 »
Цитат на: m0onlight в април 12, 2012, 14:39:50
anna_karenina
, много се радвам, че те е обзело вълнението - това е най-хубавото от цялата подготовка! Купуваш нещо и почваш да си представяш къде ще го сложиш, как ще изглежда ...
Ето затова ние искаме и си подготвяме втора сватба и да ти кажа вълнението е същото. Може подготовката да е много по-малка, това обаче не значи, че аз непрекъснато не гледам разни неща из нета за идейки
А тези шоколадови табелки от къде точно ще ги поръчваш?
ето оттук
http://www.chocolatehall.com/
Излизат по 1.80 броя, което според мен е добре, като гледам обикновени хартиени по сайтовете са по 0.60-1 лв...А това ще е готина изненада за гостите, надявам се
Разкажи за твоята втора сватба- колко време след първата, с колко гости,каква е идеята?
Аз си мисля за "втора" догодина извън София с църковен ритуал и хапване в ресторант след това само с родителите и най-близките приятели, около 15-20 души. Но ще видим, нищо не се знае тук..
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #43 -:
април 12, 2012, 15:31:41 »
Благодаря за сайта
Не ми се ще да ти превземам темата с мои истории, затова ще го кажа с две думи. Нашата втора мини сватба ще бъде на 20.08.2012, точно година след голямата сватба и идеята е да си направим църковен брак в някоя китна църквичка. След ритуала ще направим нещо като фотосесийка и после ще ги почерпим в някое хубаво ресторантче. След сватбата мислим да направим като миналата година - заминаваме с кумовете на втори мини меден месец. Това планираме за сега, но до тогава има време, а моите идеи стават все повече и повече ... да видим
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
април 13, 2012, 18:54:46 »
Цитат на: anna_karenina в април 11, 2012, 16:10:42
Мерси за пожеланията, Ем
Да, във сватбения център съм влюбена, ходя там поне 2 пъти седмично...ако работех другаде, не знам как щях да се справям, така всичмо ми е под ръка- и рокля за проба, и дреболийки...
Иначе гледах там онзи ден сватбените книги. Чудя се дали да имаме такава. Много ми се иска да имаме пожелания, че не се знае дали хората ще се сетпт за картички...но ако има картички, ще се дублира малко. Не знам. А и се чудех дали в същата книга можем да залепим снимки после?
Вие какво мислите за тези книги, ще имате ли?
И аз ги гледам, ама се замислих, за нещо....Ако подаръците от гостите ще са пари, всеки ще ги сложи в плик с картичка, поне така предполагам.И за това реших да нямаме такава, защото ние ще сме с такива парични подаръци.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
Нагоре